icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

alleke
3. mar 2017

Baby koľko vám trvala táto "procedúra" .

kitta
4. mar 2017

@alleke mne 2a pol hodiny. Ale medzitym mi dal dr aj kontrolu a utz aby som si skratila cas. Vysledok z cukrovky bol po teste a vecer mi este volali vysledky z krv, co mi brali na uvod.

renimac
4. mar 2017

@kjanka86 kým nalačno nezvracias prvú ligu, tak to je v pohode 😉. Ja sa ráno musím najskôr najesť, nemôžem ani glg vody, inak letím na záchod. Takže každá to má inak 🙂.

renimac
4. mar 2017

@sasenka04 pýtala si sa na to trpnutie? Ja mám to isté, ale iba na lavej strane pod prsníkom.

kjanka86
4. mar 2017

@renimac tak to nezavidim teda.. ako mne je tiez zle od hladu rano ked sa nenajem ale nastastie nezvraciam..

renimac
4. mar 2017

@kjanka86 mne ako sa zacalo zvacsovat brusko, zas sa mi to cele vratilo. Asi moj blby reflux. Takze sa obavam, ze v pondelok pokrstim cakaren 😀.

kjanka86
4. mar 2017

@renimac tak snad nie, lebo pokial to vyzvracias, musis prist znova..

renimac
4. mar 2017

@kjanka86 ja viem ☹. Ale ak by k tomu naozaj doslo, poviem doktorovi, ze druhy krat nepridem. Totiz nevolnosti mi ustupili tak na tyzden za cele tehotenstvo, takze hoci sa snazim mysliet pozitivne, asi sa ma tak skoro nepustia... Nevadi, vsetko prezijem 😉.

kjanka86
4. mar 2017

@renimac hm tak uvidis no.. mozno ked ti zoberu.najprv krv na lacno a budes mat dobre vysledky tak nebude potrebne..

renimac
4. mar 2017

@kjanka86 uvidime, mozno bude ku mne pondelok milosrdny 😉. Ty si isla este potom do prace?

senta_sofia
4. mar 2017

@renimac vobec sa tym nezatazuj, podla mna, normalny lekar pochopi, ked su okolnosti ake su, ze by si na to proste nesla, ako ja teraz a nikto ma neukrizoval.

renimac
4. mar 2017

@senta_sofia dakujem 🙂

kjanka86
4. mar 2017

@renimac nie ja nepracujem od zaciatku kedze som predtym dvakrat potratila tak mi lekar zakazal

renimac
4. mar 2017

@kjanka86 ja som mala predtym mimomaternicove, ale to asi nie je indikacia na PN. Uvidim ako sa budem dalej citit, ale uz zacinam mat dost.

kjanka86
4. mar 2017

@renimac no ja by som ani nevladala.. prve 4mes som prelezala doma lebo mi bolo hrozne zle a teraz ma zas vkuse nievo boli, picha, krize,chrbat no uz nech to mam za sebou 😀

sasenka04
4. mar 2017

@renimac ano povedal ze je to cudne ale ze mala mi tam tlacit nemoze lebo este ma dost miesta..ale potom sa pytal ci ma nahodou neboli chrbat a ked som mu povedala ze uz asi dva tyzdne na pravej strane pod lopatkou tak povedal ze to mi vystreluje ta bolest odtial a ze ma ma muz masirovat 😊

renimac
4. mar 2017

@sasenka04 no ja to cítim už asi dva týždne a chrbtica ma nejak extra neboli, okrem krížov. Tak neviem čo to je.

renimac
4. mar 2017

@kjanka86 dokonale ti rozumiem 😁

vanda12345
4. mar 2017

ahojte baby trocha vam tu vklznem k tej cukrovke ja som bola pred 14 r v noho vypila cakala chcilu ale slo to von sla som k sestricke a nic ziadne nabuduce asi pochopila ze to by malo taky isty scenar a pri druhom vobec nepamatam zeby som na take bola takze podla mna ak to neustojite nebude to az taky problem

kjanka86
4. mar 2017

@vanda12345 ano aj mne vraveli ze to potom zalezi od lekara aj ci bude vyzadovat znova abo nie.. ono pokial nemas v rodine cukrovku a ak nemas vysoky cukor samo o sebe tak by ti to vysetrenie ani netrebalo.. a tiez mam kamosku co ma tri deto a ani raz nebola na tom teste.. cize kto ako posiela asi

vanda12345
4. mar 2017

@kjanka86 asi tak nejak ozaj pri synovi nepamatam ci ma posielali a nemam teda tento rok som nebola na preventive ale min rok vsetko ok tak nemyslim a veru myyslim ze celkovo my tehotne mame problem s tym byt hladne inak nam je strasne 😨 aj ked miestami ani najedenim nemame vyhrate😉

sasenka04
4. mar 2017

@renimac neviem skus aj ty spomenut lekarovi a som zvedava co ti povie...ale podla mna len tipuju lebo ultrazvuk nerobil na ten idem az o mesiac 🤔

sophienuvea
4. mar 2017

baby cvičíte nejako, prípadne nejakú športovú aktivitu? ja som už plus 9 kíl a aj mi chýba pohyb tak dajte nejaký tip. Ďakujem 🙂

janesa15
7. mar 2017

ahojte. stalo sa Vám niektorej, že ste po sexe trošku krvácali?

map0007
7. mar 2017

@sophienuvea ahojky ja prechádzky,no sem tam na stacionarnom bicykli,ale nie dlho.A niekedy cvičím jógu pre tehotné, alebo cviky na tej veľkej fit lopte a mala 4rocna,zo mnou na svojej.Ale ja preto,že má bolieva chrbát a krčna.

ria168
7. mar 2017

@janesa15 co myslis trochu? Stalo sa nam, ze len tak malicko skor len tak ked sa poskriabes na ruke, dlho sme ale neboli tak spolu, takze preto asi si myslim,ale aby som to nazvala krvacanim to nie

janesa15
7. mar 2017

@ria168 no myslela som to tak, že bola krv ale bolo jej viac ako len z poškriabania... avšak potom už sa krv neobjavila... dosť nás to vyľakalo, keďže krvácanie ďalej nebolo tak sa snažím nestresovať, ale tak človek má všelijaké myšlienky

ria168
7. mar 2017

@janesa15 ja si to viem celkom dobre predstavit, ze ta chytili obavy, ale nemusi to byt hned nieco vazne, vsetko je dost prekrvene, mozno len nejaka zilka, pokial to prestalo, spytaj sa na to pri najblizsej navsteve lekara, a myslim, ze by ti to aj pred tym zakazal, ak by bolo nejake riziko

ria168
7. mar 2017

Ja mam dnes uplne nervoznu noc za sebou, to nase babo v brusku kope vzdy vecer pravidelne, teda tak najviac a vcera nic...dve hodiny som skrabkala a podobne ona nic, nervozna a unavena som zaspala so scenarmi v hlave...zobudila som sa o 4 rano a opat som skusila ju nejak zobudit a az o 6 zacala kopat, stres panika dovtedy...zvykla som si, ze sa mi pekne hlasi kopanim.

janesa15
7. mar 2017

hej hej v piatok mám poradňu tak jej to isto poviem. jasné keby krvacanie neprestávalo utekala by som k doktorke