Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@krepes moj spinka len v bodickach a v leginkach tenuckych.
Tak uz aj my sme to dnes dali o 12:26 Danielik ❤️ 3530 g a 51 cm. Sme obaja ok 🙏👏🏻😘
Baby nejako to tu zacalo odbudat.kolko nas tu je este 2v1?😊
Maminky pridávam sa v deň ,,D" 😊. Dnes mame termín, ale zatiaľ abs nič. Zajtra opäť poradňa tak uvidíme. Špekulovala som aj nad nejakým vyvolavacom - ricínový olej a pod, ale asi to nechám tak 😊.
Dievčence ja týždeň po termine,v pondelok bude vyvolavacka....😔
No mne prvú dievku museli vyvolat v 37tt,katastrofa...ale tak to bolo uz desat rokov dozadu,malo plodovej vody mala,z poradni som vtedy isla rovno do nemocnici....
@ela1975 ja mam prvý tp 24.6 a podľa sona 27.6... Sme pohromade, krčok 3 cm.
Mam na vás maminky otázku. Ako sa správali vaše babenka v brušku keď sa už išli narodiť....?
Nejaké iné pohyby, viac alebo menej aktivity, ... Niečo nezvyčajné? Ďakujem. Neviem sa dočkať 😇❤
Dievčatá včera povzbudena diskusiou, že najčastejšie sa to rozbieha v noci išla cela happy spat, aj má tak pár x divno boleli kríze a nič vyspata do ruziva 😂. Ja dnes na obed poradňa. Len sa bojím, že ak sa nič neudeje budú má rezať 😞.
@krepes ja ju mam normalne v kratkom body a dupackach. Do zavinovacky davam iba ked je nekludna lebo tam sa nebudi tolko sama. Vy v com spite? A v com chodite von??
@zuzanka0000 prvé a druhé sa akurát už menej hýbali, nič nezvyčajne. Tento tretí kopka stále o 106, takze paušálne asi nič rovnaké.
@zuzanka0000 mne aj podla sono vychadza na 24.6.😊aspon sa otvaras.ja som zvedava ako dopadneme my zajtrana poradni.😊
@zuzanka0000 ani nie.vsetko ako predtym.len mi zacali.bolesti ine som nic nepozorovala.uvidime ako to bude teraz.😊

Žienky,ktoré už máte krpcov doma 🙂 v čom vám spinkaju v takýchto teplách? Máte ich aj v zavinovačke?