Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
ale na to čakáme však 🙂
@ela1975 nejde ani tak o moje pribratie, skor mi lepi ze budem musiet na sekciu lebo uz bude prilis velke a nevytlacim ho... lebo mi uz dva tyzdne hovoria ze uz je velke aj donosene akoby o tyzden viac sedia miery podla sona a od decembra mi hovoria ze je vacsie nez by malo... a teda sekciu nechcem ked mam pravdu povedat, ved je pekne dolu hlavou len nedajboze dostat tie kontrakcie aby ho zatlacili vonku
@senta_sofia blahozelam k dcerke, pekne meno ste vybrali🙂
@adus120 ja som rodila vyvolavackou a skutocne velke bolesti... nemala som vsak na vyber.... ak sa ty da a nic ty nie je tak cakaj babatko vie kedy ma prist...
@sasenka04 tak to s tebou v noci hrkotali po chodbe 🙂)
Ta len aby mi nepovedali pri prenasani ze uz musim na cisarsky... ☹ neva, pockam do stredy na poradnu a sa opytam
Ahojte,dnes 9.13.hod.sa narodila aj nasa mala Rebeka.prenasala som tyzden.
Gratulujem... tiez to uz chcem mat za sebou 😔
@adus120 @adus120 ver, ze porod vyvolany je dlhsi a bolestivejsi ako prirodezny a nehovoriac o tom, ze su pri nom vyssie rizika..neboj sa vacsieho baba, tvoje telo vie co zvladne porodit 😉 ja som dne sporodila skoro 4 a pol kilove a 54cm dieta na dve zatlacenia a bez nastrihu..nehovoriac o tom, ze uzv sa bezne myli v odhade velkosti az 800gr 😉 Ale ak je tvoje tleo uz pripravene, dopraj si sex, horuci kupel, klystir a potom si poriadne zatancuj a mozno sa ti to podari rozbehnu ;)
To bola zasa noc od 1 bolesti az som unavena z toho...ale.stale nic ani voda ani zatka...zacinam byt taka ubolena
@ela1975 aj mňa to baví......ako sa citis, ešte ste pokope, ty si navždy tehotna...... Och.
Už ma to popravde moc nebavi počúvať. Veď tehotenstvo je krasne a suoer obdobie lebo babo je v bezpečí v brušku aha všetky živiny čo potrebuje. Na čo by sme to unahlovali..... Rečnícka ot. 🙂
@zuzanka0000 presne tak.ved ked ma prist na svet tak vtedy pride.😊nehovorim ze uz by som to nechcela mat za sebou.potom su este dobre otazky typu.ako sa citim.

@adus120 ja mam termin 24.6 😊tiez mi uz brusko zavadzia.neboj uz tolko nepriberies.😉