icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

adus120
14. júl 2017

kojim ho, preto som jednu dobu myslela ze ci ja nieco blbe nejem ze ho z toho naduva aj grca... ale ta ked grca aj caj tak to tym zrejme nebude no neviem, vcera sme volali na gastro nech daju rychlo iny termin lebo vsak to sa neda ze babo bude do konca augusta zvraciat... a dost vela z neho ide, to by nemalo

matken
16. júl 2017

Maminky skorších junovcatiek, bavia už detičky hracky? - kolotoče nad postielkou, hracia deka a pod?

senta_sofia
16. júl 2017

@matken ano, pozera na kolotoc aj na hrazdicku

matken
17. júl 2017

@senta_sofia a koľko teraz má? Dik

senta_sofia
17. júl 2017

@matken vcera mesiac 🙂

ria168
17. júl 2017

My dnes na nozicky ideme

marianinka
17. júl 2017

@kotatko201 omg to vazne chudatko a ako sa voa to mlieko, my ideme buduci tyzden tak som zvedava co povie.
No my mame ukrutne bolesti ale nereveme stale, zacali sa mu aj ocka tie kanaliky uochsvat ,strasne mu karpaviu , takze mame kvapky a ak nezaberu ideme prepichovat, toto iste som mala aj pri 1.mna uz porazi unavena som 1 krat od porodu co ho na rukach nosim nie a nie spinkat

kotatko201
18. júl 2017

@marianinka ahoj.... no je to nutrilon AR ale nezda sa my zeby zaberal... je teda husty az nas zapeka... takze nielenze grckame ale ani kakat sa nam neda... uz premyslam ci to grckanie nebude tym nutrilonom.... starsi tiez grckal z nutrilonu presli sme na sunar a bol pokoj... budeme musiet skusit nieco ine...

marianinka
19. júl 2017

@kotatko201 no moj 1 tiez mal nutrilon a dokonca na grckanie a grcal mi tea statocne .tak sme zmenili a bolo dobre ,je pravda ze sme toho menili viacej mliek ale nasli to apravne. My negrckame zatial ale len tie koliky ale mam pocit ze su slabsie ako davame nove kvapky.

ria168
19. júl 2017

Baby co riesite krst, kde a ake kosielky ste vybrali??

kotatko201
19. júl 2017

@ria168 my uz mame po... sme rychlici...😇

krepes
19. júl 2017

@marianinka aj nas trapia koliky, daj typ co zabera tvojmu babu 🙂

matken
19. júl 2017

Dievčatá my sme začali tesne zavinovat a stiahla som si white noise - biely sum a Samoska cicik alebo cumlík. Poviem po pár dňoch info či zabralo.

marianinka
19. júl 2017

@krepes no ja davam infacol a probiotic baby od jamieson a lactobacilky od swiss. Zatial dobre obcas sa zakruti ale uz nie tak ako predtym.

marianinka
20. júl 2017

Dievcata kolko vazite ? My skoro 5,5 kg a to mame 5t

matken
20. júl 2017

@marianinka my ideme zajtra 4tyz potom napíšem.

kotatko201
20. júl 2017

@marianinka to ste riadny cvalovci my nemame este 5 kg ale vela nam nechyba... tip na koliku skuste dietatko nechat spinkat v autosedacke...

krepes
20. júl 2017

@marianinka tak isto aj my.Infacol aj probiotiká aj homeopatika sme skusali..Celkom mame tie koliky pod kontrolou ale zato sa este povykruca a poplace si ale uz nie tak dlho, teraz uz len max.hodinka. Dnes napr.15 minut a bolo ticho.Ale bola by som rada keby ani to nebolo.Náš uz má 7 tyzdnov,5340 g a 58 cm a ja ze nas je aky velky uz 🙂 minuly tyzden sme prekonali zevraj ten najkritickejsi tyzden pri kolikach a teraz zrvraj sa to ma uz len zlepsovat tak som zvedavá.

kotatko201
21. júl 2017

@krepes juj kiez by to tak bolo... tajne dufam, uz cakam len na ten piaty mesiac aby papala nieco ine.. bo je to strasne a ze dievcata koliky nemaju... blbost... my mame vsetko...☹

krepes
21. júl 2017

@kotatko201 jasné,je to blbost. Majú to aj dievcatká ale vacsinou chlapci.Neznášam koliku, preco to aj musí existovat. Uplne to pokazí tie prvé krásne mesiace. Jediné co ma drzí pri zdravom rozume ked vreští je ze to je dočasné a raz to prejde 🙂

marianinka
21. júl 2017

@kotatko201 noo my sme buchtickaa 🙂 no my mame cybex platinum ale ani za toho svateho nie a nie tam byt pokial necestujeme, alr zas my chodime skoro 7h na svk a to uz sme absolvovali 2krat cestu tak mi vydrzal a cele to prespal a len raz papal.tak ja ho moc do sedacky nedavam pokial nemusim a nikam takto nejdeme

marianinka
21. júl 2017

@krepes no kraasne miery 🙂 hlavne aby ste boli zdravuckii. Tie koliky pominu no je to des pozerat na to mimxo a nijako mu nemozeme pomoct.moj vcera skoro cely den prespal a skrucal sa len vecer ked papal ale nevrestal , moj nejako nereve 🙂)))

bladymary321
21. júl 2017

@adus120 ahoj necitala som od zaciatku ale ak kojis tak moze byt iba zla poloha pri kojeni...nie nad nim,nie chrbatikom dolu..lebo vtedy sa nahlta aj vzduchu ked ide rychlo mlieko. Ja som to riesila pred par dnami,moja laktacna mi povedala ,ze mam kojit ako ma ucila a dala som ho tak a okamzite sa vyprdel aj vykakal. Rodila som doma takze 2 h bol na mne...hned ako bol vonku tak ho dala asist.na mna, hned sa prisal takze saje ako vysavac tak som vedela ,ze v prisati ani v mlieku to nebude. Aka malickost a obrovsky rozdiel. Teraz zase kojim,ze je na mne bruskom alebo v noci ,ze lezim vedla neho ale nie na lakti....napriamo ma cicik zarovno hlavicky a tak kojim aby som nebola nad nim a uz je vyskerene babo zase 🙂 mozno pomoze a usetris behanie po lekaroch a malemu klud

bladymary321
21. júl 2017

Ahojte mate niekto tiez potnicky? Co s nimi? :(

ria168
21. júl 2017

@bladymary321 mali sme ich na tele presli same hlavne okolo krku a teraz na tvaricke a snad tiez zmiznu

marianinka
21. júl 2017

Baby pouzivate niektora pampers premium care?

matken
21. júl 2017

@bladymary321 mame strašne veľa. Zajtra skúsim vykúpať v trosku hypermangane.

senta_sofia
21. júl 2017

@marianinka ja pouzivam aj pampers premium care. A tiez je mala buchta, v necelom mesiaci 4600g.

adus120
21. júl 2017

My pouzivame plienky z tesca... su fajn

marianinka
21. júl 2017

@senta_sofia ja detto len sme mali tu zabku a maly mal uplne cervene gulky a okolie. Tu sa predava rovno s vodickou na usta aj mast na cikaca, ze subezne sa to liexi. A nevedela som ci to je z plienok tak som nakupila aj ine druhy, znacky . Ale nakoniec sme prestali pouzivat mast ,kupali len v bylinkach a zmizlo to. Takze plienkami to nebolo. Citala som o tych premiumkach zo SR ze su neni nejako dobre. Ja mam nemecke a nemame problem zatial,aj ked som sa bala , ze naozaj je to z plienok.