Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
ahoj ja takto pocuvam od 16tt..ale teraz je to pocut super...ani sa moc nenahladam.. 🙂
Ahojte, dievčatá mám na vás jednu otázku, strašne vela báb sem do marcoviek prišlo nedávno a do tabulky marcoviek sa dostali, ja tu oxidujem od začiatku aj ked mám doma malú nestíham stále a často ale chodím sem a dostať sa tam neviem......ono je to na heslo?
@andiekens drzim palceky nech sa poriadne ukaze.kamoska do 8mesiaca myslela ze bude mat dievcatko, celu tehotnost ju volala adrianka a nakonie ju porodnik vyviedol z omylu a vraj chlapcek..a maju krasneho Miska🙂 chudatko vozil sa v cervenom kociku.
@martinkaastefanek tak to teda dufam, ze sa ukaze poriadne, lebo na dalsie 3D uz urcite nepojdeme minimalne k takemu prenatalne diagnostikovi aky nas caka zajtra. aj ked 3D si vie pootacat.. no v kazdom pripade sa uz neviem dockat 😵
@martinkaastefanek ved cerveny je este v pohode... 🙂
nie ešte nevieme čo to bude a mesto je Levice
@sirinka podla vkusu...vsetky ostatne by boli super🙂)
@martinkaastefanek som sa akoze urazila 😉 moj syn ma cerveny kocik a to som vedela, ze cakame chlapca, mne sa cervena paci aj na chlapcoch/chlapoch 🙂
@babofka vravim podla vkusu, mozno ten moj je zastaraly 😉 ale vecicky cervene si viem predstavit 🙂
cervena na chalanoch je uplne ze mnam 🙂 ja som malej kupovala overal - syto cerveny prave v chalanskom oddeleni - u bab len ruzove (kde je ten grcajuci smajl) - mna slak triafa, ze na baby nic normalne clovek poriadne nenajde - vsade je aspon kusok ruzovej - takze aj nasa chodi aj v tejto farbe, uz som sa s tym zmierila ☹
presne tak...cervena je uni farba....aj moj mm oblubuje cervenu 😀
mne je jedno aka farba lebo mam aj chalanov aj baby tak ked bude holka tak predsa nevyhodim veci len preto..myslim ze babo rychlo rastie a vynosi vsetko a v akejkolvek farbe 😉
@mariannet https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marec2011/al... daj si album do oblubenych, najdes ho potom rychlejsie 🙂
Tak ja teda neviem, ale tiez chodim len do obchodov kde maju oblecko pre baby - sama ruzova a fialova, satocky a volaniky ☹ A fakt ze bud modre alebo ruzove (cest vynimkam 😀 )
A teda cervena na chalanoch je krasna! Aj oranzova. Len ta ruzova a fialova ee 😝
@babofka presne ako pises, vo vacsine obchodov si mozes vybrat modre alebo ruzove a pre chlapcov presne tak 1/4-max1/3 z dievcenskych 😅 ale teraz ked pojdeme do nemecka (dufam, ze to vyjde) tak zas urcite nakupime kopec veci, hlavne na zimu, uz budu mat urcite aj vypredaje 😉
a cervena pre chlapcov je super, mne sa to na nich velmi paci 😉 ja som oblubovala aj oranzove pre nich, ked boli mali 🙂
tak ja netusim aky je pomer medzi chalanskymi a babskymi vecami...ale pravda, ze zo zaciatku som sa snazila kupovat neutralne vecicky, ze keby boli dalsi chalani a teraz ked som potrebovala kamoske pozicat tricko na maleho, zistila som, ze aj modre a ine tricka co mame, su vyslovene dievcenske, lebo maju nariaseny rukavik a pod... 😝 tak som si velmi nepomohla...ledva som cosi nasla...
Ahojte nastávajúce maminky 🙂
ja som mala tiež termín v novembri, ale ešte v roku 2008 a keďže moja dcérka vyrástla a onedlho oslávi 2 rôčky, predávame kočík. Pokiaľ by ste mali záujem, tak sa nakuknite do môjho albumu. Kočík je vo vynikajúcom stave, pretože bol používaný iba rok. Dcérka od 10-mesiacov chodí a odvtedy nám v kočíku nechcela byť.
Želám všetkým maminám zdravé bábätko a rýchly pôrod.
Aďka

@jabadaba : ja som mala kolegyňu a jej bolo zle až to pôrodu.