icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mirinka7
18. okt 2010

@mariannet tu ho maju za 5 aj daco 😉 http://www.metec.sk/product/fonendoskop-yton-266/ ale maju aj v lekarni za cca 8 eur.

martinkaastefanek
18. okt 2010

@andiekens blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, tak super vysnivane dievcatko, ja by som si priala chlapceka tak uvidime...hod nejake foto..ja idem na obyc.utz v pondelok tam mi asi nepovie co to je ci ano?alebo si to necha na 3D?

andiekens
18. okt 2010

@martinkaastefanek doslova vysnivane aj ked este nebolo planovane, ale to uzasnee 😵 kludne uz na klasickom usg je mozne vidiet , co to bude, ale musi sa predviest v plnej parade 🙂 u nas bol ten problem, ze nasa princezna mala nozky stale spolu a dr mal problem zo zaciatku aj na 3D vidiet, ale trosku sa pohral a pozlostil ju a predsa sa rozhodla ukazat. na klasickom to mas 100% viacmenej pri chlapeckovi a ako nam povedala nasa dr, tak v 20tt by malo byt vidiet pipik aj keby mal prekrizene nozky. preto sme spravu z klasickeho usg brali len na 80-90%. drzim vsetky prsteky, aby babo bolo zdrave a aby to bol chlapcek ! 🙂

andiekens
18. okt 2010

@mirinka7 no to je presne ten na meranie tlaku.. 🙂 ale je pouzitelny aj na pocuvanie babatka 😵

martinkaastefanek
18. okt 2010

@andiekens no tak o to viac sa tesim na pondelok na utz, som zvedava ci sa mi moje zlatko ukaze 😀 ale kope ako futbalista, je strasne silne..
baby este polovica tehotenstva pred nami...alebo radsej pozitivnejsie:uz mame polovicu za sebou 😵 😵 😵

lilunka
18. okt 2010

@mariannet ja som si tiez kupila nejaky taky lacny cez net ale babo cez to nepocujem, pricom kopance citim uz davno:(
Baby chcem sa pochvalit, bola som na usg a mame chlapca!!🙂)

martinkaastefanek
18. okt 2010

@lilunka perfektne kiez by sme aj my mali chlapceka🙂

bebulik
autor
18. okt 2010

Ahojte 🙂 tesim sa so vsetkymi maminkami ktore uz vedia pohlavie dietatka🙂
my este stale nevieme - aj ked som bola u doktorky nechcela este robit USG ze lepsie skusenosti ma ked sa robi v 23tt a viac hmmm takze co nam ine ostava len cakat ....
vsetky vysledky mame zatial negativne tak sa s toho velmi tesime
babatko krasne kopka len mamku pobolieva na jednej strane :( tak verim ze to skoro prejde

fugu77
18. okt 2010

Dievcata, gratulujem k dobrym vysledkom. Chcem sa opytat, mate niektora rezavu bolest v podbrusku? Poradnu mam az 27.10 a tak neviem .............

@nellie blahozelaaaaaaaaaaaaaam

fugu77
18. okt 2010

@mary.la vdaka za odpoved. Zatial cakam na vysledky odberov - genetiku, atd. Neviem nic presnejsie ohladom mojej diagnozy. Drz sa.

bebulik
autor
18. okt 2010

@fugu77 aj mna to tak podobne boli .... dnes vecer som uz myslela ze mozno ked to nepresne ked budem lezat tak by som isla na pohotovost ... ale boli ma to tak hlavne ked chodim.....

ale ked to citis aj ked lezis a boli to ozaj tak to netreba podcenovat

fugu77
18. okt 2010

@bebulik dakujem za odpoved. Ono to boli tak rozne a v roznom case. Niekedy aj pol dna nic a potom to pride, poreze chvilu a opat je to prec. Tak mi neostava nic, iba sledovat.

anulik888
18. okt 2010

ahojte, aj my budeme mat dalsie babo v marci 🙂 Ja mam za sebou uz aj krvacanie a hospitaliazaciu v 10tt. teraz cakam za vysledkami, krv mi brali v pondelok. Ako dlho ste cakali za vysledkom vy?

