Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@kotatko201 ja som si to uzila tiez lri prvom, boze to bolo hrozne a teraz to iste. Ale tento druhy aspon neplace, krutti sa jak zihadlo ale je ticho. Revci len ked je hodina jeho papania
Dievčatá možno vtipná otázka 😂, ale budujete detickam nejako režim? Či zatiaľ je to divočina? 😊
@lucka8787 a to je aky -prirodny? Ja este stale nic :(
@bladymary321 urob si doma klystir, potom si sex a nasledne si dobre zatancuj ;)
@bladymary321 sex 😀
@matken moj sa nastavil nejako sam, kazde 3,5 h papa a okolo 7 kupam a spinka.
@senta_sofia vdaka
Baby netrpite niekto refluxom alebo kolikou? U nas bohuzial velke place a nevieme si uz moc rady ;( dakujem
@kotatko201 ja som si dokonca aj poplakala ale tiez to uz neriesim.nakojim a ak je treba dokrmim a hotovo.nenecham ho predsa hladneho.😊
@sophienuvea my mame tiez koliky ,no musime vydrzat, ja davam lactobacilky a pomaha mu to tlmit. Osvedcilo sa mi to aj pri prvom. Zial chlapci trpia tymto dost casto. Len to chce veeela trpezlivosti .
@ela1975 presne tiez to neriesim ale teraz preistotu strasne zvraciame....
@kotatko201 ach jaj.to ma mrzi a ako reaguje syn na babenko?uz ste boli aj vonku na prechadzke?moj 2.5 rocny ma strasne vela energie.bol zvyknuty chodit von aj doobeda aj poobede a tetaz sme vacsinou doma.ked tak ide na chvilu s tatom von.😊
Dievčatá ste tu niektorá po cisárskom?
@ela1975 maly dobre... zdrha k babke takze ani neviem ze ho mam... :D... juj sme na vychadzku hned druhy den isli...
@kotatko201 no to mas dobre.s nami je teraz doma muz.aj buduci tyzden.vcera sme boli prvykrat vonku aj to u doktorky.zajtra ak dovoli pocasie by sme chceli ist na vecer von a potom budici tyzden pravidelne aby sme sa trocha vyvetrali.
@matken ano ja som... cely porod bol otrasny, 18 h kontrakcii unavena vystavena hladna a nakoniec mi zapotili ze rychlo rychlo na sekciu lebo klesali ozvy.... moj prvy porod, ale spomienky mam na neho otrasne, uz som skoro 2tyzdne doma ale stale chodim na USG lebo nieco tam mam rozsirene a nekrvacam tak silno ako treba... aj ma stale na tom mieste boli... stale sa psychicky neviem vyrovnat s tym ze napriek tomu ze babo bolo pekne dolu hlavou a tehotenstvo bezproblemove, som nemohla rodit normalne, teraz ked uz budem chciet dalsie dieta zas ma budu trepat uz len na sekciu lebo nikto si nevezme uz raz situ maternicu a brucho na zodpovednost
@ela1975 no my sme odchadzali z nemocnice a zacinala sa objavovat zltacka tak sestricka povedala aby som ju kazdy den tak na 5 minut nechala na slniecku a ked prisla k nam doktorka tak povedala chodte kludne von aby si zacala zvykat... tak sme vyrazili...
@kotatko201 no aj mne v piatok doktorka vravela aby sme chodili na prechadzky.tak chceme zacat lebo ked pojde muz do roboty tak musim starsieho nejako zabavit.😊
@adus120 Ach to má mrzí 😢. Ja som mala druhé akútnou sekciou, teraz po 5r bola šanca ísť normálne, ale predsa pre nie dobre podm dieťatka opäť. Presne take íste pocity ako ty som mala pri tej akútnej, neboj prejde to, možno práve tým, že bol synček taký vytrhnutý bol to veľký papkac a mojkac najväčší a tak je to doteraz. Držím palce!
