icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

senta_sofia
22. feb 2017

@illinka vyhladaj si podla kodu diagnozy, ze preco si vypisana, ak mas rizikove tehotenstvo, tak si serie do huby trosku on

simca99
22. feb 2017

ja som tiez pn od zaciatku da sa tak povedat .....akonahle som povedala ze som 8 hodin v stoji a pred koncom sichty ma neskutocne bolia krize tak ma vypisal a dodnes som doma....a zo zaciatku som spinila potom to nejak ustalo

alleke
25. feb 2017

Dievčatá chcem sa spýtať, tie ktoré máte Joolz kočík pasuje na to vajíčko Cybex či len Maxi Cosi zn.?

ria168
25. feb 2017

@alleke ty už máš alebo plánuješ Joolz??? Že ako sa skladá, neskúšala som, tak pre info.vďaka

simcatko17
25. feb 2017

@alleke stačí takýto adaptér a tie čo nan pasujú píše nižšie 🙂 http://www.kocikovsvet.sk/-joolz-day-doplnky/41...

alleke
25. feb 2017

@simcatko17 si skvelá ďakujem 😉

alleke
25. feb 2017

@ria168 vyzerá tak že na miesto concordu bude joolz, zajtra ideme pozrieť. Dneska sme ho videli len cez výklad 😀 . Inak na videu to skladanie vyzerá úplne easy.

ria168
26. feb 2017

@alleke tak napis dojmy z neho potom

marianinka
27. feb 2017

@alleke aj ja mam vybeaty joolz a vajicko cybex .je uplne skvely a rychlo sa sklada. Skvela volba 🙂

sophienuvea
1. mar 2017

My sme kupili roan bass a som úplne spokojná, dobrá cena, šikovno sa ovláda aj skladá. Uvidíme ako to bude v praxi keď sa bábo narodí ale zatiaľ odporúčam.

simca99
2. mar 2017

@sophienuvea ahoj mozem sa opytat kupovali ste ten soft? S pruzenim? Ja tiez po nom pokukujem a to pruzenie sa mi zda byt ovela lepsie nez na bexe camarelach atd.len na zivo som ho este nevidela sportak je dost velky?

motylik1717
2. mar 2017

@simca99 ahoj aj ja ho mám objednaný 😊 A aj vyskúšaný nakoľko ho má švagriná a je super je aj dosť veľký,vysoký a super sa s ním manipuluje 😊

simca99
2. mar 2017

@motylik1717 super dakujem. ...a akej farby mas objednany??? Ja asi pockam na novu letnu ediciu.....😎 ved prave ta vyska u nas rozhoduje nechcem aby manzel vyzeral pri kociku ako by ho vybalil z kinder vajicka

kitta
2. mar 2017

Baby ako ste na tom po cuktovkovom teste 😋 ? U mna cukrovka nic, ale malo zeleza, tak som uz dostala sirup na zvysenie a dr sa zdalo trosku tvrdsie brucho tak magnezium. Ako postupujete vy? Ja sa citim v celku dobre, len v noci uz to nie je take jednoduche 😬 Nedobre sa mi spi.

motylik1717
2. mar 2017

@simca99 ja mám objednaný bass soft eko leather biely podvozok a farbu Island stone 🙂 no my s manželom sme tiež vysoký 🙂 preto sme zvolili tento.

simca99
2. mar 2017

@motylik1717 takze ste sa dali na kozeny....? Ja neviem mam nejake divne predsudky pri kozi ci nepopraska v zime a v lete ci sa nebude brutalne prehrievat.tvoja svagrina ma kozeny?

alleke
2. mar 2017

@kitta Ja som mala ísť tento týždeň ale som chorá 😠 tak má to čaká až budúci keď budem fit som zvedavá inak lebo so zelezom som mala vždy problémy.

sophienuvea
2. mar 2017

@simca99 my máme klasický a nie ten soft. tento sa mi zdá celkom oki, aj keď nepéruje úplne ako tie klasiky, v ktorých sme sa ešte my vyvážali - čo boli vlastne trampolíny. A nemám eko kožu lebo sa mi to na leto zdalo také nepriedušné + ja som kúpila na inzerát úplne nový nepoužitý, ešte som si ho rozbalovala z ochranných sáčkou no nemala som teda možnosť výberu farby.

sophienuvea
2. mar 2017

@kitta ja som tiež dostala želežo a magnézium beriem už dlhšie kvôli kŕčom v nohách čo ma chytajú počas spánku.

motylik1717
2. mar 2017

@simca99 švagrina ma latkovy ten denim.Ja som sa tiež bála či to nepopraska a tak, ale pani na predajni povedala že nemali žiadne reklamacie a aj oveľa drahšie kočíky sú vyrobené z eko kože a to by si výrobcovia nemohli dovoliť 😁 a čítala som aj recenzie; jedna baba ho ma a vraj úplne super sa udržiava, v lete keď to aj okaka vták vták tak len pretrem handričkou 😂

sasenka04
2. mar 2017

@kitta ja idem zajtra tak som velmi zvedava ako dopadnem dam vediet 😊 ale posledny tyzden mi trpne a pobolieva ma hore brusko pod prsami tak som zvedava co mi na to povedia...

marianinka
2. mar 2017

@kitta aj ja idem zajtra tak som zvedava... nejako sa mi zle spi v noci ani jedna poloha mi nevyhovuje. Magnezium beriem stale ale uvidime co zajtra .

kitta
3. mar 2017

@sasenka04
@marianinka tak sa drzte baby. Ja som sa bala, ze si grcnem a nebudem to vediet vypit, ale bolo to uplne v pohode.

sasenka04
3. mar 2017

@kitta bola to uplna pohodicka bezproblemov som to vypila ...ale vysledky budu az v pondelok 🤔

kitta
3. mar 2017

@sasenka04 a merali ti tri razy glukomerom?

quellin
3. mar 2017

Glukoza bola u mna tiež v pohodičke.. 🙂 sladke mozem 🙂 až na to že nalačno mi po hodinke začalo byť zle :(

kitta
3. mar 2017

@quellin aj mne takisto. Vypila som hned a po hodine mi bolo tazko 😬

kjanka86
3. mar 2017

Ja som bola vcera na glukoze a nevie co s tym tak strasia vsetky, bolo to uplne v pohode..

marianinka
3. mar 2017

Tak ja som bola dnes a dobre, kedze to uz raz poznam 🙂 ale to cakanie ma ubijalo 🙂 drzte sa kocky

sasenka04
3. mar 2017

@kitta nie zobrala mi krv a moc rano ked som prisla,vypila som tu paradnu vodicku a po dvoch hodinach mi znova zobrala moc a krv a isla som domov...ale tieto vzorky posielala aj na pecenove testy,krvny obraz a pod.takze nic glukomerom nemerala