Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Dievčatá z Ba, už máte vybratu pôrodnicu?
Ahojte dievčatá,je tu nejaká mamička z Čadce a okolia?
@sany_max aj ja...
A niektora mamicka buduca z TN okolia ???🙂
@dudlik123
@kotatko201 baby a chystáte sa niektorá na predprípravný kurz do nemocnice v Čadci? Býva to už od 25 tt každý utorok.
Hej viem o ňom ale zabudla som úplne 😃 som 24tt + 3 asi by bolo načase sa aj prihlas
@sany_max no ja som do 17 h. V praci takze mozno po porode sa stretneme....
Maminky čakatelky😉 idem Vás poprosíť o radu.Zajtra idem na interné ohľadom vypitia cukrovej vody a odberov na tehu cukor.Zabudla som sa opýtať sestričky,že či môžem pred odberom lieky, teda ráno na lacno beriem lieky na štítnu.Či až keď spravia odber môžem,liek.Ďakujem.Pekný slnečný dník.
@marianinka ahoj,co tie tvoje prietoky? Zlepsilo sa to?
@sensation ahojky, najprv berú krv na lačno,potom máte vypiť tu tekutinu ( alebo ako u nás čaj s cukrom a 2 rožky s hoci čím pomastene,všade majú inak) no po vypiti (zjedení) tak treba dve hodinky počkať od a potom berú zas krv + moč chceli.No a potom treba zas počkať hodinu a zas ísť na odobratie krvi + moč.Za každým odobratím som si to niesla do labaku čo ako to volajú Biochémia.😉
Baby nemáte niektorá problém so skracovaním krčka?
@dudlik123 ja mam...uz mam za sebou aj serklaz v 20 tt...2x som si uz polezala v nemocnici...k

@ria168
hej hej v piatok mám poradňu tak jej to isto poviem. jasné keby krvacanie neprestávalo utekala by som k doktorke