Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@senta_sofia gratulujem a prajem vela zdravicka malinkej,a mamicke zelam skore zotavenie
@senta_sofia jeej tak gratulujeeem a prajem velw vela zdraviicka malinkej a aj maminke ❤
Ahojte baby.vcera to vyzeralo nadejne.o siestej vecer kontrakcie kazdych 7 minut potom 4 minuty a po hodine to ustalo.takze stale 2v1.😉
@marianinka ty ako? Tlak uz sa ti upravil? Vsetko ok aj s Miloskom?
Baby poradte. Vcera kuriozna situacia. Boli sme na navsteve u susedov o poschodie vyssie. Pri odchode sme sa trhali smiechom, tak mi uslo trosku a sa mi cvrklo. Nic zvlastne. Cele tehu sa mi to stava, ze si kychnem, alebo sa viac smejem. Ale isli sme len o poschodie nizsie domov a manzel ma tak rozosmial, ze som to neudrzala cele. Pila som pomerne dost, tak sa to zo mna vyvalilo. V tej chvili ma napadlo, ci som si aj vodu nespustila. Manzel ma presvedcil, ze isto nie, tak som isla spat. Nemam nic, ani krce, ani kontrakcie, ani uz netieklo nic, ale som v pomykove ci nemam ist radsej na pohotovost to skontrolovat. Co by ste robili? V pondelok mam u dr kontroli a monitor. Dieta sa hybe. Som ok. Mam ist pre istotu?
Neviem ako vy ale mna uz irituje ze mi pred dvoma tyzdnami tipovali porod lebo uz dva tyzdne babo donosene a furt nic a brucho obrovske a uz pred mesiacom mi povedali ze sa narodi minimalne o tyzden skor a ze bude aj vacsie... a furt nic!!! termin mam presne o tyzden a nic sa nedeje, uz som asi 3-4xbola na monitor, kontrakcie nikde, decko vysoko furt... 😠 uz chcem rodiiiit ved to take velke decko uz o tyzden ani nevytlacim ked je cim dalej tym vacsie
@senta_sofia moja ano my sme uz doma vsetko v poriadku.,mliecko este nemame len trochu tak prikrmujeme.tlak uz mam dobry to bolo len kvoli tehu a ty ako ?
@marianinka my v pondelok by sme mali ist domov,ak nebude silna zltacka alebo iny problem 🙂
@senta_sofia my mame trosku zvysenu rano musime na kontrolu, ale snad bude dobre.
Tu byvaju zeny v nemocnici 72h ak je zle tak 5 dni .
@ela1975 neviem vahu, to mi nepovedali na utz-len tolko ze je vacsie nez by malo byt a uz aj donosene a ze podla neho uz budem rodit (to minuly tyzden akoze som mala rodit uz...) vysetrujuci lekar ked pozrel vysledky tak tiez to iste povedal a hlavne ze furt je v bruchu... ☹ aby nebolo tak ze budem prenasat alebo co a mi potom zapotia ze musim na sekciu lebo je velke
@adus120 pri oboch mi tvrdili,ze su velki a pojdu skor....no houby....dcera prenasana 13dni, mala 3550g a 52cm, syn prenasany 8dni,mal 4270g a 54cm...takze som zvedava,co toto nase tretie drobatko 🙂 ...ale zasa pre ukludnenie,neviem ci tym,ze syn uz bol druhy porod,ale bol vacsi a milionkrat lahsi porod,bleskovka....a to ja mam teda mimo tehu 158cm a 53kg 🙂
@sasenka04 bola si aj dnes na kontrole?
@mata128 moj prvy bol dost velky 4 kila ale dali sme to.sice som sa trocha potrapila ale stalo to za to.dr mi vravel ze tento bude vacsi ale zatial podla ultz. ma len 3.5 kila avsak do terminu este tyzden a mam pocit ze budem prenasat.bodaj by to aj u mna tak rychlo prebehlo jak u teba pri druhom.aj ta museli nastrihnut?
@senta_sofia no stav stale nezmeneny ..v utorok nastupujem na prijem a budu porod vyvolavat 😑
@sasenka04 ach jaj, kto ta pozeral? A ten cisarsky zavrhli? Skus si kupit ten caj z malinovych listov, ja som po poradni nestihla, ale doktorka mi to tam radila
@senta_sofia bola tam Deckova a k cisarskemu mienia pristupit az ked nebude prirodzeny porod postupovat...caj z ostruziny pijem uz asi 3 tyzdne ale nic 😂
@sasenka04 slak aby to trafil... budem drzat palce,nech vyvolavacka zaberie a budes mat po tom 🤗
@senta_sofia dali by vyvolavacku aj pred terminom ak budem na nej trvat?
@adus120 ak nie su problemy, tipujem ze skor nie, mozno keby sa nejak bokom dohodnes s lekarom

@senta_sofia dakujem 😀 veru ano😀