Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@ela1975 no starsie je a moooooc aktivny... takze skor budem mat strach aby jej nieco neurobil...rozumu ma az az...
@marianinka musi to byt o nervy, ale ver, ze este vydrzite. Kazdy dalsi den a tyzden je super. Zvladnete to.
@zuzka56 dudlik staci jeden na zazacist, nejake dve flasky aj kefku urcite ano.na pupcek sa dava repikovy caj.odsavavku na dopliky urcite ano a na mlieko podla potreby.niekto potrebuje iny zas nie.mne ju pozicala svagrina a doniesla do nemocnice.pomohla mi kym sa mliecko spustilo a po privhode domov som ju uz nepouzivala.😉
@suzanna1112 ja sa tiez bojim ako to budem zvladat s dvomi detmi.hlavne po porode sice bude asi tyzden muz doma aby mi pomohol.
@kotatko201 mozno si aspon necha vysvetlit ze co moze a co nie.tiez sa toho obavam aby sa nieco nestalo clovek nemozem pri nich stale sediet.
Babule /hlavne druho a viacrodicky/ ,aj vam sa tie babatka tocia o sto sest? Ja som mala drobca vo stvrtok na sone konecne dole hlavockou a vcerana poradni zas koncom panvovym..dost sa obavam, ako to vyjde do porodu, pri KP byva vzdy cisarak,ci sa rodi aj normalne?dik za odpoved😉
Aj ja mam uz babatko dolu hlavickou a stale je rovnako , ale straassne sa gula az ma to niekedy boli. My sme uz zas v porodnici , lebo mi vystrelil tlak do vysin ale udrzuju ma aspon este mesiac. No pri prvom som mala toto iste , ale porodila som v 38t.
Tie ktore uz mate deticky idete aj na sterilizaciu? Mne to doktor sam navrhol , ze pri mojich stavoch uz mi 3tie neodporuca ani za svet, takze ja to podstupim rovno teraz pri cisarskom.
@kitta je to strasne , len trnim aby nic nedoslo ,ze este vydrzat aspon nieco, kazdy jeden den je zazrak pre nas ked sme 2v1
@marianinka zasa v nemocnici?? no tak na jednej strane si aspoň pod dohľadom...aj keď doma je doma, musíte vydržať
@ria168 ani nehovor na nervy som uz z tohoto vsetkeho ,keby som bola aspon 35t tak poviem dsjte von
@marianinka to, že si na nervy sa ani nečudujem...ja by som si to tiež vravela, ale veď môžete ešte vydržať dovtedy, uvidíš predsa len
Dievcata , neviem ci to tu uz niekto rozoberal ale chcem sa opytat, dnes som celu noc mala take bolesti vlavo v podbrusku az mi to vystrelovalo do nohy a krizov... potom to nejako preslo ale dnes cely den len lezim ... mala ste to niektora? Uz som myslela, ze balim tasku do nemocky ale preslo to..moze ist o natahovanie tych maternicovyvch vazov? Maly ma do toho este aj kopal az som hviezdicky videla
@ela1975 no prave... teraz sme v obdobi kedy vsetko skusa... kupili sme skrecka a stara sa zatial pekne uz ho mame asi mesia a zatial zije...😀
@ela1975
@petra2012
No my sme 31+3tt, tak som nejako myslela,ze sa to uz ma ustalit..uz som kukla, ze skor dievcata a babatka s nizkou porodnou vahou idu v tej polohe prirodzene..cize nas by sa to asi netykalo, kruci..
@marianinka drzim prsty,az sa to ukludni, mate este cas😉
Kočky, idem sa spýtať ci kupujete aj zavinovačku pre babo. Ak ano, aka je vhodná na leto. Vystužená ci taká úplne tenká? Do vajíčka som zavinovačku kúpila, neviem ci treba este jednu na prenášanie. Ďalšia otázka 🙂 kupujete aj poštoľkové nohavice kvôli širokému viazaniu klbikov? Dakujeeem za rady a odpovede.
Mam posledne dni problem s travenim,teraz som zjedla jablko a hned krce, co predtym nebolo, skor opak z magnezia, problem ist par dni na wcko.Idem v utorok na poradnu a nepribrala som ani gram,z toho som tiez nervozna,lebo doktor posledne prizvukoval,ze mala musi nabrat raz tolko na vahe.Mala som 64 a teraz necelych 63 kil,celkovo 6 kil pocas tehu co som pribrala....
No my sme ako na hojdacke , raz je na porod a raz dobre....ja som tie postolky ani nekupovala, neviem ani pri malom ich nebolo treba .
Ja budem rodit v zahranici tak ani este neviem, co vsetko treba tu v nemocnici,kedze k dokt idem buduci tyzden. Ja som doteraz pribrala 12 kg , ale nevadiiii....🙂
Dievcata a uz mate vsetko nakupene? Moj maly ma teraz 40cm a 1340g 🙂
@ria168 pozri, niekto priberie vela, niekto malo. Dolezite je ake BMI bolo na zaciatku. Ja som mala napr. podvahu a uz mam na sebe cez 12kg. Pripadam si velka ako mamut, ale co uz. Neprezieram sa, len sa to na mna vsetko lepi. A to si este raz tyzdenne grcnem. Doktor ma sprdol, no ale co mam robit? Dietu drzat v tehotenstve nemozem. Kolko ma teraz mala?

@senta_sofia nie nemam nic to je v poriadku. Dakujem no aspon do 36 keby vydrzime ...