Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
mam otazku dievcata.. predvcerom mi vysiel test pregnacy z kauflacu pozitivne.. dnes vsak uz uplne negativne... pozitivne mi vysiel len rapiclear dnes.. co sa deje podla vas? myslite ze mohlo moje babatko odumriet? ☹
@linda4444 najistejšia si budeš ak pôjdeš k dr, z krvi ti vie určiť hcg presnejšie. Držím prsty.
@modrykoniar ja sa tak bojim...niektore testy pozitivne a niektotmre uplne biele
@linda4444 no aj testy môžu mať roznu citlivosť, jeden zachytí další nie. skus isť k dr, on aj podla sliznice bude vedieť. neboj sa. 🙂
@daisylucky no aj mne ukazal test až 9 dní po meškaní.asi bola posunutá ovulka
Mne vysiel v nedelu rano pozitivy test, sice slaba ciarka a objavila sa tesne pred uplynutim 5 minut, dokedy sa mal vysledok odcitat, ale bolo ju jasne vidiet. Dnes som robila taky isty test a druha ciarka sa objavila az po uplynuti piatich minut a bola velmi slabulinka, ale bolo ju vidno, nebol to duch. Dnes mi meska piaty den. Tak stresujem. V nedelu som sa tesila ako blcha, ze som tehotna, hned som to aj vsetkym vytrubila, kedze predchadzajuce dve tehotenstva som mala bezproblémové. No a teraz neviem, uz som rano aj doktorovi pisala, ci mam prist alebo co.
@linda4444 podla mna ju tam v pohode vidno
@linda4444 no ak sa nespustila mrcha tak myslim, že to tam je. skus testik o dva dni alebo toho dr.
@daisylucky
@modrykoniar dievcata a nie je to slabe? Ako ona tam je..nemam ani krce ani nekrvacam ale bojim sa toho pomaleho stupania hcg
@linda4444 no vidno ju, je slabšia ale tak hcg ti može stupať pomalsie, kym nekrvacaš tak nestracaj nadej 😀
Baby ukazem vam moje stvrtok a nedela tiez som trocha stresovala ze ci je to ok cakala som silnejsiu no verim ze je to oki a dufam ze vsetkym nam to dopadne super v zdravicku az do uspesneho konca
Ta druha je krasna..aj ja som taku mala na rapiclear minuly tyzden
@linda4444 dakujem si mila mam este posledby test zajtra spravim pre pokoj v dusi a uz len tesim dufam a modlim sa aby vsetko bolo ajo ma byt a verim ze aj u teba☺
@vanda12345 mne to tiež ukazalo takto slabšie, po dvoch dnoch tiež len malý rozdiel, potom po dalších dvoch už silnela
@modrykoniar dik preto skusim zajtra a snad uz budu kolajnice☺
@linda4444 podla mna je v pohode, ved na testoch sa pise, ze ak ju jasne vidiet, si tehotna, nevadi, ze je slabsia.
@daisylucky bodaj by si mala pravdu
Kočeny tak prave idem od Dr. 🙂 potvrdil mi tehuuuu taaak sa teeeesiiiim...podla merania ma mat babenko 3mm ale srdiecko este nebolo vidno, tak za 2 tyzdne kontrola 🙂
@zirafka86 gratulujeeeem, super správička. a v ktorom si týždni ?
@modrykoniar vies ze vobec neviem ? 🙂)) ja som bola taka happy a taky naval emocii ze sa to po rokoch snazenia podarilo ze som sa aj zabudla opytat..len som sa pytala ake to babenko velke on ze 3 mm a kedy uvidim srdiecko a on ze ked pridem o 2 tyzdne uz ho isto uvidime 🙂
@daisylucky ano som tehotna...ked som prisla k lekarovi po 2 tyzdnoch co mi meskala ms tak povedal ze nic nevidi...zobral krv a hcg bolo 490 tak ma zavolal na ultrazvuk o tri dni lebo vraj na ultrazvuku je nieco vidno az ked je hcg vyssie ako 1000 a tam uz videl malu gulicku...povedal mi ze jedine vysvetlenie je take ze som otehotnela neskor ako bola predpokladana ovulacia
Ahojte zienky. Tak som bola dnes u lekárky a vsetko je v poriadku. Som taká šťastná. Som v 8 t podľa ultrazvuku, maličké má 14 mm a krásne mu bije srdiečko 😊

@ronniekor co ti poviem cela ja 😀 haha vies co prsia to podbrusko a tazoba na zaludku ale nic co by sa nedalo zvladnut a ty??