Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@mariannet panva sa roztahuje, bolesti nie su nic nezvycajne, dokonca moze vyskocit aj klb. vhodne je pri vacsich bolestiach navstivit neurologa, on ta pripadne "napravi" a posle na rehabilitacie (kamoske na rehabke ukazali jeden cvik a finito). mna pobolievaju klby aj ked nie som tehu, pri tehu mam problem s miernou bolestou v pravom bedrovom klbe, dufam, ze sa to nezhorsi
@martinex gratulka k dobrym vysledkom aj k chlapovi
fnuk a ja so vsetkym musim (ako zvycajne - aj pri Lale bolo vsetko neskor ako som dufala) cakat a aj pohlavie sa dozviem az v 23tt 😢 len dufam, ze dietatko sa aj ukaze 🙂
Ahojte 😉
Martinex, gratulujem 😉
Tak ja ani po morfo netusim co bude, bo babo sa pred sonom total schovavalo a Dr sa potrapil ale teda nozcky prekrizene a pre istotu medzi nozkami aj snura 😀 😀 😀
Baby, co chodite plavat do SNOPu. Ake to tam je? Nejak nad tym uvazujem tam zajst, len bojim bojim tych infekcii ☹
dakujem dievcata...velmi sme stastni 🙂
@mariannet aj ja mam problemy ako ty..bolesti v lonovej kosti,bedrovom klbe-lavom...casto don dostavam krce, mam taku bodavu bolest...ale problemy s nim som mala aj pred tehu,len nie tak casto...mam listok k ortopedovi,tak za nim zabehnem,lebo doteraz som riesila tu amnio,tak som nemala na to naladu
u mňa sa dostavili tehul. chute. Včera večer sme sa z prechádzky zastavili v obchode. Chlapci si vybrali džúsy a jogurty a ja (v pláne som mala jesť na večeru chlieb s maslom a medom), ale keď som uvidela v obchode tresku - šup s ňou do košíka. Dnes som zase zbadala u mm cocacolu (normálne ju nepijem , lebo je pre mňa prisladká a bublinková - proste mi nechutí a nemôžem z nej spať. No a ako som mu teda zbadala tú colu - hneď som si načapovala jeden pohár - ako ako som si na nej pochutila. Mňam 🙂
aj mna obcas pobolieva pravy bedrovy klb a v urcitych polohach ma sekne, ale da sa to vydrzat 😉
Mamky čakateľky - ktoré čakajú začiatkom marca - všimli ste si - práve sme v polovici tehotenstva. Takže hurá do druhej polovice 🙂
@salonka9 heh, ja mam tiez chut na vsetko, co vidim. staci, ze vidim mm pripravovat si nieco ine ako som ja mala v plane a uz zrazu mam chut na jeho veceru 😅
ale teraz uz treti den som len o sucharoch..chytila ma nejaka gastritia, ci co.. zle mi bolo aj po sucharoch. sice ziadne zvracanie ani hnacky, ale bolest zaludka som uz davnno taku nemala a hlavne tak dlho..a co bolo na tom najhorsie, ze aj pri tych bolestiach som bola hladna 😀 ale teraz len pomaly opat rozbieham moj apetit 😒
@salonka9 ja viem, ze to prehanam.. moj mm je uz chory z mojej zvedavosti, ale druhej strane je tiez strasne zvedavy 🙂 kiez by som si to aj teraz vedela uzit, cele dni sedim len s knihou v ruke a na najblizsich par mesiacov ani ine vyhliadky nemam.. este aj tretiu statnicu budem mat tri tyzdne po porode ☹
ja mam chute cele tehu...ale teraz som vela nepribrala, iba nieco vyse kilecka za 3 tyzdne... 😀
http://www.mamimo.sk/e-shop/product_info.php?cP...
objednala som si toto triculo, fialove...aj pre sestru, ta je o 10 tt za nami 🙂
@andiekens No to zavisi od dietata nie od 3D 😝
Ja som si povedala, ze dam drobcovi este sancu na 3Decku a ked sa ani tam nepredvedie, tak si uz pockam do porodu 😉 Teraz som dokonca nalomena ze uz rovno pockat, ale to viem ze pred 3Deckom to tak citit nebudem 😀 😀 😀 Ale ved to najdolezitejsie je ze je babo zdrave, tvaricku ma nadhernu 😵 😵 A vybavicku aj tak nebudem kupovat 😉 LEn by bolo menej hadok ohladne mena 😀 😀 (aspon o 1 vyber 😝 )
@martinex sice oneskorene, ale gratulujem aj ja 🙂....daj potom vediet, ako si dopadla u ortopeda.....ked tak rozmyslam, tak aj predtym ma niekedy bolel, len som tomu neprikladala nejaky vyznam, ale teraz je to intenzivnejsie.....k ortopedovi ta odporucil gynekkolog ci obvodak?....a dakujem
mna zatial este nic neboli...ani pri ostatnych tehu to nebolo tragicke...mna trapi krcna chrbtica a trapezy...ale to je z neprestajneho kojenia...nemam pri tom najidelanejsiu polohu...
Ahojte @martinex gratulujem k výsledkom! Ja som ani nemala v pláne sem dnes zavítať, lebo som až teraz prišla domov (od rána) ale bola som strašne zvedavá, ako si dopadla.
Bola som dnes na sone - morfológia dopadla dobre, mám aj krásne dve 3D fotečky. Doktor mi všetko podrobne popísal, iba pohlavie sme vynechali lebo ho nechcem vedieť.
@bezaz Vcera som skusila to ticho a tmu ale nezabralo. A magnezko vo forme Magne B6 mi lekar predpisal pred dvoma tyzdnami ked male sa zacalo posuvat velmi dole. Je to aj proti kontrakciam ci co. To teraz asi vazne predpisuju na vsetko. Ale vcera som uz mala tak strasnu migrenu ze som mala polhodinovy pokec s wc, tak som uz musela siahnut po panadole. Dakujem za radu. 🙂 Snad sa mi to v takej strasnej forme uz nevrati...

tak my sme po poradni, babo bolo dole hlavou, videla som rucicky, nozicky... 😀 no a na 90% bude dalsia princezna...
@elesarka nesku ani doma nedrzim, mne to nechuti...ale napr. skutocne roiboos caj je vyborny...