icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

kristina_t
26. apr 2017

ja nemam, akurat som poslala muzovi zoznam, ale baby podla mna ak je to prve baby, tka toho casu na balenie je viac nez dost, nie?

dudlik123
26. apr 2017

Ja mám zoznam z nemocnice čo si mám zbaliť :D akurát dnes som kupovala také veci ako položky atď. Ale zbalena nie som, nemám ani nočné košele ešte kúpené

ria168
26. apr 2017

@kristina_t no to nikdy nevies...dve moje kamosky rodili pred tyzdnom a obe o mesiac skor prvorodicky 😉

shia
26. apr 2017

@kristina_t to som si aj ja myslela pri prvej dcerke,a mesic apol pred terminom uz bola zrazu s nami a ja nic zbalene a okrem kocika ani kupene 😀

kristina_t
26. apr 2017

ja som to myslela skor tak, ze neporodim za dve hodky, ze ked pridu kontrakcie tak vtedy zacnem balit 😅

renimac
26. apr 2017

@ria168 môžem sa opýtať, rodili prirodzene, keď to bolo o mesiac skôr?

dudlik123
26. apr 2017

@shia a všetko v poriadku bolo?

shia
27. apr 2017

@dudlik123 ano, uplne nastastie 🙂 krasne babatko rovno do perinky 🙂 ale aj tak dufam ze teraz snad vydrzime trosku dlhsie 😀

renimac
27. apr 2017

@shia čiže nebola ani v inkubatore? 🙂

ria168
27. apr 2017

@renimac nie nerodili prirodzene obe sekcia

shia
27. apr 2017

@renimac bola, ale len 24hod, kedze bola sekciou, ale dychala krasne sama 🙂 len som ju nemohla mat pri sebe, tak bola tam

renimac
27. apr 2017

@ria168 lebo stále rozmýšľam, že či vôbec je možné robiť prirodzene mesiac pred termínom. Keďže náš drobec je od samého začiatku 2 týždne popredu. Tak mi vždy napadne, že čo ak....

renimac
27. apr 2017

@shia super. Musí to byť huzevnate dievčatko 😉.

dudlik123
27. apr 2017

@shia wau tak to super, ale asi bola vyvinutejšia na svoj tt nie?

shia
27. apr 2017

@renimac @dudlik123 to je, velmi sikovne a musim zaklopat, aj zdrave, uz ma 4,5 rocka 🙂 V jednej sprave mam 34tt, v druhej 35tt, tak neviem teda ako to pocitaju presne, vraj z porodnicekho hladiska sa to pocita inak a z pediatrickeho inak, mi vravel lekar - jedny beu prebiehajuci tyzden a druhy dokonceny

ria168
27. apr 2017

@renimac vieš čo obe bábätká museli ísť akútne von, lebo ctg pri jednom bolo nízke veľmi a druhé vysoké, takže na spontánny pôrod nemali čas inak najprv pri jednej lekár povedal, že vyvolajú na druhý deň ak sa nespustí a zrazu prístroj začal pípať a do pol hodiny bola na svete jedna, už sú mimochodom doma a v poriadku. Pôrodné váhy mali obe 2500 g

renimac
27. apr 2017

@ria168 hlavne že to všetko dobre dopadlo 🙂.

renimac
27. apr 2017

@shia vieš čo tie týždne asi každý počíta inak 😀. Iný mám podľa poslednej MS, iný podľa MK a iný podľa sona. Tak si vyber 🙂.

ria168
27. apr 2017

@renimac aby to aj nam dobre dopadlo a bude vsetko ako ma byt. Mna trapi záha ale hrozneeee

renimac
27. apr 2017

@ria168 ani mi nehovor. Ja mám k tomu ešte aj reflux, takže vracanie sa ma drží celé tehotenstvo a posledný týžden ako na začiatku - záchod objímam ráno aj večer ☹.

ria168
27. apr 2017

@renimac čo nám to tie deti robia že...ja už neviem ako sa uložiť keď si ľahnem, sa to nedá vydržať, to bruško je najmenší problém...vypijem 3 poháre vody aj tak to nezaberá

renimac
27. apr 2017

@ria168 presne viem o com pises. Akurat ja nemozem ani vypit pohar vody naraz, lebo ma hned napina. Uz nech je Jun 😀.

ria168
27. apr 2017

@renimac keby sme to nemali to uz by bol ideal preto sa s tym musime trapit....aj by som sa najedla vecer no to ti ani nechuti vtedy, uvidime ci bude vlasate ako sa hovori

renimac
27. apr 2017

@ria168 dám ti potom vedieť 😉.

dudlik123
28. apr 2017

Tak to moje by potom muselo mať hrivu 😀

ria168
28. apr 2017

@dudlik123 sak to som aj ja zvedava, lebo zjavne ani dnes ma zaha neopusta....😈

alleke
28. apr 2017

Baby uz som zufala kde ste kupovali pyzamo do porodnice mozno blba otazka no ja vazne neviem najst nocnu koselu na gombiky . Etam, Intimissimi nemaju.. Ď.

kitta
28. apr 2017

@alleke tesco, slovenka? Aj ja som uz premyslala, ked taku kupim 😂 Tento wknd chcem vsetko kupit. Nic nemam do tej tasky este 🤦🏻‍♀️

ria168
28. apr 2017

@alleke slovenka kupila som rozne gombiky po stranach aj v strede a este som si objednala na tchibe jednu.

@kitta ja uz to musim len poprat ozehlit a mozem ukladat do tasky,akurat neviem ci mam nachystat dve tasky jednu pre mna a druhu prr malu alebo dokopy to zasa bude velka...neviem

ria168
28. apr 2017

Kde a ako planujete kupat?kupelna alebo taky ten stojan a vanicka v spalni napr.????