icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

marianinka
5. apr 2017

@senta_sofia nie nemam nic to je v poriadku. Dakujem no aspon do 36 keby vydrzime ...

kotatko201
5. apr 2017

@ela1975 no starsie je a moooooc aktivny... takze skor budem mat strach aby jej nieco neurobil...rozumu ma az az...

kitta
5. apr 2017

@marianinka musi to byt o nervy, ale ver, ze este vydrzite. Kazdy dalsi den a tyzden je super. Zvladnete to.

ela1975
5. apr 2017

@zuzka56 dudlik staci jeden na zazacist, nejake dve flasky aj kefku urcite ano.na pupcek sa dava repikovy caj.odsavavku na dopliky urcite ano a na mlieko podla potreby.niekto potrebuje iny zas nie.mne ju pozicala svagrina a doniesla do nemocnice.pomohla mi kym sa mliecko spustilo a po privhode domov som ju uz nepouzivala.😉

ela1975
5. apr 2017

@quellin nemyslela som len porod.toho sa az tak neobavam ale vsetkeho okolo toho.aj ja som chora.hrozny kasel mam a tiez ma vsetko boli takze ta uplne chapem.prajem ti skore uzdravenie.😊

ela1975
5. apr 2017

@suzanna1112 ja sa tiez bojim ako to budem zvladat s dvomi detmi.hlavne po porode sice bude asi tyzden muz doma aby mi pomohol.

ela1975
5. apr 2017

@kotatko201 mozno si aspon necha vysvetlit ze co moze a co nie.tiez sa toho obavam aby sa nieco nestalo clovek nemozem pri nich stale sediet.

sun123
6. apr 2017

@ela1975 zatial super to berie, hladka a pusuje brusko, a vola ho bracho..ale je dost tulko, tak sa isto dostavi aj faza ziarlenia,ale asi az ked sa maly narodi...

sun123
6. apr 2017

Babule /hlavne druho a viacrodicky/ ,aj vam sa tie babatka tocia o sto sest? Ja som mala drobca vo stvrtok na sone konecne dole hlavockou a vcerana poradni zas koncom panvovym..dost sa obavam, ako to vyjde do porodu, pri KP byva vzdy cisarak,ci sa rodi aj normalne?dik za odpoved😉

ela1975
6. apr 2017

@sun123 to mas dobre.urcite bude aj ziarlenie.tiez som zvedava ako to vsetko potom bude tiez sem tam pohladka a da pusinku ale teraz zacal byt v poslednom case dost urazlivy a neposlusny.

ela1975
6. apr 2017

@sun123 aj nas maly sa v brusku toci a kopka viac ako ten prvy.pri poslednom sone v 24 +4 bol uz dole hlavkou.teraz budem mat poradnu 12.4 tak uvidime.😉

petra2012
6. apr 2017

@sun123 ja čakám tretie a malý sa točí ako chce, som skoro v 30.tt a je hlavou hore, tak dúfam že sa do pôrodu otočí. Myslím, že pri KP sa môžu rodiť prirodzene len dievčatá, chlapci tuším nie.

marianinka
6. apr 2017

Aj ja mam uz babatko dolu hlavickou a stale je rovnako , ale straassne sa gula az ma to niekedy boli. My sme uz zas v porodnici , lebo mi vystrelil tlak do vysin ale udrzuju ma aspon este mesiac. No pri prvom som mala toto iste , ale porodila som v 38t.
Tie ktore uz mate deticky idete aj na sterilizaciu? Mne to doktor sam navrhol , ze pri mojich stavoch uz mi 3tie neodporuca ani za svet, takze ja to podstupim rovno teraz pri cisarskom.

marianinka
6. apr 2017

@kitta je to strasne , len trnim aby nic nedoslo ,ze este vydrzat aspon nieco, kazdy jeden den je zazrak pre nas ked sme 2v1

ria168
6. apr 2017

@marianinka zasa v nemocnici?? no tak na jednej strane si aspoň pod dohľadom...aj keď doma je doma, musíte vydržať

marianinka
6. apr 2017

@ria168 ani nehovor na nervy som uz z tohoto vsetkeho ,keby som bola aspon 35t tak poviem dsjte von

ria168
6. apr 2017

@marianinka to, že si na nervy sa ani nečudujem...ja by som si to tiež vravela, ale veď môžete ešte vydržať dovtedy, uvidíš predsa len