Takze ty si práve malo krvacala? Ja som 2tyzdne po a práveže krvacam dosť, jazva pekna, ale v okoli stále opuch. Dr mám na dovolenke, tak neviem. Nechceme sa mi ísť na blink do tej hnusnej nemocnice 😢
@matken ja skoro vobec nekrvacam, viac menej len ked idem na wc nieco ako predposledny den kramov.. inak nic, vlozku mam tu istu cely den... ale ono to vraj suvisi s tym ze mam nejaku strbinu ci co na maternici rozsirenu, tak mi pichali uz 2x nieco do zadku aby som krvacala - ale to po pichnuti par hodinova zalezitost bola, inak nic... ja tiez tak s tou akutnou sekciou, stale som na to nasrata, nedokazem ani pochopit preco tak dlho som rodila, ved zeny co so mnou na izbe boli rano prisli na obed rodili a ja nic, 18hodin nenormalnych bolesti, napichana asi 2-3 oxitocinmi, 2 epiduraly a nic, a ked som bola na 7cm otvorena tak ma tahali na operacnu salu ☹
@matken ja som tiez po 2 cisarskom a musim povedat , ze ani neviem ze som rodila.
Nic ma neboli jazvu ani necitim a ani ziadne opuchy, modriny nic ako pri 1.
Ale zas krvacam dost , som 4t od porodu a stale krvacam , sice menej nez prve dni ale nie a nie prestat.dufsm ze to co najskor skonci ,lebo v tomto teple chodit stale s vlozkou ma nebavi.
@adus120 ak ta mozem ukludnit, rodila som prve ako ty, akutna sekcia, dalsie dve deti prirodzene, ak nie su problemy, da sa to, takze hlavu hore.
@marianinka ja práveže po prvom oveľa skôr v pohode. Hej presne s tým krvácaním si pamätám, že pri prvom som relatívne skoro prestala, resp spinila len tak malo. A teraz? Hruza!
@matken ja to.iste pri 1,ze kratko a rychlo to skoncilo a teraz to nema konca kraja .
Ka zas druhe lepsie , pri 1 som bola rychlo odrodena nakolko mi strelil tlak , pri druhom sa snazili do spinalu , ale nepodarilo sa pichnut 4krat takze do uplnej ale uplne pokojny priebeh,ziadne bolesti nic, kdezto pri 1 som myslela ze umrem od bolesti , to stahovanie maternice otras. Ale zss 1 som rodina na svk a druhe v nemecku, kde som mala vlastnu sestru , co sa len o mna starala a ani raz som nepocitila staihnutie maternice , nic . Viem ze mi dvakrat pichli od boelsti , ale ja som bolesti nemala . A to bolo vsetko . Po 2 hodinch som bola jak keby som ani nerodila , hned ma previezli na izbu a uz som aj muza a maleho mala pri sebe .
@senta_sofia to si ma potesila, ale co som sa pytala v nemocnici kde som teraz rodila vacsinou uz po cisarskom nechcu davat rodit prirodzene... jedine ze inam pojdem-alebo si zazmluvnim porodnika co si to zobere na krk... bol rozdiel co sa tyka bolesti po porode? Myslim sitie atd...
Zienky, ako dlho po sekcii sa zvykne krvacat? Lebo ja som skoro 3tyzdne po cisarskom a tecie zo mna furt ale len slabo... ako posledny den ked koncia kramy...
A este sa chcem spytat - po cisarskom ste mali nad sitim ovisnutu pokozku? Lebo aj brucho mi este stale trohu ostalo a mam ho take akoby naliate litrami vody... to da da dokopy? Stahovacie pradlo pomoze?
@adus120 ano, zavisi od nemocnice, treba si zistit, ja mam rovnako daleko do troch a slo to len v jednej, ale zase ak budes mar v buducnosti potrebu, skusit to prirodzene, tak to za to stoji, pohladat taku, kde to ide. No mozem ti povedat, ze mna osobne sitie po nastrihu bolelo viac ako jazva po cisarskom, teraz pri tretom uz bez nastrihu a len kozmeticke stichy, a to necitit vobec.

@ela1975 jasne ze hej... tak ale necham ju hladnu a uplakanu no istotne ze nie... som rada ked neplace a pekne sa hra ci spinka... prvy sa vytrapil dost pri tejto chcem aby bola kludna, pokojna, aby ju nic netrapilo...