Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@andiekens blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, tak super vysnivane dievcatko, ja by som si priala chlapceka tak uvidime...hod nejake foto..ja idem na obyc.utz v pondelok tam mi asi nepovie co to je ci ano?alebo si to necha na 3D?
@martinkaastefanek doslova vysnivane aj ked este nebolo planovane, ale to uzasnee 😵 kludne uz na klasickom usg je mozne vidiet , co to bude, ale musi sa predviest v plnej parade 🙂 u nas bol ten problem, ze nasa princezna mala nozky stale spolu a dr mal problem zo zaciatku aj na 3D vidiet, ale trosku sa pohral a pozlostil ju a predsa sa rozhodla ukazat. na klasickom to mas 100% viacmenej pri chlapeckovi a ako nam povedala nasa dr, tak v 20tt by malo byt vidiet pipik aj keby mal prekrizene nozky. preto sme spravu z klasickeho usg brali len na 80-90%. drzim vsetky prsteky, aby babo bolo zdrave a aby to bol chlapcek ! 🙂
@andiekens no tak o to viac sa tesim na pondelok na utz, som zvedava ci sa mi moje zlatko ukaze 😀 ale kope ako futbalista, je strasne silne..
baby este polovica tehotenstva pred nami...alebo radsej pozitivnejsie:uz mame polovicu za sebou 😵 😵 😵
@lilunka perfektne kiez by sme aj my mali chlapceka🙂
Ahojte 🙂 tesim sa so vsetkymi maminkami ktore uz vedia pohlavie dietatka🙂
my este stale nevieme - aj ked som bola u doktorky nechcela este robit USG ze lepsie skusenosti ma ked sa robi v 23tt a viac hmmm takze co nam ine ostava len cakat ....
vsetky vysledky mame zatial negativne tak sa s toho velmi tesime
babatko krasne kopka len mamku pobolieva na jednej strane :( tak verim ze to skoro prejde
ahojte, aj my budeme mat dalsie babo v marci 🙂 Ja mam za sebou uz aj krvacanie a hospitaliazaciu v 10tt. teraz cakam za vysledkami, krv mi brali v pondelok. Ako dlho ste cakali za vysledkom vy?
... ako citam, tak v niektorych mestach to trva nekonecne dlho {3tyzdne}, kym sa dozviete vysledky AFP. Ja som ich mala do 24 hodin a aj tak som mala z toho dvihnuty tlak.
Dievčence, ja ešte stále čakám na výsledky!!! 😠 brali mi krv 22.9. a doteraz nič..minulý týždeň som volala sestričke a vraj moje výsledky ešte nemá...ja tomu nerozumiem 😠 😠 😠
Ahojte, citam, ze vela z nas mava rezavu bolest, zvlastne ze vsetky zhruba v tom istom tyzdni, ja som bola aj u lekara, ale nic nezistili...asi je to normalne, ze sa teraz deje kadeco 😕
@fugu77 @bebulik ja som nemala zrovna rezavu bolest(aspon myslim) ale mna pred nedavnom priserne vyse pol dna pichalo vlavo v bruchu....a pri chodeni to bolo este horsie....a som rada, ze som sa rozhodla ist k lekarovi.....nechali si ma tam sice chvilku, ale aspon som vedela, ze vsetko je v poriadku....neviem, z coho to boo, ale je mozne, ze som to prehnala den predtym s pohybom a upratovanim....tak skuste ked tak byt v klude, v posteli, ziadne prudke pohyby a ak to neprejde, ja doporucujem navstivit lekara....radsej ist k lekarovi aj velakrat, hlavne, aby bolo vsetko v poriadku 🙂....drzim palce
gratulujem vsetkym, ktori uz vedia pohlavie 😉
ja idem teraz v piatok, ak sa nic nezmeni, na morfo utz, tak som zvedava, ci sa babo ukaze 😉 normalne by som mala ist az buduci tyzden, ale v nedelu by sme mali ist do nemecka, tak idem skor 😉

@mariannet tu ho maju za 5 aj daco 😉 http://www.metec.sk/product/fonendoskop-yton-266/ ale maju aj v lekarni za cca 8 eur.