Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@dudlik123 odosiela mi to tu samo komentare 😀 ...no chcela som dopisat ze verim ze uz bude dobre len 🙂 tebe sa teraz zacal skracovat?
Ja som myslela že to už ani nerobia. Aký ho mas teraz? Ja som v nremocnici teraz 😞
Začal sa mi cca v 21tt som mala 3cm a teraz naposledy 2,8 a som v 26tt a normálne môžeš aj chodiť? Alebo len ležia?
Ahojte baby tak dnes som celkom nervozna uz...vcera sme boli na navsteve u znamych maju termin o 5 tyzdnov skor ako my,ale ked som videla ako vsetko nachystane od postielky po samu nemocnicu aj uplne drobnosti fakt vsetko tak mi je z toho tazko, my sme tak na tom vobec neni nakolko netusim kde sa budeme chystat na babatko, kedze v novom dome to zatial tak nevyzera skor tym ze som realista to vidim na stahovanie sa tak koncom leta mozno....a tu kde byvame si to nechcem ani predstavovat....je mi z toho do placu 😢
A kedy mas termín 😊 nestresuj nejako bude vždy je cesta
@dudlik123 21.6....ale tam je toľko roboty ako na kostole, ešte len sa bude teraz robiť voda na dome.Mysleli sme, že aspoň základ stihneme spálňa, kúpelňa, kuchyňa..., ale aj to je na dlhé lakte ako sa hovorí, lebo počítať s termínom narodenia, že skôr to nebude sa nedá, predsa len treba sa nachystať skôr, a neni nikoho kto by to urobil za mňa, v akomkoľvek prípade a pokiaľ ostaneme tu kde bývame, zasa len prerobiť musíme aspoň jednu izbu a hlavne tu nebývame sami, z čoho mám akurát tak obavy ako sa druhí nám prispôsobia, čo nikdy sa nikomu nemuselia ani nevedia čo to je brať ohľad na iných, predsa bábo chodí spávať skoro, čiže kľud tu musí byť a kopa iných záležitostí s tým spojenými nočný plač, budenie...takúú hlavu mám z toho .... keby viem čarovať, tak už som na novom
@dudlik123 ja som ho mala 3,3 a v priebehu asi cca 2 tyzdnov 2,8 ale to bolo 20 tt a lekar ma poslal do nemocnice, po tyzdni sa mi tam ake skratil na 2,5...tak mi urobili serklaz...polezala som tyzden a sla som domov...teraz ma cca 2,3-2,5 cm... 🙂 myslim ze tvoj nalez je relativne v pohode...akurat odporucaju kludovy rezim a viac mebej lezat 🙂
@ria168 A teraz bývate u koho? Nestaci dať postieľku k vám do izby?
@simcatko17
Dúfam že už sa viac nebude skracovať 😊 lenže ja ešte študujem a rada by som dokončila školu keď sú to len nejaké dva mesiace 😞
Kocky som z juloviek no chcem sa spytat ci niektiea ste nemala taky problem ako ja. Ked dlhsie sedim a idem vstat, alebo v noci sa pretacam zo strany na stranu, tak ma zo spodu vsetko boli. Nieje to brutalna bolest no boli to. Je to normalne, alebo na najblizsej poradni na ktoru idem 29.3. mam povedat gynekologovy, aby ma prezrel zo spodu. Teraz mi krcok nekontroloval, ale ani bolesti som ziadne nemala, tak povedal, ze je vsetko oki.
Tak asi už ozaj rastiem... Dnes ma prvý krát pustila staršia pani v autobuse sadnúť 😊.
@renimac aj mne sa to včera stalo prýkrát - už sme asi ozaj polo-maminy 🙂
Mňa sa večne pytaju či sme sa už zobrali a kedy mám ter
@kattky to asi je normálne,ja som si všimla posledné dva tyzdnne zmenu pri mojom synovy ma zdola šili,a teraz keď idem na toaletu občas na totálnom si všimnem krv Jak keby mi ten praskál,no lekár vravel že som pribrala je to stoho.inac už mám 81kil.)))))
😍 @sophienuvea
@sophienuvea asi áno polomamina 🙂
Dobre, neviem prečo ale odsekáva mi to posledné slovo 😊
Nie 😁 asi zhodnotila že sa mi to za ten týždeň nezmenilo ☺ je to jasnovidec ten tvoj 😁
Áno dievčatko 😊 už máte meno? 😁

@dudlik123 k tomu tvrdnutie bruska...a