Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
My si poziciavame monitor z nemocnice kedze mame predcasniatko a tam ich po kazdom pozicani nanovo kalibruju
@kika_32 no ja som s ním spokojná. Falošné alarmy sme nemali. Spustil sa raz... a nemyslím si, že to bol falošný poplach, lebo malý tak tvrdo spal, že som ho vôbec nemohla zobudiť, až po chvíli sa prebral.. takže si myslím, že spal tak tvrdo, že možno ten dych vynechával a alarm sa spustil. Treba, aby baterky boli dobré a dodržať návod na inštaláciu..
Baby ktore budete rodit na Kramaroch uz ste zacali niektora chodit tam na kontroly? Ak ano aj ste sa niekde obj? Ď.
Maminky prosím poraďte aké pyžamá alebo župany si beriete do porodnice. Alebo to nechávate na nemocničné.....
Ja mam zatiaľ jednu koselo - župan z H&M aj na pôrod...
Ďakujem za vaše názory a skúsenosti
@zuzanka0000 co som teraz lezala v nemocnici tak na porod ty daju tu ich kosielku... inak budes potom potrebovat svoju a kolko??? No to zalezi na tom ako casto sa prezliekas z pyzama... mne napr. Jedna nestaci...
Ja mám zabalené dve kosielky a župan, ale doma si necham nachystané ešte ďalšie čisté, aby potom manžel nemusel hľadať. To isté s osuskami, dve si beriem a dve nechám doma nachystané 🙂
@modrytulipan presne presne treba mat nachystane aby manzel vedel zasiahnut...moj uz je vyskoleny...😀
@kotatko201 😀 musíme im všetko nachystať, aby neboli v strese poľovačky naše drahé ☺
Polovičky nie poľovačky, pardon 😀
@modrytulipan aj tak budu ten moj sice zaskoleny ale vzdy na nieco zabudol... to su proste nasi chlapci... ucia sa cely zivot..😉
@zuzanka0000 ja beriem 3 kosele to by malo stacit zupan mam trocha kratsi cierny 🙈. .
Baby, aké CS ste mali v 36+3tt?
@modrytulipan Nájdem to niekde v tehu knižke? Bo som to hladala a neviem ktoré to môže byt 🙂
@krepes Ak sa ti chce... 🙂 Ja len preto, že doteraz som mala 0, 1 a včera mi doktorka povedala, že mám 7-8, pričom 10 je max. pred pôrodom. Ale ja mám ešte čas... Tak som chcela vedieť, či ešte niektorá máte takto skrátený krcek.
@modrytulipan ja mam krcok skrateny od 33tt, otvorena na spicku prsta od 36tt a po poslednej kontrole otvorena na 3 cm a nic sa zarial nedeje ;)
@modrytulipan čo som to za tehulku ja vobec ani netuším kolko mám 🙂 nikdy mi to ani doktorka nepovedala, ze by bol skrátený,iba ze je otvorený a priechodný.mas to napisané v tehu knižke? sú tu vseliake pismenká,čísielka ale som z toho jelen, neviem co znamenaju 🙂
@modrytulipan presne ako hovoris je to individualne... ja sa ani nijak nesetrim, uz by som aj bola rada aby to prislo a stale nic 🙂 takze ziadny strach ;)
@modrytulipan ja som nasla ze CS 2b, z poslednej kontroly. Povedal len, ze mi zmakol. Doteraz som mala vzdy 0b.
Baby uz mate pre drobcov vsetko doma nachystane?

@kika_32 nemali.len jeden, ked som maleho vybrala a zabudla vypnut😊