Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
ja som tiez pn od zaciatku da sa tak povedat .....akonahle som povedala ze som 8 hodin v stoji a pred koncom sichty ma neskutocne bolia krize tak ma vypisal a dodnes som doma....a zo zaciatku som spinila potom to nejak ustalo
Dievčatá chcem sa spýtať, tie ktoré máte Joolz kočík pasuje na to vajíčko Cybex či len Maxi Cosi zn.?
@alleke stačí takýto adaptér a tie čo nan pasujú píše nižšie 🙂 http://www.kocikovsvet.sk/-joolz-day-doplnky/41...
@simcatko17 si skvelá ďakujem 😉
@alleke aj ja mam vybeaty joolz a vajicko cybex .je uplne skvely a rychlo sa sklada. Skvela volba 🙂
My sme kupili roan bass a som úplne spokojná, dobrá cena, šikovno sa ovláda aj skladá. Uvidíme ako to bude v praxi keď sa bábo narodí ale zatiaľ odporúčam.
@sophienuvea ahoj mozem sa opytat kupovali ste ten soft? S pruzenim? Ja tiez po nom pokukujem a to pruzenie sa mi zda byt ovela lepsie nez na bexe camarelach atd.len na zivo som ho este nevidela sportak je dost velky?
@simca99 ahoj aj ja ho mám objednaný 😊 A aj vyskúšaný nakoľko ho má švagriná a je super je aj dosť veľký,vysoký a super sa s ním manipuluje 😊
@motylik1717 super dakujem. ...a akej farby mas objednany??? Ja asi pockam na novu letnu ediciu.....😎 ved prave ta vyska u nas rozhoduje nechcem aby manzel vyzeral pri kociku ako by ho vybalil z kinder vajicka
Baby ako ste na tom po cuktovkovom teste 😋 ? U mna cukrovka nic, ale malo zeleza, tak som uz dostala sirup na zvysenie a dr sa zdalo trosku tvrdsie brucho tak magnezium. Ako postupujete vy? Ja sa citim v celku dobre, len v noci uz to nie je take jednoduche 😬 Nedobre sa mi spi.
@simca99 ja mám objednaný bass soft eko leather biely podvozok a farbu Island stone 🙂 no my s manželom sme tiež vysoký 🙂 preto sme zvolili tento.
@motylik1717 takze ste sa dali na kozeny....? Ja neviem mam nejake divne predsudky pri kozi ci nepopraska v zime a v lete ci sa nebude brutalne prehrievat.tvoja svagrina ma kozeny?
@simca99 my máme klasický a nie ten soft. tento sa mi zdá celkom oki, aj keď nepéruje úplne ako tie klasiky, v ktorých sme sa ešte my vyvážali - čo boli vlastne trampolíny. A nemám eko kožu lebo sa mi to na leto zdalo také nepriedušné + ja som kúpila na inzerát úplne nový nepoužitý, ešte som si ho rozbalovala z ochranných sáčkou no nemala som teda možnosť výberu farby.
@kitta ja som tiež dostala želežo a magnézium beriem už dlhšie kvôli kŕčom v nohách čo ma chytajú počas spánku.
@simca99 švagrina ma latkovy ten denim.Ja som sa tiež bála či to nepopraska a tak, ale pani na predajni povedala že nemali žiadne reklamacie a aj oveľa drahšie kočíky sú vyrobené z eko kože a to by si výrobcovia nemohli dovoliť 😁 a čítala som aj recenzie; jedna baba ho ma a vraj úplne super sa udržiava, v lete keď to aj okaka vták vták tak len pretrem handričkou 😂
@kitta aj ja idem zajtra tak som zvedava... nejako sa mi zle spi v noci ani jedna poloha mi nevyhovuje. Magnezium beriem stale ale uvidime co zajtra .
@sasenka04
@marianinka tak sa drzte baby. Ja som sa bala, ze si grcnem a nebudem to vediet vypit, ale bolo to uplne v pohode.
Glukoza bola u mna tiež v pohodičke.. 🙂 sladke mozem 🙂 až na to že nalačno mi po hodinke začalo byť zle :(
Ja som bola vcera na glukoze a nevie co s tym tak strasia vsetky, bolo to uplne v pohode..
Tak ja som bola dnes a dobre, kedze to uz raz poznam 🙂 ale to cakanie ma ubijalo 🙂 drzte sa kocky

@illinka vyhladaj si podla kodu diagnozy, ze preco si vypisana, ak mas rizikove tehotenstvo, tak si serie do huby trosku on