Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
dobre rano....co hovorite na panthenol- cmulaci na hrdlo? Vcera mi to lekar predpisal s tym, ze ak vydrzim netreba, ale dnes ma tak priserne boli hrdlo, ze si budem musiet nieco dat......a ako sprievodny jav bolest hlavy- myslite, ze sa mi to podari vylezat?....do nosa mi tiez nieco dal, len ten este nie je na tom tak zle......ake mate vy skusenosti s nadchou, co najrychlejsie zaberie?.....okrem postele, v nej budem stale 🙂.....
@cerealka genetik Ti presne vysvetli co znamenaju tvoje vysledky a ake je vysoke ci nizke riziko. Nestresuj sa dopredu. Az on potom odporuci ci je amnio vobec potrebna. Ja som to takto mala. Najprv testy, tie vysli negativne, potom konzultacia u genetika, ten presiel vsetky vysledky vratane NT usg a nasledne vyhodnotil potrebu amnio. U mna vraj netreba a to mam 37. Takze nechaj to na neho, je to jeho parketa, nic sa neboj. A mozno sa vyhnes aj amnio. Uz si na nu pevne objednana ci je to len v rovine odporucania?
Ahojte @majloo môjmu manželovi trhali spodné osmičky, jednu pred mesiacom a druhú pred týždňom. Dr. mu dal aj antibiotiká a vyplachovať mu to kázal kamilkami. A nemali by sa jesť mliečne a kvasené potraviny, aby sa to lepšie hojilo. Manžel skuvíňal od bolesti a to si mohol dať aspoň ibalgin, na rozdiel od teba. Ale zase, je to chlap a chlapi vydržia menej bolesti ako my. Prajem ti rýchle hojenie.
@mariannet do polovice vlazneho pohara vody par kvapiek tea tree oleja a kloktat! je mi to stokrat prijemnejsia chut ako slana voda a zabera uzasne. rychlo sa vyzdrav!!
baby, kociar bude! manzo sa sam od seba rozhodol, uplne som bola nadsena. bol so mnou na dvadsat tyzdnovej prehliadke, musela som znova na sono koli placente, ale vytiahla sa a je uz tak ako ma byt! tak sme videli, poculi (nevieme dopredu pohlavie) a bol tak nadseny, ze sam povedal, ze chce tento kocik
http://cache.vendaria.com/vpop/VpopV6.html?ct=2...
ma 16 kombinacii, mne sa najviac pacia sedacky oproti sebe. v butiku nam ho predviedli, vyzera ako Bugaboo, ale je pevnejsi a ma vacsiu nosnost, az do 25 kg. moj patrocny syn ma sestnast 🙂)))
Ja sa už tiež začínam pozerať po kočíku - strašne sa mi páčia také tyrkysové, samozrejme si nevebrám len podľa farby 🙂
@salonka9 ved si daj kriteria aky kociar potrebujes (podla mna idealny kociar je taky ktory vyhovuje prave tebe, darmo mne bude niekto vychvalovat do neba nieco, co sa nehodi na moje podmienky. kazdy mame ine kriteria)
povyberaj znacky a potom pozri ktory ma tyrkysovy v ponuke. chod mrknut nazivo, alebo pozri u kamaratky a az potom kup.
ja som pozerala taky, co je jednokociar a da sa prerobit na dvojku, s moznostou vanicky, sedacky a autosedacky. farbu budem mat ciernu. svetly kocik by som na moje potreby nikdy nekupila, lebo viem cim vsetkym kociar bude u nas prechadzat 🙂
stale si necham Maclaren XLR Techno na cestovanie lietadlom.
vanicku este zvazujem (stoji aj s danou cca stovku usd), nakolko u nas sa pouziva takmer vylucne autosedacka.
@andiekens ano u nas v Bratislave je vsetko o "trochu" viac... ja idem na mofologicky utz v pondelok a potom na 3D o nejake 2 az 3 tyzdne a spolu je to 73 EUR. Aj ma to prekvapilo, ze dost, ale inak sa neda. Teda aspon v BA centre Gyn Fiv. a ked som sa objednalavala, skoro sa ani nedalo, tak to bolo stale obsadne.
@briketa ten je perfektny 😀 brala by som hned.. co vychadza komplet? len pre infosku, u nas bude urcite bud nedostupny alebo tak predrazeny, ze tolko zan nedam 😅
@salonka9 my mame tyrkysovy i'coo plasma 6 😉 ale to je stary model
@lienka6246 to su ake palky? ja som sa koli tomu objednala na morfo na antolsku, tam je to zadara a na 3D na doporucenie @zibritka na zaporozsku, tam stoji utz 35eur 😉 je neuveritelne ako sa na tehotenstve zaraba 😝
@bezaz ideš na 3D aj keď nechceš vedieť pohlavie? Ja ho tiež nechcem vedieť a rozmýšľam nad 3D, len neviem, či to nebude dr. divné, že načo idem na 3D keď nechcem vedieť pohlavie. A na morfo mi urobil 3D fotky, tak možno na ultrazvuk nepôjdem. Veď už som videla bábo do tváre a to ostatné by musel doktorko vynechať.
@briketa ten kočík je perfektný
inak mne je stale tak zle, uz ma to prestava bavit. Staci, ze sa v byte vydycha vzduch, a to vetrame hodne, a uz vracam, uz ma napina...ma asi slak trafi. Ved uz som v osemnastom tyzdni! Doma je bordel ako v tanku co nevladzem, nechce sa mi, muz tiez nestiha vsetko ale uz sa neda divat na podlahu aka je prachova. 😖 Boze ako ja zvladnem druhe dieta. normalne mam obavy.
@jabadaba tiez moc viac o tom neviem, kontakt davala zibritka, maju aj web www.femmesro.sk 😉
@salonka9 no co ine mi zostava, furt si to ale nejako posuvam. Najprv, ze po dvanastom to ustupi, potom po patnastom, no tak este zostava ten dvadsiaty. Je to na nervy fakt. Ale tak snazim sa to brat zlahka. Esteze tebe to ustupilo, to je fajn.Konecne si si asi vydychla, co.. 😉
Bezaz, dikes, idem mrknut tu stranku.
K téme - priberanie. Kočky, čo ste pribrali teraz viac - nezúfajte - absolútne to neznamená, že potom nebude môcť kilečká zhodiť. U každej ženy je to úplne individuálne. Ja som v 21-týždni a pribrala som 1 kg (už som mala cca pred 2 týždňami aj viac, ale nejako to išlo samo dole). Ja som púoČas môojich tehotenstiev pribrala 3 a 4 kg, ale zato som pribrala cez 10 kg v období, keď som synov kojila a začali sme s polievočkami a kašičkami. Takže netrápte sa svojou váhou, užívajte si tehotenstva - váhu si budete riešiť oveľa oveľa neskôr.
Ahojte baby,
dakujem za podporu. Morfo UZV dopadol skvele.Doktor skumal babatko 45 minut, vsetko pozrel, pomeral, dal mi siahodlhu spravu o vysledkoch a prezradil nam, ze cakame chlapceka🙂)
Inak mal uzasny pristup, nakoniec to nestalo 95 eur,ale 52, len musim doniest vymenny listok od mojho gyndosa. Myslim, ze to za tie peniaze a genialny pristup stalo..
urcite sa tesis, mat babu je uzasne🙂))
@bezaz kukni sa na https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zibritka/alb...
dala som tri naj fotky... mam aj video, ale to sa tu zavesit neda... skoda ☹ 😅
a bola som spokojna... 🙂

@majloo repikom nic nepokazis, pripadne skus detsky gelik na dasienka - to aj dezinfikuje