Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Caute babulky, tak aj my mame nastastie AFP v poriadku (celkom som sa bala... ), v stredu ideme po dlhych 10 tyzdnoch na ultrazvuk, tak sa neviem dockat kedy drobceka znova uvidim, a dufam, ze nebude hanblivy/a a ukaze, co skryva, bo uz sme velmi zvedavi... 🙂
a chcela som sa spytat, ci Vam sedia hodnoty cm na gravidograme s tyzdnom tehotenstva v ktorom ste?
a nika0403 my uz sme si kociarik zaobstarali - nechceme vsetko riesit na konci a nahanat sa 🙂
Ahojte, blahoželám všetkým k dobrým výsledkom AFP testov aj k zisteným pohlaviam ... tam sa už môže začať nakupovať vo veľkom 😀 Náš doktor nám robí ultrazvuk každú poradňu, tak uvidím aké prekvapenie k tomu pridá na budúci týždeň ... a celkom sa teším na ten raňajší program na jeho monitore, dúfam že bude kaskadérska show ako naposledy 😅 ... tak užite si pekný slnečný dník, s robotou to zbytočne nepreháňajte 😉 idem sa aj ja do čohosi pustiť, dnes posledný deň PN, zajtra hurá do práce a potom hurá weekend 😎
baby ja uz mam tiez faro pre malu vybrate, ale este som ho nevidela nazivo len na nete. tak dufam ze budem aj v obchode taka nadsena 😕
Tak som dnes bola neplanovane u Dr. Takze AFP mam aj ja ok. Dnes som aj videla babo a aj maly a cely cas ukazoval na monitor a robil to svoje E? 😀 😀 😀 😀
No poslal ma na chirurgiu a tam idem poobede ked budem mat vysledky krvi, co mi dnes brali 😔
@hasacka
Aj ja chcem podpísať tento petičný hárok.
Inač som sa nepredstavila. Som tu nová ako ste si mohli všimnúť. JA mám termín tiež na marec dokonca až 30. a rada by som sa k vám pridala. Čítala som si vaše diskusie a rozhodla som sa k vám pridať. Som z východu Košice okolie.
Chcela by som sa opýtať, či už niektoré ste si pokúpili kočiariky? JA plánujem tak v decembri a aj si už pozerám, ale veľmi by som chcela červený.Keďže tuším, že by to mal byť znova chlapec, tak asi ten červený kočiar nebude ono. Zatiaľ nevieme na isto pohlavie. Myslíte si, že aj chlapček môže mať červený kočiarik? 😅
@luciaschur
vitam Ta medzi nami..
Podla mna je cerveny kocik v pohode aj pre chlapca.My sme pri malej kupili bugaboo kombinaciu tmavomodra dzinsovina s cervenou prave preto, ze bude vhodny pre babu aj pre chalana(ktory je dufam v brusku🙂))
ja som dnes bola na AFP a vysledky budem mat o 2 tyzdne v utorok, tak dufam, ze bude vsetko OK 😉
a vitam vsetky nove mamicky a gratulujem k dobrym vysledkom AFP a tym ktore to maju este len pred sebou, vela trpezlivosti (to prajem aj sebe), aj ked pri mojich dvoch zbojnikoch asi nebudem mat cas na to mysliet 🙂
@luciaschur a preco by si nemohla mat pre chlapca cerveny kocik, ruzovy by som urcite zamietla, ale cerveny je OK...mam kamosku, ktora ma 4chlapcov a ma cerveny kocik 😉 my mame zeleny
@lhuko80 No to dufam aj ja 🙄 Ale ved trochu stresov v tehu treba 😀 😀
@luciaschur A preco by nemohol mat cerveny? 🙄
@euphoria To neries. Nemozu byt vsetky deti na mm rovnake 😉 A hlavu by som uz vobec neriesila. Maly mal podla merani usg (a tych vypoctov co to hadzalo) vzdy halvu minimalne o tyzden vacsiu, bo ju mal gulATEjsiu nez je zjavne priemer 😀
@euphoria Aj ja som mala ten pocit, ze cervany je aj pre chlapca, ale moj manzel nechce o tom ani pocut. ☹ Vsak ja ho do vtedy este presvedcim 😀
@bay no mas pravdu nebudem sa tym zatazovat.vsak aj vysledky z afp su dobre,netreba nic prehanat.Hoci v pondelok gyndos povedal mojmu manzelovi, ze to beriem vsetko velmi vazne a pri prvom tehu som sa na neho prvykrat usmiala mesiac pred porodom🙂)) Co sa clovek nedozvie.Tak som mu povedela, ze co on riesi, ked nikdy nebol tehotny🙂)
@luciaschur
my mame doma take nepisane pravidlo, ze vsetko o dietati rozhodujem ja a on rad suhlasi🙂 Vsak kocikuje prevazne mamina, tak co otca do farby.No nie??🙂))
@euphoria No tak to máš pravdu, ale vieš tiež chce byt asi trosku dolezity pri takychto veciach. tak mu dam aspon moznost sa vyjadrit, aj ked posledna slovo bude moje 😀 😀
@luciaschur
ahojky. Aj ja mám vybraté dve farby - zelená alebo červená. A je jedno či to bude chlapec alebo dievča. Aj pre chlapca sa hodí červený kočík 😉
@luciaschur
vsak samozrejme, ja to tiez nerobim tak okato, aby to vyzeralo, ze rozhodujem o vsetkom ja.pri muzoch treba vsetko tak trochu kamuflovat, aby mali pocit, aki su doleziti a ako rozhoduju o vsetkom🙂))

@martinex
takže na výsledky sa čaká cca týždeň, že?
No to je teda super že ti hneď robili aj ultrazvuk. Bodaj by ho urobili aj mne. Chcela by som vidieť nášho malého svištíka 😵 😵 😵
@nika0403
ja už mám dávno vybratý 😵 Ešte som nebola ani tehotná 😀