Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@senta_sofia neopucham,len mi je tazko na zaludok a vraciam.dak dufam,ze to uz bude.
Zienky mam na Vas taku otazku,v pondelok som mala termin a na tuto sobotu sme pozvani na svadbu.muza aj deti som pochystala a vy by ste isli ak by ste dovtedy neporodili?
@senta_sofia no aj ja by som bola za...pre istotu kedze som nizka a aj mne sa to zda dost...ale kazdy lekar na kazdej poradni mi hovori nieco ine tak vobec neviem na co sa mam spolahnut...preto ma posunula k primarovi nech rozhodne on...
@suzanna1112 tusim sa to konecne zlomilo a rodi sa 🙂
@suzanna1112 blahozelam a maminke aj malinkej vela zdravicka prajeme.😊
@qetka231 gratulacia 😊
@suzanna1112 gratulujem
Kocky,tak uz aj ja,expres rychle,z prijmu na sal bez klystiru 😀 dnes 0:40, 3680g a 51 cm, Julia
@senta_sofia gratulujem aj teba a ako sme tu vyplakavali ze co bude 😂 tak este ja zostavam do zbierky ale u mna to na porod asi nevyzera...nemam ten pocit 😊
@senta_sofia no super dalsia holka na svete gratulujem
@sasenka04 ocakavam ta v noci 😂
@senta_sofia ja by som rada ale moje dieta protestuje 😀😀😀 ale porod bol teda zjavne rychly ci?
Dievcence ktore este čakáte ako ja prajem pevné nervy,dneska v noci som chytala tašku dva krát a potom to prešlo.....ja som mala termin včera a stále nič uz treti tyzden pocit na menzes a otvorena na 2,5 cm....
Ako to mam rozbehnúť???
@senta_sofia gratulujem a vela zdravicka obom zelam.🙂
@senta_sofia ahoj tak mam po poradni dala som si spravit Hamiltonov hmat...uz citil aj hlavicku ze zostupuje nizsie a otvorena som na 3 cm tak uvidime co z toho bude ...snad sa malej uz uraci 😊
@sasenka04 super, mam volne miesto na izbe 😂 Ja som bola tiez 3-4 a rozbehlo sa to potom velmi rychlo,drzim palce,snad to tak bude aj u teba 🙂
@senta_sofia budem sa snazit sa tam dotrepat v co najskorsom termine 😀😀😀
@ela1975 tak sa cítiš potom lepšie ako ja...no ja už rátam každý deň, niekedy každú hodinu, všetko ma to tlačí, mám problém sa už aj v posteli otočiťva už mávam dosť také menštruačné bolesti aj 5-8krát možno za deň a ani veľa nechodím, ale hocikedy sa mi už zle chodí, že ma až celá panva dole so stehnami a rozkrokom 😀 bolí aj kríže...ale zatiaľ nič pravidelné, takže sú to tí poslíčkovia...a hlavička, že je krásne dole :-/ tak neviem...
Len ja som ešte necelé 2roky po SC a chcú ma dať už normálne rodiť, ak všetko pôjde v poriadku a rozbehne sa to samo....
@dzuli26 neboj to aj ja ratam kazdy den a najradsej by som to uz mala za sebou.no otacanie v posteli robi aj mne problemy.moc toho nenaspim a v noci som 3 aj 4 krat na wc.nie take bolesti nemam.pri prvom ma boleli krize.teraz ani nie.ja ani neviem ci ma hlavicku uz dole.ja som rodila prirodzene pred 2.5 rokmi.
ak sa na to necitis tak to dr povedz.sice je to bolest ale ak by si si trufla a nemala komplikacie skus ist prirodzene.rekonvalescencia je rychlejsia ako po cisarskom.😊

@kika_32 gratulujem, supovica tie miery 🙂 do plaviek idealne 😀