Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@mirinka7
Takto som to praktizovala s malymi odchylkami pri prvom dietati, no netusila som, ze sa to vola "ekologicke dojcenie".Kazdopadne vrelo odporucam, urcite tak budem postupovat aj pri druhom babatku.Dojcit svoje dieta je jeden z najkrajsich pocitov na svete🙂
Inak super, ze uz tak skoro sa o to zaujimas..🙂)
Dnes som bola v poradni, konecne som zobrala aj manzela.Lekar mu ukazal na 3D ultrazvuku babatko, velmi sa tesil a ja tiez.Pohlavie este neurcil, no povedal, ze skor chlapec.tak som zvedava.
Brali mi aj krv na AFP, vysledky budu vraj stvrtok..snad sa uz konecne ukludnim...
aj mna okolie stale strasi, ale ja tym poveram nejako neverim...
po AFP a amnio ked budu OK, by som chcela objednat detsku izbu, ktora sa mi velmi paci, avsak zatial som ju nasla len v cechach, rakusku a nemecku u nas nie, tak dufam ze ju zozeniem.
Drzim palce na AFP
@dendy1 paci sa link: http://www.babyonlineshop.de/frame.php?prodid=3...
mne sa pacia viac ciste linie nabytku a potom to doplnim a zutulnim radsej farbami a doplnkami, ja by som tiez chcela mat vsetkho a hned 😎
ahojte tak mame za sebou poradnu, všetko je v poriadku rastieme krasne uz mame 10cm, srdiecko bije ako šialene čo je dobre, a všetko je na svojom mieste :-d čo som strašne rada, budúci týžden odbery AFP,...
vítam všetky nové tehulky 😀
a idem si vás dočítať lebo cez vikend som tu nebola
baby s tym nakupovanim je to podla mna pohodka, my sme mali kociar kupeny a doma uz od 4.mesiaca.. to su take povery 😀
ahojte
čítam ,že rozoberáte nakupovanie pre bábo. aj my sme mali kočík kúpený skôr ............... takisto prebalovací pult ,komodu a postieľku. moja mama je taká ,že aby sme nekupovali, no je to podľa mňa na každej mamičke ,čo ako. ak verí poverám ,nech to nekúpi ... atď............... to že sa niečo stane ,môže sa stať aj keď sa bábo už narodí ... hoci je pravda ,že potom je človeku ťažko ,keď vidí tie veci doma ☹ .
ja som dnes volala sestričke ohľadne výsledkov na AFP a hovorí ,že malo by to byť dobré ,lebo lekár jej nič nehovoril ,že vyšli ,zle výsledky ...ale doki tam už nebol ,tak mám ešte zavolať aj v stredu a plus ma objedná na poradňu.
Ahojte 😉
my uz tiez nakupujeme vecicky,zatial neutral,uz aj kociar nam prisiel minuly tyzden.Nechcem si to nechat na poslednu chvilu,radsej postupne ako potom vsetko naraz kupovat 😅 Ja som tiez toho nazoru,ze stat sa moze hocico,aj keby sa veci kupovali na poslednu chvilu.Je to vec kazdeho ako sa rozhodne 😉
@fifinka80 ja som kúpila len pár vecí - tiež len neutral farby, chcem vedieť čo to bude, a potom pokúpim čo bude chýbať, lebo ak by to bolo dievčetko, tak to máme v rodine, tak toho bude dosť. Chlapčenského bude treba pokúpiť viac 🙂 kočík len vyberám, mám nejakých favoritov - koncom roka by som to chcela uzavrieť 🙂 kto ste už kúpili hoďte fotky na inšpiráciu 😵
Je to espiro atlantic,je k nemu aj vajicko,len fotku som pouzila z inzeratu,cez ktory sme ho kupovali,je pouzivany,6 mesiacov,ale vobec nie je vidno,my by sme nekupovali ale bol za super cenu 135 eur,tak sme nevahali a zobrali sme 🙂 🙂 🙂 farba sa mi tiez velmi paci je taka neutral,kolesa su super velke co som chcela,aby sme cez zimu ak bude sneh nemali problemy s kocikovanim 😅 😅 tuto znacku mi odporucali viacere kamaratky,tak uvidime uz aby sme aj my kocikovali 😅 😅 😅 to som ale netrpezliva co 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale to ja vzdy 😔 😔 😔
Ahojte ...tak ja ešte veľmi nenakupujem, jednka aj preto, že v tehotenskej knižke mi pred mesiacom a pol uviedli, že to bude chlapcek a pred 2 týždňami na 3D lekár videl dievčatko - tak, že netušim čo to bude, ale hlavne nech baby bude a nech je zdrave. Rozmýšlala som nad farbou kočiku a vplyve farieb na naladu človeka /dieťatka/ a myslím si, že pri výbere farby kočika budem trošku prihliadať aj na to 🙂
Baby už chodíte cvičiť?
