Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@renimac gratulujem a prajem vela zdravia🙂
@sophienuvea to mam aj ja dokonca ani po vani sa to neuvolnilo nejak
Baby, periete aj potahy na kocik?
@ria168 No dievcata tak ja nic - z antolskej ma pustili domov ze nic sa nedeje aj ked bolesti mam stale riadne a to cely den. Tak ja uz neviem potom ako rozoznam ten skutocny porod ked teraz mam bolesti jak cert ;)
@senta_sofia moja ja by sok najradsej sla do cdlkovej alechcem aby muz videl a zazil.porod so mnou,takze som sa rozhodla pre spinal.
No dufam za zas ma neposlu domov aby sok.vydrzala do.stredy kedy mam naplanovanu, sak mi asi urve cele brucho, mam ho jak kamen
@sophienuvea a zaznamenali nieco aj na CTG? Ono aj poslickovia vedia boliet, ale myslim,ze kontrakcie rozoznas, to uz budes musiet rozdychavat 🙂
@marianinka ja dufam,ze nebudu spekulovat uz 😢
Dievcence tak ja som bola vcera na kontrole,som 38tt a bruško spadlo dosť,vsetko cítim,každú jamu na ceste.Munuly tyzden som mala CS6,som sa vas pytala či som tak otvorena 😁 no a teraz mi napisal do knižky ze otvorena na 2,5cm...uz by som to chcela mat za sebou ved váži okolo 3600g,myslim ze vaha postačuje 😉
@senta_sofia tak ja uz skutocnr neviem pretoze kazdych 12 minut celu noc som sa budila na krce ktore uz su ozaj dost bolestive :( u poslickou by mi bolo zvlastne ze vacsinou netrvaju neustale ako tieto bolesti a po par hodinach odzneju.. bodaj by to tu uz bolo lebo toto je za tusim za trest :( nemate niektora skusenosti s takymito bolestami prosim?
@sophienuvea ono sa mozno nieco chysta, akurat teda intervaly by sa mali skracovat. Ved pripadne behni k dr, ci sa neotvaras.Na tie pasy ta nedavali? Tam vedia zachytit kontrakcie a silu.
@senta_sofia na pasy ma dali no vtedy som mala iba jednu este nie mic silnu kontrakciu a povedala mi doktorka ze je vsetko oki. Bodaj by sa tie intevaly skracovali - hlienovu zatku mam odidenu no nejako sa to nechce rozbehnut :( snad behom dneska. Takato noc ked som kazdych 12 minut hore nie je uplne prijemna. To uz radsej ten porod ked ako kompenzacia pride na svet drobec.
@sophienuvea verim,je to otrava, ale nevyberies si, keby ti odtecie voda, tvrdnes v nemocke,takto si aspon doma, snad sa to pohne, ak budes mat nadalej pravidelne bolesti, kludne zajdi znova,mozno uz nieco natocia alebo bude krcok otvorenejsi, toto cakanie je na nervy ☹
No mne to celkom prestalo nad ranom tie kramove bolesti po viac ako 24 hodinach takze zatial sa porod odklada 😊
@senta_sofia och uz aby to bolo lebo ma porazi... do rana take bolesti ale nie kontrakcie ,sice som ich nikdy nezazila ale krize ma bolia stale a aj spodok. No dufam ze dnes toto trapenie ukoncia
@marianinka a uz si v nemocke?
@marianinka drzime palce
@senta_sofia to mas pravdu- radsej dlhsie doma ako v nemocnici. Nejdem sa tam uz ponahlat. Dam si kludovy rezim a uz len cakat ;) nic ine nam nezostava
@ria168 tak super.a ty mas uz hlienovu zatku prec?
@senta_sofia este nie az vecer ideme , musi mat 38+0 to mam hned po polnoci ,takzs este musim vydrzat chviliu. Ked som bola naposledy s bolestami tak mi vyslovene povedala doktr ze musim byt 38+0 aby ma mohli otvorit. Takze ked chce mat ,nech ho ma . Ja uz to nejako dam .
@marianinka jeeezisi, ake tabulkovanie 😩
@sophienuvea dakujem krasne aj vy sa drzte baby
@senta_sofia nooo a ze Nemecko 🙂))) a kamoska co je tu mala toto iste a ju otvorili v 35t . Mne to skor prislo tak , ze sa im nechce ze ked je dieta ok matka nemusi byt. Ale dnes im nic nedsrujem ,bud odrodia alebo idem do druhej . Dieta je plne vyvinute a velke takze nie je na co cakat, sam dokt ,ktroy ma objednaval na planovany cisarsky povedal akonahle bude zle otvaraju a mozem ist aj skor. Takze ak dnes bude zas ta mila pani doktorka ma smolu ona a nie ja . Lebo nie je jedina ... ale ze keby som chcela normalne rodit mozem , chaoes ona ma chcela nechat rodit s tlakom 170 akoze ina krava ... ja sama mam zdravotnu skolu ale nikdy by som toto z huby nevypustila ,aby rodila zena normalne so 170 na 120 tlakom. Chcela ma tam nechat a muz hned povedal neexistuje , ze on ma tam nenecha uz len kvoli tomu,ako sa ku nam spravali ,videli ze sme cudzinci tak si robila co chceli, keby toje nemec si toto nedovoli .
@sophienuvea nemám nič preč veru, som komplet :D

@marianinka svata pravda,niekedy lepsie nevediet 😀 toho napichnutia lokalky sa neboj, ja som necitila nic,mala som sice epi,nie spinal,ale verim,ze to zvladnes. Najhorsie je vypat hlavu, ten podvedomy strach a obavy 😉