Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@kotatko201 a kolko ma tvoje babo? Nas nam asi teraz vynahradzuje to obdobie ked mal koliky 🙂 tak že reku pospite si dokým mi nezačnú rást zúbky 🙂
@kotatko201 ale zato su dni u nas ked aj do pol deviatej reve. Ale uz malokedy.on sa stale mení a stale je inaksí 🙂
@krepes narodena 2.6 ... ale teda sa utrapi... ani tie prdiky nam nechcu ist...
@kotatko201 skusala si coliprev kvapky? Nas uz pekne prdká sám, obcas ho povykruca ale potom prdne a je dobre.ked sa kvapky minuly, bol pár dní bez a zase neprdkal sám.Kupila som ich zase a po 1 dní uzivania zase prdí o 106 🙂
@krepes a koľko má tvoje male? Kojis? Že či má čakáju aj prespatejsie noci 😂. Nech mám nádej 😂.
@ingrid2017 nás maly má zajtra 7tyzdnov a tiež zatiaľ režim nič moc. Ale cca ráno okolo 7:30 budík. Do max 1,5hod ide spat. A cez deň cca 3 spanky. Zatiaľ to vyzerá, že má otočený režim, lebo cez deň spi úplne tvrdo a dlho. Večer každý druhý deň kúpeme a snažím sa to nastavovať na 20tu, aby išiel spat. Niekedy zaspí do pól hodky a inokedy je hore od 18-23. Našťastie už nemáme extra večerné plače. Zatiaľ cez deň nebudim. U st deti bol zlomový 8tyzden tak dúfam 🙏
@kotatko201
ahojky aj my tak papame ze nakojim a potom mi este 60 ml vypije z flase umeleho ale nejako nepribera.zda sa mi ze vsak vyrastol.vy priberate?
@matken
To si kupila na svk? Ja mam nemecke ale abs nesmrdia nic .
@marianinka my mame 63 cm... vazime 6000g... a vratili sme sa z nemocnice... spime v noci vselijak budime sa pravidelne na papanie aj 4 krat... koliky stale su... uz aby neboli...
@kotatko201
Jooj aka je kraasna a co vam bolo, noo tiez pekne papkate , ano ano uz aby neboli lebo to je des
@marianinka ale starsi brat ju vyklopil z vajicka z kocara a rovno na zem... tak sme si polezali v nemocnici na pozorovani kvoli otrasu mozgu... nastastie nemame nic, takze vsetko dobre dopadlo.... juj ked si na to spomeniem aj plakat sa my chce darebak maly ziarlivy....
@kotatko201 jemineee, no chvalapanu ze je v poriadku. Ja mam tiez obavy z tych vajicok , ziarli nanho tiez a len ako zle urobit
@matken ja neviem uz comu verit, ja mam pampers premium care, bola na ne akcia, tak som si povedala, ze na to kynozenie v prvom mesiaci dobre a zhodou okolnosi mam aj pakel, co mi ostal po starsom, tych povodnych, ja som teda rozdiel nenasla. Tak ci som mala stastie alebo co, neviem, kazdopadne za mna najlepsie plienky su bella happy a este kupujem tesco loves baby.
@marianinka
my mame zo 49 uz 64cm
a z 2990 mame 5140g 😀
papa v noci raz
@qetka231 jeej ake ste kraasne , my uz mame z 52 na 62 a z 3730 na 6300
@senta_sofia ja mam tiez pampersky aj biele aj zelene a v pohode.uz som skusila aj lidl trojky a tie su tiez dobre.😊
Pre mna sú top Babylove plienky z dm,kupujem tie nebielene chlórom eko ale aj tie klasické sú fajn,známej mala sa vychádzala z každých plienok skoro a z Babylone nie.
Tak aj ja sa vám chcem pochválit s našim anjelikom 🙂 1.9 bude mat 3 mesiace, papá cez den každé 4 hodinky, dnes nám prespal v noci 12 hodín bez papania 🙂 cez den spinká už pomenej.Dnes si oblizol broskynku a velmi sa mu to páčilo.Koliky ho už prešli a máme krásne kludné babatko ktoré si dnes už velmi obzeralo svoju rúčku takze robí pekné pokroky 🙂
@krepes my len ticho zavidime...👍
@sophienuvea ako casto pouzivas rurku...?? No my aj dvakrat za den... bojim sa ze si na to zvykne a nebude chciet sama kakat... 😢
@kotatko201 ja som mu ju davala aj 3 krat denne a pouzivam ju aj ked uz koliky nema vzdy pred spaním nech mu vyjdu všetky prdíky aby kludne spinkal a kaká v pohode aj sám. Sestrička od doktora mi vravela, že to je blbost že by si zvykol nato.A ani si nezvykol.A keby si aj zvykol, tak nieje problem ked len o to ide aby sa vykakal mu tam tu rurku dat.Ved večne by to nebolo tak, vyrastol by raz z toho 🙂

@krepes aj ja chcem... to my do polnoci ako tak a potom kazde dvr hodiny hore..... hroza......
@ingrid2017 ani my este nemame rezim... sice pravidelne o siedmej sa kupeme, ale kym zaspi prejdu aj dve hodiny....