Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Baby aj vam pride pomoct vasa mamka ked pridete z porodnice??
@senta_sofia no ked som bola u obvodaka tak my nic nikdy take nehovoril a gybekolog i myslim ze take testy nerobi... ono sa my to asi zhorsilo teraz po porode ako inak by na to prisli... je to asi sucast krvnych testov...
@alleke tak mojej som hned povedala ze netreba.ze zbytocne..viem ze nam by ani tri dni netrebalo..lezie mi niekedy na nervy aj na dialku..😂mala som dokonca sen pred par dnami ze som porodila . sama a doma lebo som nestihla zavolat nikomu.vsetko prebehlo super ked zrazu prisla moja mamka. Radsej som sa zobudila😂😂😂
ahojte,zajtra drzte palce,ja uz pojdem do nemocnice,konecne som sa dockala,dnes koncim 38tt :D zajtra budem mat planovany cisarsky ,kvoli zdravotnym problemom,u mna sa cakalo na ukoncenie 38tt,ani v tom som nedufala ze sa podari,ale podarilo sa a zajtra to budeme mat konecne za sebou,dufam ze dopadne vsetko vporiadku,tesim sa aj sa obavam naraz! Vam zelam vsetko dobre aby ste to cakanie vydrzali a nech sa Vam narodia zdrave deticky!a mamicky ktore to uz mate za sebou prajem tiez vela-vela zdravicka!pekny zvysok vecera! :D
@kotatko201 zelam skore uzdravenie a nech vas cim skor pustia domov 😊
No baby uz 12 hodin bolesti od vcerajsieho vecera, vratili sme sa od doktora teraz, ten mal problem ma aj vysetrit....cakam co pride
@ria168 a co ti povedal? Otvaras sa?
Tak ja uz len jeden den a snaaaad vyberu maleho . Do rana uz bolesti
Maminky, nemáte niektorá skúsenosti, ževraj mám prezretu placentu.Som 37tt.dakujem
@ria168 no namna tiez prisli bolesti - som 5 dni od termina tak si to sledujem a snad to rozpoznam ked to uz je skutocne ono :D
@senta_sofia ale kde, taká som stiahnutá, že ma ani vyšetriť nevedel, povedal, že hocikedy to môže vystreliť, u mňa ako prvorodičky, myslí si, že sa už na ďalšej kontrole neuvidíme, je pravda, že trocha to ustúpilo, ale cítim to stále...
@marianinka takže už vás to čaká...držím palce, ja som tiež už nachystaná kedy to pôjde...
@sophienuvea už to postupne pôjde rad za radom 🙂 jedna za druhou 🙂 a aké bolesti cítiš???
@ria168 ja uz sice druhe , ale konexne pojde von lebo toto sa uz vydrzat neda .
Jansa uz neviem dockat kedy mi ho daju a duplom, kedy si normalne sadnem. Mne uz ani jest nechuti nic len som zuriva ako tigrica . Som zvedava ako mi ete pichnu tu lokalnu anestezu do chrbta ale ma rovno vystrie.drzte sa dievcataaa
@marianinka tak ty už vieš čo to nastane troška, a je pravda, že vydržať kým sa to konečne nejak pohne je ako za trest chvíľami. Uvidíš, ale to zvládneš aj tú hnusobu do chrbta
@ria168 ano ano ja uz druhe a zas cisarsky ale tentokrat len lokalna ,tu este nepoznam 🙂
Ale to cakanie je utrpenie riadne. Ja som sa pri 1 tak nebala porodu ako pri 2hom. Tu uz vie do coho idem a pre mna bol 1 lepsi lebo sa to zomlelo rychlo a nemala som ani cas nad niecim.rozmyslat ako bude. A za 10 min bolo po vsetkom
@marianinka aj ja to chcem mať rýchlo za sebou ako ty pri prvom 🙂 kiež by sa mi to splnilo
@ria168 budes neboj a ides normalne ci zalezi od okolnosti ?
Dievčatá, dávam vedieť až teraz, nakoľko sme mali trošku ťažší štart. Náš Vilko sa narodil 22.5. v 35tt, keďže mi odtiekla predčasne plodova voda. Mal krásne miery 2500g a 46cm. Chvíľu bol v inkubátore, ale už sme týždeň doma. Verím, že už ho čaká len pevné zdravie. Vám všetkym prajem to isté.
@marianinka zatiaľ normálne snáď to tak pôjde
@renimac jej tak gratulujem a Vilkovi veľa zdravia želám 🙂
@ria168 bolesti ako menstruacne. V podstate uz od rana, teraz cca kazdych 10 minut + stale chodim na zachod. Tak mozno je to uz tu. Len sa neviem este odhodlat do nemocnice ;)
@renimac jeeej,gratulujem 🙂 pisala si,ze zrejme budete mat predcasniatko,tak to chlapec zobral do svojich ruk 🙂 drzte sa
@ria168 @senta_sofia Ďakujem dievčatá ☺

@ela1975 ja som pred tyzdno umyvala okna vyhnala som z bytu brata aj priatela nech mi nezavadzaju 😅 spravila velke upratovanie nech mi mala pride do cistucka 😉..