Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@martinex Gratulujeme
no a co sa tyka tredky tak ja ju teraz moc nemusim a vobec nejak rybi, pred tehotenstvom som jedla ryby jak na pase
a ja si teraz uzivam to tehotenstvo na plnej ciare, som doma oddychujem a tesim sa zo vsetkeho jak mala, a baby viete co sa strasne tesim uz na vianoce, uz mam aj taku vivanocnu naladu 😀
@zipsy tak sa potom netrap, je to sice neprijemne, ale asi prirodzene. Vsetko sa natahuje, rozpina a zial aj boli. No co narobime. Mna v poslednej dobe okrem toho pichania boli tak divne dolu pod panvou akokeby mi niekto sklbol nohami kazdou inym smerom. Obcas, ked dlhsie sedim, tak normalne pokrivkavam. Taky pocit ako ked si natiahnes riadne slachy kdesi medzi stehnami prehnanym svihom. Proste paradicka. Panva sa asi roztahuje.Len ta moja by mohla vediet, ze ani nemusi kedze budem rodit cisarom. 😀 A musim sa postazovat - som uz v 17 tt a este mi byva zle. Ma slak triafa - bud mam otrasnu tazobu po kazdom jedle a to pritom ja sa stravujem velmi lahko, aleb osa rovno pogrcam. Vcera, predvcerom tiez. Denne! Kriste to kedy prejde? Ved ja sa uz ani schuti najest neviem, vsetko mi v krku pripada takej jednej hnusnej chute a o pocite na zaludku ani nehovorim. Lezie mi to na nervy.
@martinex jej aj ja sa pripajam ku gratulacii. To je super, ze mas dobre vysledky amnio, cakala som aj ja na tvoju odpoved, aj mna caka amnio. 19.10. mam ist ku genetikovi, vraj vysledky krvne su negativne na Down, ale pre vekovu indikaciu ma gynda posiela na konzultacie. Tam asi aj dohodneme termin amnio. Bojim bojim, som z toho trosku vyklepana, aj ked ma tu uz baby potesili, ze to tak neboli. Kolko ten zakrok trval? A za ako dlho si mala vysledky? Dakujem.
@martinex Blahoželám ti 😉 😉 😉 😉
@martinex no supeeer a zasa chlap 😀
@mariannet tak som rada, ze aspon cosi z toho ti pomohlo.. ja som aj pri prvom strasne trpela migrenami, teraz je to o cosi lepsie, skoda, ze to magnezko a panadol mi vtedy nikto nedoporucil.. hlavne som to mala z oci a krcnej chrbtice, lebo som sa ucila na statnice, takze este aj nervicky k tomu.. a chodila som na masaze krcnej chrbtice, to mi dost pomohlo.. no teraz z dietatom sa neda dokopy nic 😝
jaj baby, ja som zatial este nedosiahla predtehu vahu, tak sa vytesujem.. chute mam tiez riadne, mama navarila huspeninu, prelozila som to svieckovou a zavrsila nakladanym hermelinom.. az som sa divila, ze som sa nedoblila 😝
a dulu uz mam dohodnutu, tesim sa na nu 😀
@jabadaba mne bolo zle az do 20tt, snad ta to potom prejde 😉
jaj baby, co uz viete pohlavie, nestiham vsetko registrovat, plz, piste mi do IP, aby som to mohla pridat do tabulky 😉
@martinex blahozelam k dobrym vysledkom aj k chlapcekovi 😉
to roztahovanie panvy aj ja citim dost intenzivne, take obcas tahanie, ale viac citim krize, hlavne ked lezim na chrbte a chcem sa pretocit tak sa musim strasne pomaly pretacat, aby ma to az tak nebolelo...mam taky pocit, ze je to u mna spojene s tym pravym bedrovym klbom, kedze prava strana ma boli viac 😒
@gotima drzim palce, nech sa ti ta migrena nevrati 😉
@zipsy jej, tak uz citis pohyby? Na tie sa velmi tesim aj ja, ked uz budu take zretelne, zesa nebudu dat pomylit s nicim.
A dakujem, aj ja dufam, ze to coskoro prejde, lebo som total bez energie a mrzi ma to kvoli syncekovi, ktoremu sa nevenujem tak ako predtym.
Bezaz, vravis az v 20 tt? Hm, no tak dufam,ze ked prejde tato magicka hranica tak bude klud.
ahojte baby, tak uz aj ja mam vysledky odberov AFP a dopadli dobre, tak sa vytesujem... 🙂
@gotima ano, u nas sa daju dve sprievodne osoby, bolo to super 🙂 ale je to asi aj tym, ze pani vlasta je origos sestra z novorodeneckeho, takze ona aj brala ninku na meranie, vlastne tam bola aj ako stuff 🙂 peto bol s nami aj na nadstandarde skoro cely cas, len teda nemaju to moc domyslene, pre neho na spanie mali len take roztahovacie kreslo.. tentokrat ale bude doma s malou, skoda 😅 hlavne dufam, ze nebudem mat nejaky prekotny porod a stihnem dojst do bojnic.. inak pojdem do DS, ale bez duly 😅
@gocrazy paradicka 😉
jeeej, uzasna vec !! 😵 konecne som prisla na to ako pocuvat mojho drobceka fonedoskopom, som z toho uplne paf, je uzaasnee pocut tlkot srdiecka 😵 som niekde citala, ze to ide uz od 20tt, ale nejako som tomu nevenovala vzdy dost casu a nevedela som najst hrudnicek, ale dnes som na to prislaaaa 😅 ach jaj, nemozem tomu uverit, ze uz zajtra zaciname 21tt.. ako to leti.

@martinex Gratulujeeeem a veeeľmi sa tešííím, som sledovala, kedy napíšeš🙂)) Tak supeeeer držte sa aj naďalej🙂