icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

ria168
28. jún 2017

baby čo ešte len čakáte na tú veľkú chvíľu, tak sa držte, nech ste zdravé aj s bábätkami 🙂

ela1975
28. jún 2017

@kattky a termin mas kedy?no to.by bolo fajn.🙂

zuzka_ant
28. jún 2017

@ela1975 ja uz naozaj neviem co robit
A som velmi zvedava co mi povie zajtra doktor.ma tam byt taky cudak.nemam ho rada.🙄

ela1975
29. jún 2017

@zuzka_ant ja uz dom tiez skusila hovico a nic nepomohlo.neboj vsetko bude v poriadku.😊blby pocit mavam aj ja obcas.

zuzka_ant
29. jún 2017

@ela1975 noo tak uz som doma.na ctg nic.doktor pozrel ako stale iba ci srdiecko bije.a poslal ma domov.ze mam prist v nedelu na ctg iba a ked do tyzdna neporodim mam prist na kontrolu zas a uvidi sa

kattky
29. jún 2017

@zuzka_ant ja vcera som sa pytala mojho gynekologa ci sa vidime o tyzden na poradni, tak povedal, ze si nemysli. No krcok mam o polovicu skrateny a na spic prsta som otvorena. Aj to keby som mu nepovedala nech ma pozrie zo spodu, ze chcem vediet na com som, tak by ma ani nepozrel.

zuzka_ant
29. jún 2017

@kattky ja od dnes uz idem behat po schodoch ..inak naco mam ist na krv teraz.co ked zajtra porodim nieje to uz zbytocne? Rozmyslam neist zajtra ale ak neporodim tak az v pondelok

kattky
29. jún 2017

@zuzka_ant tak to neviem ... Mozno porodime v rovnaky den 🙂

zuzka_ant
29. jún 2017

@kattky uvidime kedy sa im zachce.dam vediet 🙂 ja sa len bojim ze to po trva este kedze ziadne naznaky ani nic zatial..najhorsie je ze doma nemam co robit uz.a vonku je velmi teplo..

kattky
29. jún 2017

@zuzka_ant tak ani ja zatial priznaky ziadne. Tiez tie horucavy mi nerobia dobre nakolko z nich mam vysoky pulz a aj spodny tlak vyssi. Tu v noci bola hrozna burka a aj teraz je opat pod mrakom a uz aj troska prsalo. Dame to kazda jedna neboj. Na to sme my zeny vstavane.

zuzka_ant
29. jún 2017

@kattky boze co by som dala za dazd 😁ved aj ja si hovorim ze zvladnut to musime..a uz tych par dni hore-dole. .len to cakanie

kattky
29. jún 2017

@zuzka_ant no ved prave. Ja citim nejake pobolovanie, tak hned si myslim, ze uz to ide a vzdy nic. Tu u nas je dnes prijemne. Prsi, fuka vietor. Pootvaraka sim okna a dvere, aby poprefukovalo cely dom.

zuzka_ant
29. jún 2017

@kattky tak to ti uprimne zavidim 😔🙂 mozno keby tu nebolo tak strasne horuco tak to znasam lepsie a neponahlam sa..odkial si?

kattky
29. jún 2017

@zuzka_ant ja z okresu Michalovce. Premna je najhorsia noc. Strasne sa potim a vsetko zospodu ma boli pri pretacani

map0007
29. jún 2017

@zuzka_ant ahojky aj ja mám termín v piatok,ale Dnes na poradní tak otvorená na 2.5 palca.Keď sa nič nezmení nedeľu na poradňu prísť mám.A ako sa cítite?

ela1975
29. jún 2017

@zuzka_ant a zo spodu ta nepozeral?no my tiez nic na poradni.vsetko ok.krcok stale na 2 cm a otvorena len na prst.zajtra znova poradna. 😊

map0007
29. jún 2017

@kattky ahojky ja som z Humenného, tiež čakám každú chvíľku a nič zajtra termín a vy kedy máte?Je strašné teplo a dusno.Opucham ako slon.A vy ako?

ela1975
29. jún 2017

@kattky tiez sa v noci hrozne potim a boli ma cely spodok ked sa prevalujem z boka na bok.aj mna tieto horucavy ubijaju.ked sa nic neudeje tak pondelok rodim s vyvolavackou.

zuzka_ant
29. jún 2017

@kattky tiez ma boli pri pretacani v noci. Niekedy aj len tak ked lezim a taha ma z kazdej strany..ale v noci len s klimou.pitim sa cez den vtedy klimu nezapinam lebo to mam pootvarane vsetko.nie ze by to pomahalo ale nech sa vetra.ale ked pride maly tak bude musiet byt asi aj cez den zapnuta.

zuzka_ant
29. jún 2017

@ela1975 nikdy ma nepozeral zospodu. Len to srdiecko stale a ci je dole hlavou.ja asi na krvne testy zajtra.tak sa mi nechce tam ist cakat. ..🙄

kattky
29. jún 2017

@map0007 no ja mam termin v knizke pisany 4.7. no lekarovi som povedala, ze prenasat by som nechcela. Vravel ze o tyzden na poradni by sme sa uz nemali vidiet, tak uvidime. Dufam, ze bude mat pravdu.

ela1975
29. jún 2017

@map0007 ahojky.ja som mala termin 24.6 a stale nic.dnes som mala poradnu a zajtra zas.ked neporodim do nedele tak nedelu prijem a pondelok vyvolavacka.

zatial moc neopucham ale nerobia mi tieto horucavy dobre.

kattky
29. jún 2017

@ela1975 uz mas po termine?

zuzka_ant
29. jún 2017

@map0007 ako sa citim? Straaaasne...citim kazdy jeden pohyb,ohnutie,otocenie a k tomu este to teplo...asi to nezvladam😀 ja zajtra krvne testy a v nedelu ctg.

kattky
29. jún 2017

@zuzka_ant tak my klimu nemame aj ked priatel nad nou vazne uvazuje ze kupi tu prenosnu, lebo on sa nadmerne poti. Uz to len nejako dobojovat musime

ela1975
29. jún 2017

@zuzka_ant to je zaujimave ze ta nekontroluje zo spodu lebo mna vzdy.to ti verim.to cakanie je katastrofa.🙂

ela1975
29. jún 2017

@kattky ano uz 5 dni 😊

ela1975
29. jún 2017

@kattky my sme mali tu mobilnu a nebola dobra.to je ako ventilator.radsej pockat a potom kupit normalnu klimu.😊

zuzka_ant
29. jún 2017

@kattky je to dobra vec.len tie ucty potom😀 ale tu sa neda bohuzial fungovat bez toho. Dnes som skoro nic nespravila az sa hanbim 😔takto mi to rychlo nezbehne to cakanie

zuzka_ant
29. jún 2017

@ela1975 no tu je to tak...ale neriesim uz .lebo by som sa len rozculovala.hlavne nech je babo v poriadku😉