Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Naša malá mala 29+6 1600g a to bola ešte trocha väčšia na 30+1 😀
@dudlik123 aj my sme to tak mali... tiez okolo 1600g... a povedal my ze mensia ale je to dievcatko tak je to asi fajn....
@dudlik123 @kotatko201 my sme v 30tt+1 podľa poslednej MS mali 1648g a zdalo sa mi to veľa. Podľa UZV bol ale už 32tt+0. Tak teraz som s tou váhou zmätená podľa toho čo píšete 🙂
@renimac zeby si mala posunuty tyzden az o dva???.... to ti akosi divne pocitaju.... ale ta vaha je ozaj len orientacna... prve malo mat cez 4 kg ale mal iba 3600g... 😀 ale narodil sa v 37 tyzdni.... uvidime az vsetky budeme za chvilku pisat ze su prckovia na svete...
@kotatko201 no lebo ja mam krátke cykly, takže pri mne nemôžu rátať s 28.dnovym cyklom. No ale vysvetli to lekárom 🙂. Podľa meraní je od začiatku väčší, najprv o týždeň, ale od morfo stále o 2 týždne.
To len ja mam takeho krpca a v 31tt nema ani 1300g? 😣
Naša najskôr väčšinou menšia a až teraz sa rozpapala asi 😀 mne sa už aj stalo ze som bola v ten istý deň u dvoch doktorov a každý mal iný odhad takže...
@mon895 na pasy uz za chvilku pojdeme vsetky....😲
@kotatko201 ja viem chodi sa od 36tt ale nienod 31... :/ ale co uz aspon si to nacvicim :D
@renimac inak 4 kg dieta sa prirodzenou cestou tazko rodi...
@kotatko201 asi závisí. Sesterka mala obe 4400g a oba pôrody rýchle a ľahké. Iba jeden kozmetický steh. Detto moja teta.
@alleke no ja som bola v 31tt na poradni,kde podla ultrazvuku doktorka vypocitala 2112g a mne sa to zdalo vela,lebo vsade som sa docitala ze v 31tt maju babatka cca 1700g-1800g a nie vyse 2000g! ale asi je to fakt individualne,doktorka povedala ze je ta vaha vporiadku,tak asi to tak je,nechame sa prekvapit kolko bude mat nasa slecinka ked sa narodi 😍
Dievcata nemate niektora take stavy ked lezite, akoby sa vam nahrnula vsetka krv do hlavy? Stava sa mi to iba ked lezim, tlak mam v pohode
Taká otázočka baby júnovky už ste si začali chystať tašku???
Ja mam veci nachystane v 1 sufliku v komode a v pripade potreby to uz len dam do tasky a odchadzam... uz to moze prist kazdu chvilu a neviem si predstavit este len po dome zhanat veci kde co mam ☺

@kika_32 ja s bola v 33tt a mala vazila 2186g co sa mi zdalo malo 😱.