icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

sirinka
24. sep 2010

@x5petra jasne...ak ides do ladovej dobre sa oblec a hlavne nikde nespadni 😉

@zuzkapu a nemas ty toho isteho dr. ako ja? mne tiez vcera bral krv a v utorok bude mat vysledky...ak budu ok, neozve sa 😀 v co pevne verim...

x5petra
24. sep 2010

@sirinka supeeer, dakujem za info....hej do ladovej sa chystame 😵

nelle
24. sep 2010

@x5petra ahoj, vítam ťa tu medzi nami a želám príjemné "tehulkovanie" 🙂 chcela by som zároveň aj zareagovať na tvoju otázku, na ktorú ti už sirinka odpovedala.. hlavne ti chcem poradiť, aby si sa veľmi nenamáhala a kedykoľvek budeš potrebovať oddych, naordinuj si ho. Ja som bola začiatkom septembra v Harmaneckej jaskyni, ten výstup bol trošku stresujúci, sem-tam som mala bolesti a zľakla som sa, či som bábätku neublížila, ale nakoniec to dobre dopadlo, len bola trošku zima a pri zostupe (prevýšenie je okolo 260m! a min. 45minútový strmák) som sa skoro rozpleštila, ešteže tam bol budúci otecko, ktorý duchaplne zasiahol 😀 takže vezmi si teplé oblečenie, niečo na pitie cestou a hlavne pevné topánky!! 😉 a želám príjemný zážitok

erika1983
24. sep 2010

@prsky no to chodis velmi malo k dokimu ja choidm kazde 3 tyzdne na poradnu
vitam vsetky nove maminy 😀

x5petra
24. sep 2010

@nelle dakujem za privitanie, aj za vsetky rady - snubencovi som uz povedala, ze pojdeme pomaly a ked sa nahodou zadycham, tak ma bude musiet odniest, tak to on radsej bude davat male tempo 😀 😀 😀 Ideme len do jaskyne Driny a tam to stupanie nie je take hrozne, skor by som povedala, ze v porovnani s inymi je uplne v pohode....ale na to padani si budem musiet veru davat velky pozor, kedze patrim k tym, co sa potknu hocikedy aj na rovnej ceste 😅

prsky
24. sep 2010

@erika1983 vobec nechodim malo...sak tehu nie je choroba 😀 a inak povinne prehliadky su raz za mesiac, neskor kazde 2-3tyzdne a ku koncu kazdy tyzden 😉

erika1983
24. sep 2010

mne to takto vyhovuje, aspon som kludnejsia ked vidim babenko 😀

sirinka
24. sep 2010

@prsky ja chodim kazde 3 tyzdne, predposledny mesiac kazde 2 a posledny kazdy tyzden...

lhuko80
24. sep 2010

som bola na 3D. Je to uzasny zazitok. Taky malinky 11 cm cloviecik 😎 .

prsky
24. sep 2010

baby, mne to vyhovuje raz za 4tyzdne (teraz som za 5 kvoli doktorkinej dovolenke), ved ta prehliadka trva cca 10min a kvoli tomu zhanat niekoho na strazenie malej + trepat sa tam...keby nieco nebolo v poriadku, tak sa to moze stat aj v priebehu tych vasich 3 tyzdnov a v pripade pochybnosti mozem k mojej dokine dobehnut kedykolvek (alebo ak fakt nieco vazne, ako krvacanie, tak su tu pohotovosti). a malinke budem vidiet kazdy den, ked sa narodi 😉

tina2510
24. sep 2010

ahojte buduce marcove maminky. Som tu nova a neviem ako to tu bezi. Ale kazdej jednej z vas gratulujem a drzim palceky na krasny bezproblemovy porod. Ja som momentalne v 16t a cakam na vysledok triple testu. Zatial sa majte krasne, pa Tina

nelle
24. sep 2010

@x5petra aj ty si "snúbenica"? 🙂 kedy máte svadbu? my 16..októbra, takže nám sa to blíži..

sindy107
24. sep 2010

@lhuko80 jejjjj pekne vidno a nepovedal ti co to bude???ci chlapcek alebo holka?

sindy107
24. sep 2010

babenky poradte mi...chcem kociar mam vyhliadnuty taky super..decka uz mam ale kociar mi treba novy a vravy sa ze novy kociar sa dopredu nekupuje..tak teraz neviem..bojim ze uz ho nebudu potom mat.. ☹

sirinka
24. sep 2010

Dobry den,

srdecne Vas pozyvame na novy kurz pre poradkyne pri dojceni, konciaci certifikatom poradkyne pri dojceni, ktory zastresuje Slovensky vybor pre Unicef a OZ Mamila. Kurz bude cely prebiehat v Trnave a zacina 16.-17. októbra 2010 prvou castou, takze sa treba prihlasit co najskor. Podrobne informacie si najdete na nasej stranke alebo si ich mozete stiahnut z pozvanky v prilohe tohto emailu.
Ak poznate vo svojom okoli niekoho, kto by mal zaujem o takyto kurz, dajte mu, prosim, vediet. Kurz je prednostne urceny pre poradkyne pri dojceni (pripadne zdravotnikov z ambulancii).

