icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mary.la
29. sep 2010

@bezaz dakujeme za tabulku 😉

@zibritka drzime palce a cakame s tebou na dobre spravy 😵

gotima
29. sep 2010

Dobré ránko.Dnes mi výnimočne ráno nebolo zle...A dokonca aj posledné dva dni sa mi podarilo vyhnúť pokecu s mysou. Tak dúfam že to bude už len lepšie lebo som sa obávala že budem mať nevoľnosti do konca tehotenstva ako moja mamka. 😒

kodada
29. sep 2010

ahojte tehulky, myslim ze nastal ten spravny cas pridat sa k vam 🙂 termin mame 26.3 podla MS a podla UZV az 2.4.
s niektorymi uz mam uz viac ci menej uspesne tehulkovanie za sebou - @sirinka a @mirip a trochu sa pozname 🙂

sledujem vas od zaciatku, ale po mojom MA v 12 tt, som radsej pockala kym to bude istejsie, najblizsiu poradnu mam 7.10, uz sa neviem dockat, pri Tomim som bola na rizikovom, tak som mala poradnu kazde 2 tt a robili UZV vzdy, teraz je to nezvyk, doteraz mi robili len 1 UZV v 11 tt a najblizsie az v 20 ... joj to je dlho 😒 pohyby necitim este, ale motyliky su uz tu

misiacik1187
29. sep 2010

ahojte milé tehulky...ja by som sa tiež k vám rada pridala 😉 termín máme na 10.3. a zatiaľ nám to ide celkom bez problémov až na tie nevoľnosti ktoré sa sem-tam ešte objavia 🤐
momentálne trošku stresujem lebo čakám na výsledky tripple testov, ktoré mali byť včera ale akurát moje nedoniesli ☹ tak sa snažím nemyslieť na zlé a spríjemňujem si čakanie čítaním vašich príspevkov 🙂

gotima
29. sep 2010

@kodada Ahoj.Tak máme rovnaký termín...myslím ten 26.3. 🙂

kodada
29. sep 2010

@gotima super, ako sa citis? ja som bez priznakov, ak neratam palenie zahy a nechutenstvo 😀

gotima
29. sep 2010

@kodada Tak mne bolo brutalne ale brutalne zle od zaciatku...problem bol aj ten ze som pracovala ako barmanka a kedze mi vadil dym z cigariet asi od cca 6tt tak som neustale vracala...aj 5-6x za smenu co nebolo velmi prijemne....Smrdeli mi dokonca aj niektori zakaznici 😖 Teraz tam uz nepracujem a upokojilo sa to na 1-2 pokeci s wc za den a posledne 2 dni zazrakom nic tak uvidim ako sa to vyvinie 🙂 A co sa tyka toho nechutenstva to mam aj ja a jedine po com bazim je zmrzlina....tu by som jedla na tony...A zaha ma palila myslim len raz...inak zatial ok...A tehotenstvo si uzivam ak je to mozne ako sa len da 😉

gotima
29. sep 2010

Ozaj chcela som sa opytat ci aj as pobolievalo brusko aj ked ste prehupsli uz do druheho trimestra. Mna stale pobolieva alebo picha v podbrusku tak mam trochu strach lebo citala som ze v prvom trimestri ok ale v drohom by to byt nemalo. Zajtra idem na poradnu k dokimu tak snad bude vsetko ok... Ale tesim sa ze male zase uvidim na ultrazvuku 🙂

mirip
29. sep 2010

@gotima pri prvom ano teraz nie

gotima
29. sep 2010

@mirip Tak cakam prve tak to snad bude ok 🙂

mirinka7
29. sep 2010

@gotima mna tiez pobolieva, niekedy zvykne po malej potrebe a potom to prejde.

mirip
29. sep 2010

@gotima určite hej 😉
@kodada no konečne vitaj, už opať spolu v téme inak aj nostek čaká druhé len vo februári 😀

lulu19
29. sep 2010

ahojte baba tak mi sme dnes mali vysledky z APF testou a dopali nam dobre tak sa tesime 🙂 🙂 🙂 🙂

optimistka
29. sep 2010

Čafte kočky, tak aj ja mám výsledky AFP a obrovský kameň zo srdca dolu, lebo dopadli dobre. Hrozne sa teším 🙂

erika1983
29. sep 2010

@gotima vitam vas baby a uz je nas stale viac aj ja mam termin 26.3.
no a co sa tyka toho nechutenstva tak ja sa vobec nemozem pozriet na zmrzlinu 😀 co pri Frederike som ju jedla tiez na tony, a pernik a horalky zas na tony co pri Frederike som sa na to nemohla ani pozriet
inac toto tehotenstvo je uplne opacne ako to prve, baby co cakate druhe alebo tretie babo mate aj vy takyto pocit?

