Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@marianinka toto doktor povedal aj mojej sesternici a tiez mala tazke tehotenstva a teraz cakaju tretie a cuduj sa svete hovori ze je to najlepsie tehotenstvo...😉
@kotatko201 to som mala na zaciatku ze mi nechutilo jest.potom prislo obdobie ze som zjedla vsetko co nezjedlo mna.🙂
@renimac No ja som pri prvom nabrala 22 kil a islo to tazko dolu 🙂
Teraz zatial 12 kil.tak som zvedava kolko to bude ku koncu🙂
Viem ze je to nepodstatne riesit kilogramy.Hlavne aby bol malicky v poriadku a zdravy ale tak to sme my zeny.aj muz mi to stale vravi ze radsej pribrat a aby bol maly zdravy.ze kila schudnem ale zdravie sa uz potom neda nijako ziskat.
Ahojky maminky.Neberiete niektorá lieky na štítnu, alebo nebrali ste.Ja beriem tie najslabšie. Včera som bola na odber, kontrolny tak som zvedavá ako dopadnú výsledky.A ako ste to maly po pôrode.Či ste ich brali aj po pôrode.Ďakujem.
cawte baby. je tu niektora mamicka, ktora planuje rodit v ruzinove? a rozmyslali ste aj nad prednaskami co ponuka ruzinovska nemocnica?
@majkap77 ahoj ja idem rodit do Ružinovskej. Bola som na prednáške o pôrode a epidurál. Ešte pôjdem asi aj na tie dve ďaľšie
@motylik1717 tie terminy co maju na stranke ze "prvy pondelok v mesiaci"... su aktualne? lebo rozmyslam, ze teraz 1. a 8. su pondeloky a je volno, ci aj vtedy budu tie prednasky. oplati sa na to ist?
@majkap77každý pondelok o 13je niečo iné len neviem ako to bude toho 1 a 8 ja idem teraz v pondelok to by malo byt ,, príprava na dojčenie a praktické rady " na tu o epidurálke určite choď lebo bolo povedané,že ak nebudeš mať ten papier z prednášky tak ti epidural nedajú je to zdarma a trvá to asi pol hodinu.Toto som odfotila priamo v nemocnici nie je úplne vidno ale tak niečo vyčítaš 😃
@kitta pisala som im do nemocnice a v statne sviatky nie su tie prednasky. cize 1. a 8.maja tie prednasky nebudu. pytala som sa, ci bude aj nahradny termin, tak cakam teraz na odpoved 🙂 hlavne chcem absolvovat tu prednasku o epiduralke, nakolko je potrebne mat to potvrdenie ze si to absolvovala. tak hadam, bude aj nejaky nahradny termin ked 8.maja prednaska nebude.
No mne to vysvetlil tak že to sa nedá vyliečiť, len budeš musieť užívať lieky ale iné obmedzenie to nemá 🙂
@dudlik123
@kotatko201 no ja som stále malá zníženú a podľa sona zvadsenu na pravej strane,ale nikdy mi nedala lieky, hoc som malá problémy s menštruáciou, alebo sa mi stále nalievali prsia pred menštruáciou a strašné boleli,pritom som nekojila už dlhšie.Stale chlad.No a teraz v tehu mi dala dr.tiez tie najslabšie euthyrox25,keď som sa jej pýtala či to budem užívať dlho, povedala že podľa potreby.A pýtala sa ma či budem chcieť brať lieky aj po pôrode.A ja že ak nebudem musieť tak nie.A poznačila si že nechcem.Tak som zvedavá.Ale stredu mám ísť po výsledky tak uvidím čo povie.Dakujem za napísanie😉
Na štítnu je skvelý olej Olejovita s aktívnym organickým jódom, je dosť drahý ale funguje.
Ahoj Junovky 😊Chcem sa opýtať,som 34tt a od 30tt maly čka každé ráno.Mate to aj vy tak? Nie že by mi to vadilo ale chcela vy som vedieť či to je v poriadku.Hovorila som o tom na poslednej poradni DR.a tá sa len usmiala a povedala že "TA" ....Pekný dnik😘
@petkak89 ahojky, teraz som zatiaľ nepostrehla v tomto tehu aby číslo moje bábo,ale keď som čakala prvú tak tá čakala v brušku stále,až mi bolo smiešne ako sa mi bruško natrasa😉, Vredy mi to vysvetlili,že bábo sa nahlta veľa plodovej vody a preto čka😉 ale aj keď sa marodila a keď som ju kojla tak tiež,sa tak nahltala mliečka že čkala😉
Baby je tu este niektora,ktorej babatko nie je otocene este stale dole hlavickou? My zajtra zaciname 34 tt a mala je stale koncom panvovym a sestricka sa vyjadrila tak neurcito ze sa moze aj nemusi otocit a ze jej mam dohovarat a podobne ale nic konretne mi nepovedali 😕
ahojte ako sa citite? ja posledny tyzden dost blbo hrozne ma bolia slabiny a krize :/ doteraz mi nic nebolo ale uz citit ze sa tie tyzdne do porodu skracuju
@petkak89 keby len rano, u nas sa stikuta aj 4x za den 😀
ahojte,mala by som taku otazocku,kolko vazia vase pokladiky?ja som v 32tt,a na poslednej poradni ked doktorka robila aj ultrazvuk mi povedala ze moje babatko uz ma cca 2112g !nie je to vela?ked som sa pytala doktorky ci to nie je vela na tie tt,tak povedala ze kazde babatko inak pribera,a ze je to iba priblizny odhad!mam zistenu aj tehotensku cukrovku(ale nic neberiem iba dietu musim dodrziavat) ci to nie je kvoli tomu,ale diabetologicka mi to tiez vyvratila,ze to s tym nesuvisi!tak teraz neviem,ci je to normalne alebo nie!
@kika_32 tak to som rada ze som neni sama...ale aj ja by som najradsej rodila prirodzene...musime ich asi nejako prinutit aby sa este otocili pokladiky male 😊 a k tej vahe ja som bola pred tromi tyzdnami na utz (31tt) a mala mala 1737g a povedali ze je to v pohode takze by som sa tym nejako nestresovala

@senta_sofia dakujem no mne tie tehotenstva neprospievaju absolutne, ale tehotenstvo ukrutne zle a dieta mam , ze dskujem panu bohu za to aky je .
Dufam ze aj tento druhy sibal bude v poriadku a este vydrzi aspon tyzden ak nie viac... ja hoovrim toto je moje posledne , lebo to 3tie by uz nedopadlo dobre to mi aj dokt povedal ,ze dalsie uz u mna neexistuje.