mirip
18. okt 2010

@anulik888 ak myslíš tie testy tak ja vyše 3týždne lebo robia testy xyz ženám a práve mne ich zabudli poslať 🙄

anulik888
18. okt 2010

@mirip tp nemyslis vazne. moj lekar tam posledne dni ma chaoz a zastupujucu sestricku z coho mam zmiesane pocity. tak verim ze sa moja vzorka alebo vysledy niekam nezatulali

mirip
18. okt 2010

@anulik888 hej myslím brali mi krv 20teho septembra a výsledky som sa dozvedela až 13. oktobra som myslela že ma dr..........bne

fugu77
18. okt 2010

... ako citam, tak v niektorych mestach to trva nekonecne dlho {3tyzdne}, kym sa dozviete vysledky AFP. Ja som ich mala do 24 hodin a aj tak som mala z toho dvihnuty tlak.

mirip
18. okt 2010

@fugu77 závisí od toho z ktorej časti Slovenska si, u nás to trvá 2týždne ale mne ich zabudli poslať

nelle
19. okt 2010

Dievčence, ja ešte stále čakám na výsledky!!! 😠 brali mi krv 22.9. a doteraz nič..minulý týždeň som volala sestričke a vraj moje výsledky ešte nemá...ja tomu nerozumiem 😠 😠 😠

mirinka7
19. okt 2010

Ahojte, citam, ze vela z nas mava rezavu bolest, zvlastne ze vsetky zhruba v tom istom tyzdni, ja som bola aj u lekara, ale nic nezistili...asi je to normalne, ze sa teraz deje kadeco 😕

mariannet
19. okt 2010

@andiekens dakujem a gratulujem 🙂.....

mariannet
19. okt 2010

@lilunka Gratulujem 🙂....ja som tiez zvedava na to, ci bude chlapec alebo dievcca....ale mne to je jedno 🙂.....druhe by potom malo byt opacne 🙂...

mariannet
19. okt 2010

@fugu77 @bebulik ja som nemala zrovna rezavu bolest(aspon myslim) ale mna pred nedavnom priserne vyse pol dna pichalo vlavo v bruchu....a pri chodeni to bolo este horsie....a som rada, ze som sa rozhodla ist k lekarovi.....nechali si ma tam sice chvilku, ale aspon som vedela, ze vsetko je v poriadku....neviem, z coho to boo, ale je mozne, ze som to prehnala den predtym s pohybom a upratovanim....tak skuste ked tak byt v klude, v posteli, ziadne prudke pohyby a ak to neprejde, ja doporucujem navstivit lekara....radsej ist k lekarovi aj velakrat, hlavne, aby bolo vsetko v poriadku 🙂....drzim palce

mariannet
19. okt 2010

@mirip ake testy to mate na mysli?....az viem na co sa mam pripravit 🙂

mirip
19. okt 2010

@mariannet ale tie čo sa robia od 16tt tie AFP či ako sa volajú na downa a eštw 2 dalšie postihnutia

mariannet
19. okt 2010

@fugu77 tieto som ja mala tiez rychlo, co som bola prekvapena pondelok mi brali krv a stredu mi uz volali 🙂....kolegyna si ale napriklad volat sama az o tyzden....a to sme v jednom meste....asi naozaj zalezi nie len od mesta, ale aj od lekara 🙂

mariannet
19. okt 2010

@mirip dakujem, uz mi to pri dalsom citani doslo, ze tieto 🙂....a ako som napisala, ja som ich mala za 2 dni.....a naozaj nezavidim, ze niekto musi na ne cakat tak dlho....aj ja som bola nervozna a s takym pocitom byt 2-3 tyzdne.....zli lekari niekde :(

mariannet
19. okt 2010

@mirinka7 dakujem....ked kupim, vyskusam, dam vediet 🙂

mirinka7
19. okt 2010

@mariannet ja radsej nekupujem, lebo keby som nic nepocula, zase by som stresovala ako vzdy 😀

lubka78
19. okt 2010

gratulujem vsetkym, ktori uz vedia pohlavie 😉
ja idem teraz v piatok, ak sa nic nezmeni, na morfo utz, tak som zvedava, ci sa babo ukaze 😉 normalne by som mala ist az buduci tyzden, ale v nedelu by sme mali ist do nemecka, tak idem skor 😉