Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@marianinka my sme 38tt a doktor dnes povedal, ze este isto nie
@ria168 tu v DE je ze od 36t mozes rodit prirodzene a od ukonc 38t cisarsky.tlacili ma do prirodzeneho ale ja ani za svet povolit, ja sa bojim toho.tlaku ze co mne to urobi, aj do vane som mohla ist, ale to abs nie. Ja som bola v pondelok na kontrole a hned daval termin, ale s ttm ze ak bude zle mame prist a ho vyberu. Raz som podpisala reverz ,chceli ma enchat do 38t v nemocnici ale odmietla som.
@marianinka zena,ty si unikat,pri tych problemoch donosit do takehoto stadia 🙂
@senta_sofia och moja zlata to mi aj doki hovori,ze s takym tlakom donosit zdrave dieta klobuk dolu.ja ani neviem uz co je to ist von ,jedine na poradnu a doma lezat. Toto je utrpenie den co den cakat na porod.
@marianinka ja som prekvapena,ze sa neboja, lebo sak tu tak vyplasia a odlifruju do nemocky pri 140/90 aj ked nemas ine problemy, co sa teda o tebe povedat neda,takze naozaj pevne verim,ze ti naplanuju tu sekciu hned ako budu moct a budes mat uz stuplika pri sebe,lebo toto je len prezivanie zo dna na den 🙂 ja mam 13.6 termin, nic mi v podstate nie je,ale uz len pocitam dni do konca 😉
@senta_sofia no mne uz dal termin 14teho a 13teho mam anestez .vysetrenia ale pochybujem silno ,ze vydrzime .mne sa uz zle aj dycha ,okrem toho tlaku a dychania mi nic ine neni.
To ze ma hlava boli je normalne pdla nich,neviem akoze na SVK uz by ma otvorili, ale tak vedia co robia. No super tak to mozno budeme mat naraz babatka
@senta_sofia ja mam termin povodne az okolo 24teho , ale videl ze mi je na h... a dieta je naozaj uz velke tak hned dal termin. Ale cakala som skor ze pojdeme a nie cakat , sak to ja uz len tlacim cas aby bolo aspon 7meho .
@marianinka sak toto nechapem,preco sa tak striktne drzia terminu,ked je babo evidentne popredu, mne pri druhom aj upravovali termin porodu a aj sa narodil blizsie k tomu skorsiemu,co bol vacsi, kamoske pri tlaku 140/90 cakali kym ukonci 35tt a vyvolavacka,a to nemala ine problemy,takze u teba len zasnem, dufam,ze sa vypyta skor a vykasle sa im na ten termin 😀
@senta_sofia no ako sme boli v nemocnici tak strasne kopcoval, co robil ze sme nechapali, skovaval sa nie a nie ho zmerat a jak som dosla do auta kluuud, a toro sa mi stalo 3krat, v noci sme sli na porodnicu ze mi jw ukrutne zlw ,spodok boli jak svina a oni ma ani nepozreli ci som al nie som otvorena nic, pichli mi infuziu a lezat.
Polial ze nie je dieta ohrozene neotvaraju, ale ze ja mozem skolabovat to je ok. Nechapem podla mna pochybila doktorka, lebo.ma.nwchala cakat pol hodinu na sono ze su vsetky obsadene...jasnw ona pila o pol 3 rano kavu a nikoho na sone a sono je v 6ambulanciach , si mysli ze ked som cudzinka ,ze sa jej asi bojim.muz jej nadal a podpisala som papiere a domov. Zalezi naozaj od doktrov aky maju pristup
Zeny tak ja už to mam za sebou. 6:55 rano po dlhom tažkom trápení sa nam narodil synček Šimon 3400 g a 50 cm
tak aj my uz to mame za sebou ;) maly sa narodil 30.5 o 16:40, metal 46 cm a vazil 2540 g ;)
Baby minulý týždeň som mala CS2 a dnes na poradni ze CS6,čo to znamená?otvaram sa?
@angellis ahoj len tak som kukla sem do fora 🙂 ... No ked uz mas ze CS6 znamena ze si otvorena. Uz na 6 prstov :O ak si to este spravne pamatam... To ta uz mal poslat do nemocnice !
@angellis Neznamená to, že si otvorena na 6 prstov, ale že máš krcok skrátený na 6 b. Vôbec nemusíš byť v nemocnici, je to v pohode. Ja mám skrátený na 8 b už vyše týždňa. Niektoré baby aj mesiac...
@modrytulipan ale za tyzden z CS2 na CS6?nejaky rýchly priebeh to má....som v 37tt
@angellis Mne sa skrátil v priebehu dvoch dní. Je to individuálne.
@senta_sofia máme rovnaký termín 🙂 takže (snáď) posledných 11 dní a sme vo finishi...
19 dnííííí :D uvidíme kedy to príde a ostatné baby vy kedy????
Ja za 10 dni

Dievcata no ako sa Vam dari??? Ja som uz bola dvakrta v porodnici a stale ma len posuvaju , ze je skoro a pritom mam taky tlak ze 170 na 120 ide mi hlavu roztrhat.
Maly je uz donoseny je skoro v 40t kedze je o 2 t dopredu a nie a nie ist von.
Ale uz mam naplanovany na 14tehi cisarsky rez , ale neverim ze vydrzim, hned ako mam ukonceny 38t idem a daju ho uz von, polezali sme si pekne v nemocnici aj ked tu vDE je nemocnica hotel doslovne a do pismena.
Len ja som.chytila veelmo zlu doktroku ked ma prijimala , tak mi pichla kanulu az mi zalialo pol ruky.
Kto uz mate babatko na svete ?