Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Ja mám zoznam z nemocnice čo si mám zbaliť :D akurát dnes som kupovala také veci ako položky atď. Ale zbalena nie som, nemám ani nočné košele ešte kúpené
@kristina_t no to nikdy nevies...dve moje kamosky rodili pred tyzdnom a obe o mesiac skor prvorodicky 😉
@kristina_t to som si aj ja myslela pri prvej dcerke,a mesic apol pred terminom uz bola zrazu s nami a ja nic zbalene a okrem kocika ani kupene 😀
ja som to myslela skor tak, ze neporodim za dve hodky, ze ked pridu kontrakcie tak vtedy zacnem balit 😅
@renimac @dudlik123 to je, velmi sikovne a musim zaklopat, aj zdrave, uz ma 4,5 rocka 🙂 V jednej sprave mam 34tt, v druhej 35tt, tak neviem teda ako to pocitaju presne, vraj z porodnicekho hladiska sa to pocita inak a z pediatrickeho inak, mi vravel lekar - jedny beu prebiehajuci tyzden a druhy dokonceny
@renimac vieš čo obe bábätká museli ísť akútne von, lebo ctg pri jednom bolo nízke veľmi a druhé vysoké, takže na spontánny pôrod nemali čas inak najprv pri jednej lekár povedal, že vyvolajú na druhý deň ak sa nespustí a zrazu prístroj začal pípať a do pol hodiny bola na svete jedna, už sú mimochodom doma a v poriadku. Pôrodné váhy mali obe 2500 g
Tak to moje by potom muselo mať hrivu 😀
Baby uz som zufala kde ste kupovali pyzamo do porodnice mozno blba otazka no ja vazne neviem najst nocnu koselu na gombiky . Etam, Intimissimi nemaju.. Ď.
Kde a ako planujete kupat?kupelna alebo taky ten stojan a vanicka v spalni napr.????

ja nemam, akurat som poslala muzovi zoznam, ale baby podla mna ak je to prve baby, tka toho casu na balenie je viac nez dost, nie?