icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

marianinka
10. júl 2017

@adus120 ja som 4t po cisarskom a tiez krvacam stale ,neviem kedy to skonci 🙂
To brusko nad jazvou mam aj ja este oresne ako pises, ale to vsetko sa casom stiahne, ja som mala pri 1 ovela ovela vacsie ako teraz pri 2 a islo mi to velmi rychlo dolu. Mne ostalo z 18kg este 5 a to nic nerobim. A pri 1 som sa 30 nevedela zbavit rok . Vsetko je individualne

matken
10. júl 2017

@adus120 ja som 2tyzdne po a krvacam celkom dosť a brucho nad jazvou mám opuchnuté. Po prvom mi to zmizlo akurát na 1 strane zostalo mierne vyduté. Uvidíme čo teraz. Nenosila som nič na sťahovanie.

adus120
10. júl 2017

No pozri foto a to som mala krasnu postavu a ploche brucho ☹ tak sa zlostim... kila navyse sice neriesim, dietu som pocas tehotenstva nedrzala, ale este aj mama mi povedala, ze ked mna cakala tak za 2tyzdne po cisarskom mala postavu ako pred tehotenstvom... a ja uz skoro 3tyzdne a brucho furt mam a to teraz ani pol roka cvicit ta dakujem pekne 😒

marianinka
10. júl 2017

@adus120 ja mam takto isto to brucho.ale to padne pekne sa to stishne neboj

adus120
11. júl 2017

@marianinka joj no to si ma potesila... uz mi lepilo ci to neostane v tomto hroznom stave

marianinka
11. júl 2017

@adus120 ja z vlastnej skusenosti mozem povedat,zw sa to pekne stiahne zalezi aj aku mas kozu pruznu.ale verim, ze budes to mat v poriadku

adus120
12. júl 2017

@marianinka tak teda cakam az sa to raci stiahnut 🙂
To aj vy spite denne 3-4hodiny? Lebo ja nemam sancu viac ked maly reve kazde dve hodiny ked sa vyspi alebo 3-4hodiny reve vkuse lebo nespi... uz som taka vystavena s tym deficitom spanku ze dovidenia 😴

marianinka
12. júl 2017

@adus120 no moje spinka aj 5h v kuse ako kedy, ale toe 3-4h urcite vydrzi spat, teraz je hore tak hodku a pojde zas spi mat ale mrmle si ,hra sa s ruckami ale nereve vobec, jedine ked meskam s mliekom alebo mu druhy maly robi zle,vtedy

matken
12. júl 2017

@adus120
@marianinka no tak nás mal pekne 3hod režim teraz už 3.den mikro spanky, keď sa zobudí hneď s plačom a v kľude zatiaľ nevie byt, tak už nastúpil cumel 😢.
St synček ako 20dnovy som ho supla do lehátka a pozoroval nás s dcérkou ani nemukol.

matken
12. júl 2017

@marianinka
@matken a jedine čo ho utíši je cicik, ale keď už má nervy, že je unavený tak nechce ani ten a nastupuje cumel. Take niečo ako položiť na bruško nech trénuje hlavičku nehrozí. Btw dávate niečo na bolest bruska? Espumisan alebo pod? Zaberá?

marianinka
12. júl 2017

@matken no moj cumel dlhoooo nevedel chytit, cicik chytil jak sup a jakmho naucili na flasu konecnaaaa... skusam ale nechce a ani to uz nevie. No ja davam espumisan ale neviem zda sa mi ze nezabera takze neviem co dalej kupim. Davam aj probiotika ako pekne prdka a aj kaka ,ale koliky mame to bez toho nejde asi.ja na brusko nedavam ja sa bojim ale manzel ho dava a pekne dvyha hlavicku a aj sa odrazi ked ma od coho 🙂

marianinka
12. júl 2017
marianinka
12. júl 2017

Moj ma salam parky ci vysavam, ci bager bucha jemu je to jedno, ked ma plne brucho spi aj keby co bolo.

matken
12. júl 2017

@marianinka teda krásny cvalik! Takze už nekojis? A ako sa vlastne prejavuje kolika?

