icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

andrea142
15. okt 2010

@jabadaba : ja som mala kolegyňu a jej bolo zle až to pôrodu.

andrea142
15. okt 2010

@andiekens :super 🙂

gotima
15. okt 2010

@andiekens To je super... A ake je to tajomstvo podla ktoreho si nasla to spravne miesto na pocuvanie drobca? 🙂

lubka78
15. okt 2010

@andiekens jeeeeeej super, tak si mozes pocuvat ako drobcovi bije srdiecko 😵

mirip
16. okt 2010

@andiekens nejde to od 20týždna ale ovela skor my sme tak počúvali malú od 16týždna

sindy107
16. okt 2010

ahoj ja takto pocuvam od 16tt..ale teraz je to pocut super...ani sa moc nenahladam.. 🙂

mirip
16. okt 2010

Ahojte, dievčatá mám na vás jednu otázku, strašne vela báb sem do marcoviek prišlo nedávno a do tabulky marcoviek sa dostali, ja tu oxidujem od začiatku aj ked mám doma malú nestíham stále a často ale chodím sem a dostať sa tam neviem......ono je to na heslo?

babofka
16. okt 2010

@mirip napis bezaz do IP vsetky data 😉

andiekens
17. okt 2010

@mirip fuuh, tak to u mna bez sance od 16tt.. mam co robit, aby som ho/ju pocula teraz.
ale to nic, zajtra uvidime nasho drobca a ci to naozaj bude princeznicka 😵 ideme na 3D morfo, tak snad vsetko dobre dopadne.. 🙂

andiekens
17. okt 2010

@mirip ak si spravne pametam, pises tam predpokladany datum porodu, vek, mesto, co si myslis, ze to bude, mozne mena a napis aj pohlavie, ak uz viete 🙂 je mozne, ze som na nieco este zabudla..

martinkaastefanek
17. okt 2010

@andiekens drzim palceky nech sa poriadne ukaze.kamoska do 8mesiaca myslela ze bude mat dievcatko, celu tehotnost ju volala adrianka a nakonie ju porodnik vyviedol z omylu a vraj chlapcek..a maju krasneho Miska🙂 chudatko vozil sa v cervenom kociku.

andiekens
17. okt 2010

@martinkaastefanek tak to teda dufam, ze sa ukaze poriadne, lebo na dalsie 3D uz urcite nepojdeme minimalne k takemu prenatalne diagnostikovi aky nas caka zajtra. aj ked 3D si vie pootacat.. no v kazdom pripade sa uz neviem dockat 😵

sirinka
17. okt 2010

@martinkaastefanek ved cerveny je este v pohode... 🙂

mirip
17. okt 2010

nie ešte nevieme čo to bude a mesto je Levice

martinkaastefanek
17. okt 2010

@sirinka podla vkusu...vsetky ostatne by boli super🙂)

babofka
17. okt 2010

@martinkaastefanek som sa akoze urazila 😉 moj syn ma cerveny kocik a to som vedela, ze cakame chlapca, mne sa cervena paci aj na chlapcoch/chlapoch 🙂

martinkaastefanek
17. okt 2010

@babofka vravim podla vkusu, mozno ten moj je zastaraly 😉 ale vecicky cervene si viem predstavit 🙂

prsky
17. okt 2010

cervena na chalanoch je uplne ze mnam 🙂 ja som malej kupovala overal - syto cerveny prave v chalanskom oddeleni - u bab len ruzove (kde je ten grcajuci smajl) - mna slak triafa, ze na baby nic normalne clovek poriadne nenajde - vsade je aspon kusok ruzovej - takze aj nasa chodi aj v tejto farbe, uz som sa s tym zmierila ☹

sirinka
17. okt 2010

presne tak...cervena je uni farba....aj moj mm oblubuje cervenu 😀

sindy107
17. okt 2010

mne je jedno aka farba lebo mam aj chalanov aj baby tak ked bude holka tak predsa nevyhodim veci len preto..myslim ze babo rychlo rastie a vynosi vsetko a v akejkolvek farbe 😉

sirinka
17. okt 2010

@sindy107 ruzove by som chalanovi predsa len nedavala... 😝 my mame prave vela cisto dievcenskych veciciek...tak som aj rada, ze bude zase baba, aspon sa vynosia..

mariannet
17. okt 2010

@mirip ahoj....a da sa tu ta tabulka niekde najst?......moc sa tu este orientovat neviem 🙂 dakujem

prsky
17. okt 2010

@mariannet https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marec2011/al... daj si album do oblubenych, najdes ho potom rychlejsie 🙂

babofka
17. okt 2010

@prsky ja mam zas pocit, ze obchody su plne veciciek hlavne pre dievcatka, vesiaky pre chlapcov su asi na 1/4 plochy 😒 ale s tymi farbami je to pravda, je to velke klise, bud ruzova alebo modra, malokedy nieco medzitym. ja sa uplne vytesujem, ked najdem nieco zelene, bezove,....

prsky
17. okt 2010

@babofka no ved nehovorim o pocte veci, ale o farbach. velakrat som kupovala prave v chalanskom - nasla som aj take silno zelene, cervene, ponozky oranzove a tak 🙂

babofka
17. okt 2010

@prsky no to my moc v dievcenskom nenakupime 😅 ak sa aj farba da, tak je tam nejaka vysivka, volanik a uz sme skoncili 😀

bay
17. okt 2010

Tak ja teda neviem, ale tiez chodim len do obchodov kde maju oblecko pre baby - sama ruzova a fialova, satocky a volaniky ☹ A fakt ze bud modre alebo ruzove (cest vynimkam 😀 )
A teda cervena na chalanoch je krasna! Aj oranzova. Len ta ruzova a fialova ee 😝

lubka78
17. okt 2010

@babofka presne ako pises, vo vacsine obchodov si mozes vybrat modre alebo ruzove a pre chlapcov presne tak 1/4-max1/3 z dievcenskych 😅 ale teraz ked pojdeme do nemecka (dufam, ze to vyjde) tak zas urcite nakupime kopec veci, hlavne na zimu, uz budu mat urcite aj vypredaje 😉
a cervena pre chlapcov je super, mne sa to na nich velmi paci 😉 ja som oblubovala aj oranzove pre nich, ked boli mali 🙂

sirinka
17. okt 2010

tak ja netusim aky je pomer medzi chalanskymi a babskymi vecami...ale pravda, ze zo zaciatku som sa snazila kupovat neutralne vecicky, ze keby boli dalsi chalani a teraz ked som potrebovala kamoske pozicat tricko na maleho, zistila som, ze aj modre a ine tricka co mame, su vyslovene dievcenske, lebo maju nariaseny rukavik a pod... 😝 tak som si velmi nepomohla...ledva som cosi nasla...

sedmokraska
17. okt 2010

Ahojte nastávajúce maminky 🙂

ja som mala tiež termín v novembri, ale ešte v roku 2008 a keďže moja dcérka vyrástla a onedlho oslávi 2 rôčky, predávame kočík. Pokiaľ by ste mali záujem, tak sa nakuknite do môjho albumu. Kočík je vo vynikajúcom stave, pretože bol používaný iba rok. Dcérka od 10-mesiacov chodí a odvtedy nám v kočíku nechcela byť.
Želám všetkým maminám zdravé bábätko a rýchly pôrod.

Aďka