Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@sophienuvea ja chodim na antolsku k dr Pavlikovej. Je velmi mila a pride mi precizna. Neviem, ale ako berie novych pacientov. Mna k nej objednal moj gynekolog.
@sophienuvea ahoj ,dakujem Ti za pozitivny prispevok,troska si ma ukludnila,lebo ako som hladala na nete nejake referencie o Dr.Cunderlikovi nenasla som vela pozitívneho,skor negativne ohlasy :( tak dufam ze aj ja budem mat s nim pozitivne skusenosti,lebo vcera sa mi podarilo nakoniec k nemu objednat,idem buduci tyzden,tak hadam to dopadne dobre.pekny den prajem :D
@alyn dakujem Ti za prispevky,no nakoniec som sa vcera objednala k Dr.Cunderlikovi,tak hadam to dopadne dobre.ja som mala testy vporiadku,aj tak by som chcela ist na ten morfolog.ultrazvuk,pretoze moj syncek sa narodil predcasne a ma aj trvale nasledky,viem ze tie zdravotne tazkosti ma kvoli tomu ze sa narodil predcasne,po narodeni mal aj zakrvacanie do mozgu atd. Ale clovek nikdy nevie!budem urcite kludnejsia ak sa ten ultrazvuk urobi.
Ahojte kocky, som z februaroviek, mam na predaj nepouzity Aniball, necvicila som ani raz, idem zial sekciou.. kupovany januar 2017.
Kamoskam pomohol velmi, kupila som ho teda aj ja skor a nevyuzila..
Kuknite v bazare u mna 🙂 pekny den
@kika_32
@kitta
@sophienuvea Dievčata,chcem sa opýtať. Musím hlásiť na gynekologii.Ze mi na krcnom dali antibiotiká-akutny zápal priedušnice.A na endokrinologii lieky na štítnu.Ci stačí keď pôjdem 26.2 na poradňu.Ďakujem
@map0007 podla mna nie. Vraj choroby maju najvacsi vplyv na vyvoj babatka v prvom trimestri. V min. Tehu som bola v 6.mes brutal chora, neprestavajuci kasel az som mala svalovicu, dostala som atb a vsetko v poriadku. Vsade sa pytali na choroby len v prvom trimestri.
Drzim palce, skore uzdravenie
@map0007 ja by som urcite nezacala brat taketo lieky bez porady s mojim gynekologom, ved to vplyva na dieta, urcite sa ho spytaj apson telefonicky, to nie je sranda brat taketo lieky...dali ti ich aj ekd vedeli ze si tehotna - su to aspon lieky specialne pre tehotnu? ak nie, o to skor by som ich nebrala bez dohovoru s gynekologom
Ahojte baby po aku velkost nakupujete vybavicku?
Mam 50,56 a nieco zo 62 tak neviem. A stalo sa niektorej z vas ze ked si stlaci prsnik tak jej vyteka taka cira az biela tekutinka,lebo mne uz ano. Ale kedze 1 dietatko som nekojila tak neviem ani co to je .
@marianinka ja nakupujem 50-62 velkost 🙂 a tiez som si vsimla z prs taku tekutinku vraj to je ok ;)
@marianinka je to uplne normalne, je to mledzivo..nieco ako predmliecko a nema sa vytlacat...pri prvom syncekovi sme 56 dlho nenosili, preto mam vacsinu 62 veci..a 50 sme nenosili vobec,ale zalezi od velkosti babatka
Dievčatá, koľko ste doteraz pribrali a na akej váhe ste začínali? Len nenapíšte, že ešte nič, lebo ja už mám pocit, že iba ja priberam 😕.
@renimac 74,+6
@renimac Ahoj ale ved už si v 23tt tak to je normalne 🙂
@senta_sofia ja 50 a tiež plus 6kg, a možno už aj viac. Len v skupine písali viaceré, že ešte nič alebo tak 1kg, tak som si už pripadala ako mimon 😀.
@kotatko1232 som si tiež myslela, kým baby nezačali písať, že ony ešte nič 😀.
@renimac ano??waw ja som za cele tehu pribrala 20kg HAHAHA
a ty si uz kolko pribrala??
ja som pribrala 8kil a som 26tt
@kotatko1232 no ja 6 kg, teda naposledy som sa vážila 8.2., takže možno už aj viac. Moja mama pribrala v oboch tehu len 7kg, ale to zjavne veľmi rýchlo prekročim 😀.
A tebe sa ako vodi?
@renimac ja k tym stastnym,co nepriberaju nepatrim, pri oboch som doteraz mala okolo 12kg na sebe,cize necakam zazraky ani teraz 😀
56 +7.5kg
@senta_sofia 12kg je super, to je akurát 😉. Takže v druhej polke si tiež pribrala len nejakých 6kg?
@renimac tak to je jedno kolko priberies hlavne ze budes mat zdrave babenko 🙂
Ja mam uz 2 den tlaky v podbrusku prsia ma bolia.a asi pred 4-5 dnami v noci ma dost pichalo v podbrusku a slo to az do krizov..
MS mam dostat v Stredu..
@kotatko1232 no tak to držím palce, aby už nedošla najbližších 9 mesiacov 😉 😉 😉.
@renimac plus minus,ono uz ku koncu ta vaha dost skresluje, ale okolo tych 10kg som nechala v porodnici a tie tri kilecka na sebe

Prosím baby, ešte otázočka ohľadom hematológa - nepoznáte nejakého dobrého? Poslali ma buď na Kramáre alebo Antolskú, ale vlbec neviem ku komu ísť. Ďakujem.