icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

simcatko17
19. mar 2017

@dudlik123 k tomu tvrdnutie bruska...a

simcatko17
19. mar 2017

@dudlik123 odosiela mi to tu samo komentare 😀 ...no chcela som dopisat ze verim ze uz bude dobre len 🙂 tebe sa teraz zacal skracovat?

dudlik123
19. mar 2017

Ja som myslela že to už ani nerobia. Aký ho mas teraz? Ja som v nremocnici teraz 😞

dudlik123
19. mar 2017

Začal sa mi cca v 21tt som mala 3cm a teraz naposledy 2,8 a som v 26tt a normálne môžeš aj chodiť? Alebo len ležia?

ria168
19. mar 2017

Ahojte baby tak dnes som celkom nervozna uz...vcera sme boli na navsteve u znamych maju termin o 5 tyzdnov skor ako my,ale ked som videla ako vsetko nachystane od postielky po samu nemocnicu aj uplne drobnosti fakt vsetko tak mi je z toho tazko, my sme tak na tom vobec neni nakolko netusim kde sa budeme chystat na babatko, kedze v novom dome to zatial tak nevyzera skor tym ze som realista to vidim na stahovanie sa tak koncom leta mozno....a tu kde byvame si to nechcem ani predstavovat....je mi z toho do placu 😢

dudlik123
19. mar 2017

A kedy mas termín 😊 nestresuj nejako bude vždy je cesta

ria168
19. mar 2017

@dudlik123 21.6....ale tam je toľko roboty ako na kostole, ešte len sa bude teraz robiť voda na dome.Mysleli sme, že aspoň základ stihneme spálňa, kúpelňa, kuchyňa..., ale aj to je na dlhé lakte ako sa hovorí, lebo počítať s termínom narodenia, že skôr to nebude sa nedá, predsa len treba sa nachystať skôr, a neni nikoho kto by to urobil za mňa, v akomkoľvek prípade a pokiaľ ostaneme tu kde bývame, zasa len prerobiť musíme aspoň jednu izbu a hlavne tu nebývame sami, z čoho mám akurát tak obavy ako sa druhí nám prispôsobia, čo nikdy sa nikomu nemuselia ani nevedia čo to je brať ohľad na iných, predsa bábo chodí spávať skoro, čiže kľud tu musí byť a kopa iných záležitostí s tým spojenými nočný plač, budenie...takúú hlavu mám z toho .... keby viem čarovať, tak už som na novom

ria168
19. mar 2017

@dudlik123 ja mám plnú hlavu tohoto a ty si v nemocnici, zanedbateľné to moje

simcatko17
19. mar 2017

@dudlik123 ja som ho mala 3,3 a v priebehu asi cca 2 tyzdnov 2,8 ale to bolo 20 tt a lekar ma poslal do nemocnice, po tyzdni sa mi tam ake skratil na 2,5...tak mi urobili serklaz...polezala som tyzden a sla som domov...teraz ma cca 2,3-2,5 cm... 🙂 myslim ze tvoj nalez je relativne v pohode...akurat odporucaju kludovy rezim a viac mebej lezat 🙂

dudlik123
19. mar 2017

@ria168 A teraz bývate u koho? Nestaci dať postieľku k vám do izby?

@simcatko17
Dúfam že už sa viac nebude skracovať 😊 lenže ja ešte študujem a rada by som dokončila školu keď sú to len nejaké dva mesiace 😞

kattky
19. mar 2017

Kocky som z juloviek no chcem sa spytat ci niektiea ste nemala taky problem ako ja. Ked dlhsie sedim a idem vstat, alebo v noci sa pretacam zo strany na stranu, tak ma zo spodu vsetko boli. Nieje to brutalna bolest no boli to. Je to normalne, alebo na najblizsej poradni na ktoru idem 29.3. mam povedat gynekologovy, aby ma prezrel zo spodu. Teraz mi krcok nekontroloval, ale ani bolesti som ziadne nemala, tak povedal, ze je vsetko oki.

renimac
20. mar 2017

@kattky podľa mňa je to normálne. Mňa niekedy boli celý spodok.

renimac
20. mar 2017

Tak asi už ozaj rastiem... Dnes ma prvý krát pustila staršia pani v autobuse sadnúť 😊.

ria168
21. mar 2017

@renimac mne sa uz bezne stava ze v obchode sa ma predavacky pytaju na tehu a ze ake je to mile 😊

renimac
21. mar 2017

@ria168 ja mam tiež pár vtipných príhod z obchodov 😁

sophienuvea
21. mar 2017

@renimac aj mne sa to včera stalo prýkrát - už sme asi ozaj polo-maminy 🙂

dudlik123
21. mar 2017

Mňa sa večne pytaju či sme sa už zobrali a kedy mám ter

lilianna1xs
21. mar 2017

@kattky to asi je normálne,ja som si všimla posledné dva tyzdnne zmenu pri mojom synovy ma zdola šili,a teraz keď idem na toaletu občas na totálnom si všimnem krv Jak keby mi ten praskál,no lekár vravel že som pribrala je to stoho.inac už mám 81kil.)))))

renimac
21. mar 2017
ria168
21. mar 2017

@sophienuvea asi áno polomamina 🙂

ria168
21. mar 2017

@dudlik123 no uvidíme ako bude do konca apríla a podľa toho to tu u nás prispôsobíme, práve že to neni len o postieľke, ale nejak to dáme, nie sme jediní 🙂
a tebe sa ako darí??? ešte v nemocnici???

dudlik123
21. mar 2017

@ria168 už ma pustili, zajtra idem na prehliadku ku mojej gyn tak uvidíme, dúfam že do

dudlik123
21. mar 2017

Dobre, neviem prečo ale odsekáva mi to posledné slovo 😊

ria168
21. mar 2017

@dudlik123 tak je dobre,že si už doma 😉 a cítiš sa ako?

dudlik123
22. mar 2017

@ria168 celkom fajn, on ten krcok neboli 😞 a ty ako? Čo budete mať? 😊

ria168
22. mar 2017

@dudlik123 ja dobre, no teda dnes zacinam s dalsim balikom masticiek od gynek.,hadam budem mat pokoj,povedal ze nachylnejsie ako tehotne sme na vsetko viac.uz si hadam aj po prehliadke, dufam ze dobre dopadla.my budeme mat dievcatko 😉vy?

dudlik123
22. mar 2017

@ria168 vôbec ma nepozrela len si odpisala údaje z nemocničnej správy a objednala ma o dva týždne 😊 kvôli čomu mas predpísane? 😊 my dievcatko naše 😊

ria168
22. mar 2017

@dudlik123 nepozrela???to mi pripomina mojho doktora v piatok 😁 stazujem sa na palenie a veci s tym spojene,ze asi nejaka infekcia a on mi len popredpisoval a inak nic.takze tiez dievcatko?👍

dudlik123
23. mar 2017

Nie 😁 asi zhodnotila že sa mi to za ten týždeň nezmenilo ☺ je to jasnovidec ten tvoj 😁
Áno dievčatko 😊 už máte meno? 😁

ria168
23. mar 2017

@dudlik123 no oni sú ozaj jasnovidci lekári 😉 aj ležíš či aký máš režim nakázaný? 😊