icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

nmnicka
8. apr 2017

Boooze moja no ty aj onedlho aj končiť budeš. Chudiaatko a zlé ti býva.... Ja ti tiež držím palce aby ti to čoskoro prešlo. A ďakujem krásne

map0007
10. apr 2017

@renimac ahojky môžem sa opýtať, neopuchaju Vám nohy? Ďakujem.Mne v piatok doobeda asi cca hodinku po jedlé prišlo tak strašne zlé neviem či tlak,ale doteraz som malá oki.Mdloba, podlomili sa mi nohy, slabosť triaška, pot.Este že bol manžel doma.rak mi pomohol na gavc a podal vodu.Aj som mu vravela že cukor.A po 15min.som bola oki.Vravel,že som strašne zbledla.Cukor,som malá oki.akurat vyšlo že som chudokrvna.No a teraz sledujem že mi dosť opuchaju lýtka.

renimac
10. apr 2017

@map0007 Ahoj 🙂. No zatiaľ opuchy neevidujem, ani doktor nič nehovoril. Ale aj tak si prídem akoby naliata, neverím, že je to všetko tuk na mne. Svagrina je tiež chudokrvná a má podobné stavy. Berieš na to niečo?

map0007
10. apr 2017

@renimac práveže,dr.mi nedala nič. Predpísala mi akurát magnerot.Doteraz som malá magnesolv a beriem lieky na štítnu.Ale kúpila som si nakladané borovky,že začnem brať po lyžičke.

renimac
10. apr 2017

@map0007 A v tom je aj železo? Mäsko papas? Dávaj na seba pozor.

map0007
10. apr 2017

@renimac no nenašla som aby písalo že obsahuje železo ten magnerot.Ale poradili mi tie borovky tá vyskúšam.Ano papám už mäso, prvé 3 mesiace som ho nemohla cítiť😉 Ďakujem krásne.

renimac
10. apr 2017

@map0007 tak snáď pomôžu 💕

sun123
11. apr 2017

@map0007 ahoj, nohy mi neopuchaju, ale tie stavy ako ty presne..stalo sa mi to asi trikrat..tiez som anemicka, beriem zelezo, ale zvysila mi na poslednej poradni davku..tak sa drz,az to rychlo prejde..a Magnerot zelezo neobsahuje😉

kitta
11. apr 2017

@map0007 aj ja som anemicka, beriem sirup ferro fortis a na kontrole mi islo uz zelezo hore. Je drahsi, ale odledy ho beriem, tak nemam zapchu. Nohy mi neopuchaju zatial, ale sem tam mi uz bolo mdlo.

ela1975
11. apr 2017

Ahojte,idem sa popytat.som 29 tt a hrozne ma tlaci brusko.cez vikend ma boleli aj rebra.som sa merala aj vazila a pribrala som.ale k veci.predtym sa malinky vrtel a kopkal a posledne dni sa sem tam len povrti a ked trocha dlhsie chodim tak ma tlaci brusko a tvrdne mi ze nemozem ani krok spravit.mam pocit ze do porodu je daleko a pritom za 8 tt mozem rodit.zdravie dietatka je pre mna prvorade ale trocha sa obavam.pri prvom som pribrala 22 kil a velmi tazko isli dole.teraz som pribrala 10 kil a dr ma pladil ze ked mal moj pevy syn 4 kila tak tento malicky moze mat viac.pomohli viac niektorej vitaminy a bylinky na spustenie mliecka?pri prvom som sa snazila kojit ale mala som malo mliecka a museli sme dokrmovat.teraz by som rada maleho uplne dojcila .ospravedlnujem sa za taky dlhy komentar 😊

ria168
11. apr 2017

@renimac ahoj no už mám dnešok za sebou a predstav si malá má 1600 g 🙂 je dole hlavičkou stále....a ja som sa tak bála, všetko v poriadku, dal mi akurát vápnik na kŕče v nohách uff odľahlo mi... 🙂