Prajem krasny jesenny den!

za o. z. Mamila
Mgr. Monika Veselska
monika.veselska@gmail.com
0911 101 313

sirinka
24. sep 2010

@sindy107 ja na povery neverim, takze ja by som kupila... 😉

fifinka80
24. sep 2010

@sindy107 nam kociar prisiel vcera 🙂 🙂 tiez bol za vybornu cenu,ja som povedala,ze co sa ma stat stane sa aj keby som kociar kupovala pred terminom,ale urcite vsetko dobre dopadne 😉 😉 😉 😉 ja uz nakupujem aj vecicky,zatial neutral,nechcem si to vsetko nechat na koniec 😅 😅 😅

zuzbel1
24. sep 2010

@nelle ahoj, tak ja hlasim, lebo pozeram ze mas termin porodu tak ako ja a dokonca mame aj rovnaky termin svadby 😉

nicky5
24. sep 2010

@sindy107 Nas sa tiez snazili odhovorit, ale nakoniec sme si ho predsalen kupili 🙂 Jediny ustupok, co sme spravili bolo to, ze sme ho zatial uskladnili mimo nas byt ;)

sindy107
24. sep 2010

dakujem za radu..tak ja teda pojdem po kociar a hned aj postielku..

palloma511
24. sep 2010

@zuzkapu ahoj aj ja som bola na vyšetreni a že je všetko o.k.ale je to strach človek nikdy nevie .dakujem aspon trochu si ma ukludnila že v tom nie som sama🙂

solinkarka
24. sep 2010

@nelle jeeej aj mi mame 16.oktobra 😀

lhuko80
24. sep 2010

maminky ktore uz mate deticky, nemate nahodou skusenost s kocarom Gesslein F2 Conon? Mne sa strasne paci, ale este som ho nevidela nazivo....

lhuko80
24. sep 2010

@tina2510 vitaj medzi nami 🙂 , ja tiez cakam na vysledky, budem ich mat v utorok, a ty?

tina2510
25. sep 2010

super, ja mam tiez vysledky na utorok, aj navstevu gynciara. Kedy si mala poslednu mrchu, teda menzes? My 1juna

tina2510
25. sep 2010

@lhuko80 super, ja mam tiez vysledky na utorok, aj navstevu gynciara. Kedy si mala poslednu mrchu, teda menzes? My 1juna

tina2510
25. sep 2010

@mirip ahojky, ako sa drzite? vsetko v poriadku? tina

sjuzi
25. sep 2010

@sindy107 ja mám v garáži odložené 2 kočíky, postieľku, plné rolldory vecičiek, tak keby povery fungovali, už by som to mala dať akože z domu??? 😉
Ak máš príležitosť dobre kúpiť, tak ja by som to riskla... 😉

sjuzi
25. sep 2010

@prsky ja mám tiež poradňu každé 4 týždne a tiež sa necítim nejako ukrátená, alebo čo... v pohode. Len som skôr nedočkavá, lebo by som rada videla mimi a pokecala s dokinom... 😀 😀

mirip
25. sep 2010

@tina2510 ahoj, zatial hej, čakám na výspedky AFP testov ešte týždeň aj niečo dúfam, že ma dovtedy neklepne, aj pri malej som čakala viac ako 2týždne a potom som musela na špeciálny UZV do Blavy lebo sme amino odmietli, dúfam že tentoraz to bude vporiadku, inak na poslednom UZV bol drobec o 6dní vačší, neviem z čoho ked ani jesť poriadne nestíham pri malej ale dobre ked sa narodí o pár dní skor budem len rada a dúfam že to nebude na termín, lebo to má presne moja svokra narodky a takú radosť jej neurobíme ani ja ani bábo aj dr povedal že ked nič tak to nejako urobíme aby to nebolo 9. marca lebo aj o malú nemá záujem žiadny, bola u nás ako sa narodila dohromady 4x a my tam 2x a mala som dosť, navyše malá mala aj meniny a ani len nezavolala že tej malej soplani všetko naj k meninám lebo aj telefon volačo stojí a keby mala prísť tak aj ma benzín musí dať ona má tam dcérine deti vnúčatá a na malú kašle, minulý týždeň ked volala tak sme jej povedali že malá má teploty nad 39 už mala aj d 40ky čo sa zábaly a všetko možné robilo alby teplota zišla dolu.....odvtedy samozrejme 2-3x muža prezvánala aby samozrejme volal on nie ona a vybavoval niečo pre jej susedku, /len vtedy prezvána ked niečo vybavuje a to je taká susedka čo ked muž trochu pribral a konečne vypadal ako chlap povedala mu že je tučný ako medveď/ a ani náznakom sa nepýtala že či malá ešte má teploty skrátka to že serie na mna mi je fuk ja som "len" nevesta, to že serie na mojho muža, teda jej syna to sme si už zvykli ale to že serie na malú to jej nikdy neodpustím

sorry baby čo som popísala, velmi to sem nepatrí, skor do témy moja svokra alebo tak 😔