Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Mamičky nestretli ste sa s tým že sa Vám skracuje krčok.Ale ze sa neotvaram. Mala som tvrdnutie a bolesti bruška.Drzia má v nemocnici a čakám na výsledky.
Dobrý deň, ak by ste mali záujem o PAMPERS Premium Care 0 NEWBORN 30ks (do 2,5 kg) - jednorazové plienky - 1 balik. Mne sa zvýšili lebo som nevedela akú váhu bude mať bábo po narodení, tak som vzala 1 balík aj z týchchto najmenších. A ešte ak by ste potrebovali mám aj 2 ks jednoraz.noč. košele do pôrodnice
https://www.bella4you.sk/bella-4-you/eshop/0/3/...
No mám dnes za sebou veľmi veselú noc v ""...už viem čo sú tak bájní poslíčkovia (33tt) už jej je asi tesno 🙂
Ahojte zeny ako ste na tom s tlakom? Ja som mala na poslednej poradni v stredu 130/90.... sestricka nechcela ani verit lebo doteraz vzdy tak okolo 110/80...
Ahojte, ste už niektorá otvorená?
@kotatko201 ja som do 31tt mala v pohode tlak a zrazu 165/95 takze som v nemocnici a upravili mi ho tabletkami :/
@mon895 juj tak to sa netesim... ale byva my divne poslednu dobu... a ten tlak ma prekvapil a poriadne uz si to meriam aj doma... ale stale mam tak vysoky... dufam vsak ze uz nebude vyssi...
Tak baby mam za sebou dost blby zazitok pred pol hodinou sa mi zahmlelo pred ocami zalial ma pot a na pol minuty som stratila vedomie priamo v obchode manzel sa hrozne zlakol volala som sestricke tak zajtra nabehneme doktorovi od rana mi nebolo bohvie ako tlak a poslickovia asi 2 hodiny.mala sa hybe nastastie
Baby prosím taká praktickejšia otázka k výbavičke - máte už všetko pripravené? Koľko oblečenia máte pripraveného?
@ria168 aj mne sa to stáva, zrázu zlé,tma triaška, studený pot.par krát sa mi to stálo vravela som dr.ale nič mi na to nedali,iba že mám pravidelne jesť a mať cukríky pri sebe.Pomohlo mi ak som vypila pohár vody a cukor.Vysli mi výsledky chudokrvnosť,ale slabá 115 a má byť od 120- vyššie.nic mi nedali na to.Takbsom zvedavá čo Vám povedia, alebo či dačo predpisu.Vyjadrenie bolo v tehotenstve sa to stáva.Aj to že klesne tlak.Dajte vedieť ako ste pochodila.Ďakujem.Držte sa😉
@map0007
@angellis
@ria168 baby ja som na tom uplne podobne. V piatok poradna a mala som taky nizky tlak, ze mi dva razy zmerala, ci mi ho zle neodmerala. Posledny tyzden som unavena, hocikedy mi je na spanie a mdlo. V stredu idem k hemato, tak som zvedava, ci mi zvysia zelezo. No asi to finale je uz na skok, tak telo nestihaaaa 🙈 Drzte sa baby
Stretli sme po ceste RZP chalanov tak som sa hned pytala a povedal mi,ze treba gynekologovi len kvoli babatku ci je v poriadku, sam sa vyjadril tak, ze to tlak a slabost byva bezne a v nemocnici by ma len internista prezrel ale nedali by mi nic vraj. Tak zajtra idem...viem, ze sa mi akoby sen snival a ked som sa prebrala okolo ludia...taki ochotni par bol pri mne spolocne s manzelom, ten mal sok z toho veliky...
@ria168 ja som mala nizky tlak uz pred tehu. A odpadla som viackrat. Tak uz ked sa mi zahmlieva tak upozornim aj cudzieho blizkostojaceho, ze mi je zle. Hlavne sa snazim velmi sustredene dychat alebo lahnut na zem a nohy hore+voda. V tehu to neni sranda. Ale tak verim, ze aj babatko to zvladlo a ste ok obe. Napis ako ste dopadli.
ahojte,mala by som taku otazocku.do porodnice treba so sebou vziat okrem osobnych dokladov a tehotenskej knizky aj sobasny list,aspon co som videla zoznam tam sa to pise,len neviem ci treba original alebo staci aj fotokopia?dakujem
No mam to za sebou...vo stvrtok idem znovu a ak mi ten tlak bude skakat tak ma da lezat do nemocnice...mam brat menej magnerotu(znizuje tlak) a pridat zelezo,v moci som nemala nic a krvne testy posledne presiel,teda ani anemiu nemam. Pytal sa ci pijem kavu vravim ze hej ale nemala som vcera vobec tak sa vyjadril ze by som si mala dat pokial je telo na to zvyknute a ten magnerot to mohol urobit.Dnes mi to, rano tiez robilo, ten tlak tak som si hned lahla aj teraz som sa naobedovala a nohy vylozila.

@kitta pozerala som v tescu v petrzalke ale nic tam take nemali. Skusim este slovenku a tchibo. Uz mi mama asi tyzden zerie nervy ci som zbalena😲 .