renimac
11. apr 2017

@ria168 no paráda!!! Vidíš, ja som to hovorila 😉. A teraz si to už len užívaj 🙂

ria168
11. apr 2017

@renimac hej budem sa snažiť až do konca 🙂 veď už sa to kráti

suzanna1112
11. apr 2017

@map0007 ahoj, nohy mi neopuchaju, ale tiez sa mi to stalo, taky stav, ako opisujes, len raz, ked som bola v 29tt, normalne mi prislo zle a odpadla som na ceste z kupelne do spalne a dokonca som si tak udrela do zarubne dveri hlavu, ze som mala az hrcu a modrinu, riadne som sa vystrasila, este sa mi to nikdy nestalo, nikdy som tak neodpadla, nastastie som brusko nebuchla, len hlavu, davaj pozor, ak budes citit, ze to prichadza, rychlo si lahni alebo sadni, mne, ako nahle som si potom lahla, bolo hned lepsie, tiez neviem doteraz, z coho to bolo, ci tlak, ci co, zacinam brat teraz zelezo, lebo mam na hranici, tak uvidime

sensation
11. apr 2017

Ahojte chcela som sa opýtať som v 28tyzdni koľko by som mala vážiť približne lebo stále mám rovnakú váhu ďakujem....

map0007
11. apr 2017

@suzanna1112 ďakujem za napísanie😉 dnes som si chcela kúpiť aktiferin železo,alebo nejaké iné a v lekárni mi povedala ,že radšej sa mám poradiť s dr.Tak som si dala len borovky nakladané a kúpila čaj žihľavovy.Pise že sa môže piť.Ale ak názor že nie.Tak skúsim zavolať dr.alebo zájsť a opýtať sa.V lekárni sa ma pýtali či nemám tetaniu.Aj pred tehu sa mi stávalo že mi tak prišlo zlé a tiež som odpadla a dvakrát za sebou a udrela si hlavu ako vy, poranila krčné stavce a nosila nakrcnik.Aj na magnetickú som bola nič nezistili.Kto vie.Mozno vyčerpaní organizmus, prekladali sme nábytok a som sa obehala veľa pratala.Okna umývala.asi treba oddychovať😉

slniecko323
11. apr 2017

@nmnicka si v 9 tyzdni, dlzka embrya je takmer 2 cm. To co vidis niesu 2 srdiecka, ale embryo. Gynekolog nieje slepy. Ak bude mat na ultrazvuku obraz v pohybe, zisti, ci su tam dve alebo jedno. 😉

ela1975
12. apr 2017

@sensation ahoj ja som 29 tt a vazim 79 kg.pribrala som 10 kil.😊

ela1975
12. apr 2017

Maminy je tu niektora z trnavy?

jarkamartin
12. apr 2017

@ela1975 ja som z blízkosti a budem rodiť v Trnave

sasenka04
12. apr 2017

@ela1975 aj ja budem rodit v Trnave 😊

kotatko201
12. apr 2017

Ahoj zeny ak by mal niekto zaujem predavam za symbolicku cenu mnozstvo oblecenia pre chlapceka... kedze cakame dievcatko a treba uvolnit miesto...

kotatko1232
12. apr 2017

@ela1975 ja byvam blizko Trnavy..

kotatko1232
12. apr 2017

@nmnicka
ak by boli 2 srdiecka...tak by boli aj 2 bublinky 🙂 Je tam iba jedno

ela1975
13. apr 2017

@jarkamartin budes si vybavovat aj nejakeho doktora k porodu? Kupovala si aj dupacky?ak ano porad prodim kde 😊

ela1975
13. apr 2017

@sasenka04 budes si vybavovat aj nejakeho doktora k porodu? Kupovala si aj dupacky?ak ano porad prosim kde 😊.dakujem

jarkamartin
13. apr 2017

@ela1975 doktora som nevybavovala a ani neplánujem. Ja mám veci po malej, takže som nenakupovala tentokrát nič. Ale pre malú som nakupovala v Tescu, HM, Next. Čo sa mi kde zapáčilo

ela1975
13. apr 2017

@jarkamartin dakujem 😊

sasenka04
13. apr 2017

@ela1975 ahoj tiez nebudem vybavovat doktora ved niekto ma snad odrodi 😊 a dupacky som nekupovala iba bodycka a take gate k tomu len na gumicku na pase...ale ved bude asi teplo tak viac budu deturence vyzlecene ako oblecene 😊 a co cakas chlapceka ci dievcatko?

ela1975
13. apr 2017

@sasenka04 dakujem.chlapceka by sme mali mat.😊