andrea142
29. sep 2010

@jeina : ahoj, ja som letela cca. v takomto období prvýkrát keď som čakala malú. lekár mi povedal ,že to je v pohode, lebo ešte ani bruško nie je veľké . My sme leteli do Egypta. čakanie na let v pohode manžel kamoši sa posilnili slivovicou a ja čajom 😀 .leteli sme asi 4hodiny. cestou tam lietadlo nebolo plné tak som sa aj prechádzala, sedela na rôznych miestach 🙂 ...................... a cesta spať bola trošku horšia ale len preto lebo sme cestovali v noci, vlastne skoro ráno a ja som nevedela zaspať ,lebo mi tŕpli ruky a nohy a lietadlo bolo plné tak ani prechádzky akúrat som sa pár krát prešla na záchod a potom keď som už zaspávala tak zahlásili ,že pristávame 😠 😅 .............. kufre vliekol manžel ,sme sa pobalili do jedného veľkého ja len kabelku 😀 .................. zober si žuvačku a žuj keď lietadlo vzlietne ,nezaľahne ti v ušiach

fifinka80
29. sep 2010

Ahojte tehulky 🙂 velmi pekne vitam medzi nami nove tehulky a zelam im prijemne tehulkovanie 🙂 🙂 🙂
@lulu19
@optimistka gratulujem vam k dobrym vysledkom,ja este musim pockat tyzden 😖 😖 😖 a budem tiez vediet vysledky

misiacik1187
29. sep 2010

ja som tiež už dostala výsledky AFP a vďakabohu sú v poriadku 🙂 takú úľavu som už dávno necítila aj sestrička sa mi smiala ked som jej vzdychla do telefónu 😀
@gotima ja tiež mám dosť často bolesti v brušku,ale nie nejaké extra silné tak hádam je to v poriadku

x5petra
29. sep 2010

@optimistka @lulu19 tak to gratulujem baby 🙂 mna vysledky cakaju zrejme dnes na poradni, ak ich dorucia a uz som celkom dost v strese ☹

@gotima tiez ma zvykne pichat v bruchu a utesujem sa tym, ze je to OK, ale pre istotu sa dnes opytam aj lekara.....

optimistka
29. sep 2010

@fifinka80 ja som bola na AFP testoch v pondelok a dnes (streda) mám už výsledky. Neviem prečo Vás naťahujú týždeň. Asi by ma porazilo.

fifinka80
29. sep 2010

@optimistka ja som bola na testoch minulu stredu a doktora mam tiez priamo v nemocnici,tak neviem tiez preco mam cakat az dva tyzdne 😠 😠 😠 ved uvidime ale uz aby bola buduca streda nech viem ako sme dopadli 😉

lulu19
29. sep 2010

preco kazda cakala 2 tyzdne mne brali krv v pondelok rano a dnes o 10 som mala vysledky

andrea142
29. sep 2010

aj ja som už mala mať výsledky minulý pondelok ale ešte neboli tak mi sestrička povedala nech zavolám v stredu ,v stredu som na to úplne zabudla tak som volala v pondelok ,lekár tam už nebol ale sestrička povedala ,že vypadá to byť v poriadku ale mám zavolať ešte stredu ( dnes ) znova nech sa na to pozrie aj lekár 😠 . tak o chvíľku volám držte palce 😅

lulu19
29. sep 2010

drzim palce

lhuko80
29. sep 2010

ahojte tehulky 🙂 , ja uz mam tiez vysledky AFP, ktore mam negativne 😀. Ja som tiez mala vysledky do 3 dni, ono to zalezi asi od labaku a dr ako sa im chce rychlo triedit vysledky alebo co, lebo inak tomu nerozumiem tiez preco by to malo trvat tak dlho.
Este ma caka buduci tyzden amnio a potom budem uz kludne spavat...

@x5petra tak ako si dopadla, dufam ze vysledky su Ok. Mna tiez pobolieva brucho, mne na to Dr povedala, ze je to ok, ze sa natahuje maternica a okolie a niekedy to zvykne tahat, vidim ze je nas takychto viac, takze je to asi v tomto obdobi normalne...

andrea142
29. sep 2010

tak výsledky sú v poriadku 😀 😀 😀 😀

mirip
29. sep 2010

@lulu19 tak to netuším a robili ti naozaj tie testy? nie len krvný obraz, protilátky atd.??

bay
29. sep 2010

@erika1983 No moje je tiez uplne ine. Pri malom mi bolo zle len pri jablkach a susenom ovoci. Teraz som si prvy trimester (sorry za vyraz) skoro vyblila zaludok. Maly kopal vlavo, toto sa hlasi vpravo. Pri malom som sladke mohla, teraz sice chut mam ale je mi z toho nedobre 😝
A co sa bolesti brucha tyka, tak mne trapia uz asi tyzden dost intenzivne, co si myslim, ze mam z maleho, bo bol teraz chory tak som ho musela viac vlacit na rukach 😔ale som si povedala ze radsej budem za hysterku a zajtra idem k Dr., bo uz som 2x chytila do brucha taku bolest, no pripisala by som to ku krcom. Tak sa mi to uz nepaci a radsej pojdem nech sa na mna kukne, bo brucho boli cca cely den ziadne ze obcas "taha". Jedina ulava je ked lezim alebo chodim (ale to musim trosku sviznejsie tempo nez dava moj maly a ten sa v kociku uz vozit nechce ☹ )

bay
29. sep 2010

@andrea142 super 😉

jabadaba
29. sep 2010

@lhuko80 mozem Ta poprosit, poreferujes mi potom ako si zvladla tu amnio? Mna to tiez caka, este nemam termin, poradnu mam az 7. oktobra a tam ma zrejme doktorka objedna. Trosku sa toho bojim. A kde Ti ju budu robit?