Ahojte takze som bola u geneticky 8.10.idem na amnio tak bojim sa len dlho sa caka na vysledky ☹ bola som na sone tam doktorka nevidela nic zvlastne no na 100% potvrdi amnio a pytala som sa na pohlavie a pipika tam nevidely tak mozno to bude to vysnivane dievcatko len aby bolo zdrave 😢 ked dojdu vysledky a bude vsetko v poriadku moja cesta povedie do najblizsej detskej predajne a kupim tu najkrasiu zavinovacku od radosti kedze kocik mam 😉
@nelle ahoj, no dnes som konecne natrafila na svadobne šaty ake som chcela, lebo uz ich nebolo vela, do ktorych som sa vosla, tak sa tesim aj ked tie ceny su nehorazne ... inak ja nestresujem vobec, niekto chysta svadbu rok, ja ju mam zorganizovanu za 2 tyzdne 🙂
v sobotu sme mali dokonca este havarku, takze som rada ze zijeme a vsetko berem v pohode...
ty si ako na tom s pripravami?
Ahojte ja len na skok, chcem len povedať neverte na povery a na to že sa može niečo stať ked kúpite niečo skor pre bbatko je to blbosť ked sa niečo má stať tak sa stane či vecičky máte alebo nie týmto to neovplyvníte ale čo sa výžbavy a vecí pre dieťa týka tak aj mna matka vždy zvozila ked sme niečo kúpili aj ked som v 22t kúpila komplet postielku v 24tt sme boli pre kočík a do 7mesiaca som mala všetku výbavu..........ono sa povie nekupuj tzeraz kúpiť neskor ale stať sa može všeličo, možete byť nedajbože ku koncu v nemocke a potom niekto bude kupovať za vás a nemusí sa trafiť do vkusu ale to sa dúfam nestane ale na druej strane ked začnete veci zhánať v 7-8mesiaci tak verte tomu že s tým tažkým balíčkom pred sebou sa vám vonkoncom nebude chcieť chodiť z obchodu do obchodu a zhánať to čo sa vám bude páčiť..preto ako sa vám už teraz niečo páči tak kludne si kúpte.potom neskor už ani vládať nebudete mocť a ani chciťe sa vám nebude chcieť 😉
@x5petra ja by som tiež chcela dievčatko, ale pomer pohlavia drobcov v našej rodine treba vyrovnať, zatiaľ je to 2:1 pre baby, tak uvidíme 😀 jasné, že si pamätám, som rada, že si to zvládla. Veru, nie je to sranda zistiť, že smerom nahor to už nejde tak ako kedysi, keď ešte nebolo brucho a drobec v ňom 😉
@zuzbel1 u nás je svadba, resp. jej príprava otázkou asi 3 mesiacov, kedy sme sa rozhodli, že sa vezmeme. Za krátku dobu dokážeš zorganizovať naozaj krásnu svadbu; ja som tiež pôvodne chcela pomaly plánovať, nechať si na to celý rok, ale načo čakať a hlavne s bábätkom zažívať tie stresy, to určite nie.. Ja mám svadobné šaty vybrané už asi 2 mesiace, vtedy som ešte také bruško nemala, tak sa len modlím, aby som sa do nich dostala, ale naštastie neboli až také drahé, cca. 250 € (požičanie). Mali ste havárku?? Super, že sa vám nič nestalo, stáli pri vás všetci anjeli strážni 🙂 My už viac-menej s prípravami finišujeme, zháňam dekorácie na stoly, ešte nám ostáva riešiť kvety a kyticu, cukráreň a potom už len skúška šiat, zohnať na seba doplnky a začať sa krášliť 😀
kde máte svadbu?
cawte baby..vcera som bola na 3D v poprade..bolo to nieco neopisatelne...sice je este malinke kazal mi prist este raz v 24tt ale i tak som ho vydela..pohlavie este neviem to tiez az neskor..ale kopkalo si tam..srdiecko ako zvon tak som spokojna ze je vsetko v poriadku..naozaj stoji to za pohlad.. 🙂
@nelle teraz som sa zamyslela a dosla som na to, ze aj u nas prevladaju sice baby, ale ani to nezmeni fakt, ze aj ja by som chcela dievcatko 😀
@mirip mas pravdu, je kazdeho osobna vec, kedy zacne s nakupami pre male, ja som sice tiez este nezacala, ale urcite si to nenecham na poslednu chvilu, kedy by som kupila prve co najdem, lebo inam sa mi uz nechce trepat 😅

dievcata, kedy planujete kupovat vecicky pre prve babo? postielku, kocik, vanicku a tak 🙂 My este nic nemame. A uz maminy, co si myslite o ekologickom dojceni? Citala som o tom tu: http://www.lpp.sk/index.php?option=com_content&...