marianinka
12. júl 2017

@matken nie ja som ani nekojila ,len odsavam a tak mu davam do flase. No moj sa skruca uplne do klbka a zak za 5sekund je dobre a hlavne v noci to mame . Je riadna buchta uz ma 5 kilov

matken
12. júl 2017

@marianinka rozumiem. No tak potom to mame aj my. Kruti sa, červený je.

marianinka
12. júl 2017

@matken ako keby sa puci, ze . No to su tie koliky. My cez den dobre obcas sa popuci ale v noci a nad ranom des.ale nereve , zakruti sa povydava zvuky a zas spi dalej. Ale dam probiotika a za chvilu klud. My ideme zajtra na svk tak som zvedava co mi ponukne v lekarni.kdezto tu v de nie su dobre lieky pre deti co sa tyka ucinku. Ja som isla az do ciech kupit espumisan tam je omnoho silnejsi nez na svk a de. My sme chytili aj tu infekciu do ust zabku a abs nepomohla zo slovenska ta vodicka, tak som kupila tu a pecka behom 2 dni super a tu rovno davaju aj na ritku , lebo ze to sa prenasa ustrojenstvom az na zadok.

matken
12. júl 2017

@marianinka teda takýto rozdiel? No nás si aj poplace, keď boli 😢

marianinka
12. júl 2017

@matken mne to tu aj v porodnici hovirila ceska sestra, ze mam ist do ciech si to kupit , ze tu a na svk su slabe.
Rovno som kupila 6 baleni ale tak uvidime , skusim aj ine nech si nezvykne na jedny. Ale pevne verim ze co chvila ro prestane. Moj 1 syn to ma hrozne teeen reval jak pavian . Ale prelso to po nejakom case.

matken
12. júl 2017

@marianinka prvý syn to nemal, alebo si už nepamätám 😂. Po 5.rokoch sa cítim ako prvorodička 😊

marianinka
12. júl 2017

@matken ja po vyze 4roch🙂 .
A ty si rodila sekciou aj prveho? Ja ano ale druheho mi umoznili aj normalne ale odmietla som ,veelmi som sa bala co to urobi s mojim tlakom a maternicou ci sa nieco nestane.

adus120
12. júl 2017

My davame malemu fenyklovy caj a je kludnejsi... lebo tiez sa zvykne pucit az je cely cerveny a k tomu zacne strasne plakat hystericky... my mame skor problem ze stale grca... a to aj ked odgrgne, zo stravy to tiez nie je lebo grca aj caj ked vypije a na gastro najblizsi volny termin koncom augusta... dovtedy budeme asi v zvratkoch plavat

qetka231
12. júl 2017

@marianinka mas krasne babo
posielam aj nase 😊

marianinka
12. júl 2017

@adus120 och chudatko a kojite alebo umele, lebo mne 1 tiez grcal ale z umeleho, tak mu zmenili a bolo dobre mal problem s tou bielkovinou mliecnou ci co to tak nakoniec musel.ist na bebu sensitive ,nic mu nesedelo.joj moj zas caj ani za svet ,ja som niekde citala ze niektorym detom tie caje este viacej robia bolesti ... ale je to individualna kazda mamicka vie co robi jej drobcovi dobre.
Ja davam aj moje mlieko ked odsajem.

marianinka
12. júl 2017

@qetka231 dskujeem no nadherna princeznaaa ❤

kotatko201
12. júl 2017

No my stale grkame dnes snad 7 bodyciek ogrckanych zajtra idem k doktorke... zeny ake polievky papate lebo tie vyvary a zeleninova my uz nechutnaju... stale to iste....

marianinka
12. júl 2017

@kotatko201 mne mama robi tu s rascou a vajicou na tvorbu mlieka , ale uz som toho prezrata uz neviem co by som jeedla . Krasna babika

marianinka
12. júl 2017

Mne uz takto od pol 6 spinka a doteraz 🙂

marianinka
12. júl 2017
kotatko201
13. júl 2017

@marianinka podarena... takze my mame sialeny reflux... kokso jedno dieta koliky druhe reflux... dala nam akesi specialne UM na to tak snad zaberie...