domisteve
6. apr 2017

Dievcata , neviem ci to tu uz niekto rozoberal ale chcem sa opytat, dnes som celu noc mala take bolesti vlavo v podbrusku az mi to vystrelovalo do nohy a krizov... potom to nejako preslo ale dnes cely den len lezim ... mala ste to niektora? Uz som myslela, ze balim tasku do nemocky ale preslo to..moze ist o natahovanie tych maternicovyvch vazov? Maly ma do toho este aj kopal az som hviezdicky videla

kotatko201
6. apr 2017

@ela1975 no prave... teraz sme v obdobi kedy vsetko skusa... kupili sme skrecka a stara sa zatial pekne uz ho mame asi mesia a zatial zije...😀

sun123
7. apr 2017

@domisteve nemoze byt len nejako hlupo otoceny? Za tlaci na nejaky nerv..ak by to pretrvavalo,sla by som s tym..podla mna,ziadne bolesti, ktore ta nutia lezat, nie su normalne..

sun123
7. apr 2017

@ela1975
@petra2012
No my sme 31+3tt, tak som nejako myslela,ze sa to uz ma ustalit..uz som kukla, ze skor dievcata a babatka s nizkou porodnou vahou idu v tej polohe prirodzene..cize nas by sa to asi netykalo, kruci..
@marianinka drzim prsty,az sa to ukludni, mate este cas😉

zuzka56
7. apr 2017

Kočky, idem sa spýtať ci kupujete aj zavinovačku pre babo. Ak ano, aka je vhodná na leto. Vystužená ci taká úplne tenká? Do vajíčka som zavinovačku kúpila, neviem ci treba este jednu na prenášanie. Ďalšia otázka 🙂 kupujete aj poštoľkové nohavice kvôli širokému viazaniu klbikov? Dakujeeem za rady a odpovede.

sun123
7. apr 2017

@zuzka56
Postolky ano, ale nam kazali dvojky a zavinovacky mam dve uplne klasicke s tensou vyplnou, babo sa v nich lepsie nosi-aspon mne..

sany_max
7. apr 2017

@zuzka56 zavinovačky určite len s kokosovou výstužou na suchý zips, oceníš že krásne drží hlavičku a dieťa rýchlo zavinieš

domisteve
7. apr 2017

@sun123 uz to preslo, vcera som lezala len pre istotu ale uz to nebolelo... on ma presne tam nozky a dost tam kope tak neviem ci to moze mat s tym suvis..ale dakujem za odpoved

ria168
7. apr 2017

Mam posledne dni problem s travenim,teraz som zjedla jablko a hned krce, co predtym nebolo, skor opak z magnezia, problem ist par dni na wcko.Idem v utorok na poradnu a nepribrala som ani gram,z toho som tiez nervozna,lebo doktor posledne prizvukoval,ze mala musi nabrat raz tolko na vahe.Mala som 64 a teraz necelych 63 kil,celkovo 6 kil pocas tehu co som pribrala....

dudlik123
7. apr 2017

@ria168 ja som mávala krce keď som zjedla nejakú strukovinu ale dosť silné a tak som ich prestala jesť a už v pohode 😊 a pribrala som zatiaľ len okolo 7kg

ria168
7. apr 2017

@dudlik123 po každom jedle čakám čo to spraví,strukovinám sa už tiež vyhýbam, ale teraz mám pocit, že mi vadí všetko...keď to čítam koľko je dobré optimálne pribrať...dúfam, že aj keď nepriberám malá rastie ako treba

marianinka
8. apr 2017

No my sme ako na hojdacke , raz je na porod a raz dobre....ja som tie postolky ani nekupovala, neviem ani pri malom ich nebolo treba .
Ja budem rodit v zahranici tak ani este neviem, co vsetko treba tu v nemocnici,kedze k dokt idem buduci tyzden. Ja som doteraz pribrala 12 kg , ale nevadiiii....🙂
Dievcata a uz mate vsetko nakupene? Moj maly ma teraz 40cm a 1340g 🙂

renimac
8. apr 2017

@ria168 pozri, niekto priberie vela, niekto malo. Dolezite je ake BMI bolo na zaciatku. Ja som mala napr. podvahu a uz mam na sebe cez 12kg. Pripadam si velka ako mamut, ale co uz. Neprezieram sa, len sa to na mna vsetko lepi. A to si este raz tyzdenne grcnem. Doktor ma sprdol, no ale co mam robit? Dietu drzat v tehotenstve nemozem. Kolko ma teraz mala?