icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

elesarka
26. okt 2010

@jabadaba 3D v GPN stoji ak si klientka 39eur a nejake centy. Pozerala som ich cennik, a pre neklientky je to 63,07 eur.

elesarka
26. okt 2010

@cerealka drzim palce, nech vsetko dobre dopadne a budete sa tesit z dobrych vysledkov.

lienka6246
26. okt 2010

Ahojte včera som bola v GynF na morfologii (predtym som pisala ze to bude aj s 3D za 73 EUR) a opaltilo sa. Teda lekar sa mi venoval asi tak 25 minut a vseeeetko pokukal, Hlavicku, koncatiny, vnutorne organy, naozaj vsetko este aj ratal prsty na kazdej rucke a nozke. Takze je to sice dost drahe, ale aspon sme videli vsetko. Teda okrem pohlavia 😉 neviem sa stale rozhodnut ci chceme vediet. No a zatial to vyzera velmi dobre, i ked male sa motalo a krizilo rucky pred tvarou, no javilo sa lekarovi ako zivotaschopne a zdrave. Uz nech je tu ten marec 🙂

lubka78
26. okt 2010

@zuzuzaza no ja mam dvoch takych zbojnikov a ani neviem, ci sme vobec pouzivali 56-ku, asi fakt ako pisala prsky, mozno taky mesiac a vacsinou sme mali 62-ku na niekolko mesiacov a v roku sme zacali 80-ku...ono tie male cisla su fakt len na niekolko mesiacov ale zas treba aspon 5-6ks dupaciek, kosielok, bundiciek.....lebo napr. Filip ked bol taky malicky, dost grckal, tak to sme sa dost prezliekali 😉

lubka78
26. okt 2010

@cerealka drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 🙂

euphoria
26. okt 2010

@zuzuzaza
Podla mna urcite treba aj 56.maloktore dietatko sa rodi az tak velke.Nasa sa narodila sice s 50cm, ale po odchode s porodnice mala menej ako 3 kg, bola strasne chuducka a 56 jej bola obrovska.normalne som poslala maminu do mothercare a dala jej kupit par kuskov oblecenia pre predcasne narodene derti, co bolo do 3,5kg.Hned v nich bola rozkosna, hoci sme ich nosili len nejakych 4-5 tyzdnov. Potom sa strasne rozrastla do dlzky, vzdy sme nosili vacsie oblecenie ako sa udavalo podla veku

euphoria
26. okt 2010

@lienka6246
gratulujem. Urcite to bol krasny pocit vidiet babatko v 3d.je to vase prve babo? a pohlavie nebolo vidno alebo ste nechceli vediet?

euphoria
26. okt 2010

@jabadaba , ella joy
ja som bola v piatok u Holana v medifere a bola som velmi milo prekvapena.Bol uplne skvely, uzv trval takmer hodinu a vsetko dokonale prezrel.ja by som isla iba k nemu, keby som este raz bola tehotna.co teda uz nechcem. na stranke maju cenu 95 eur, no ak mas vymenny listok od svojho gyndosa, tak je to 63 aj s fotkami a s par videosekvenciami na dvd, ktore si vsak treba pytat dopredu..co je velky v cene rozdiel.tak mi navrhol, ze ho kludne mozem doniest dodatocne a platila som tu nizsiu ciastku.

mariannet
26. okt 2010

@martinkaastefanek tak na to, ked to budeme vedet sa tesim aj ja.....potom uz aj menom mozem zacat hovorit 🙂

ella_joy
26. okt 2010

@jabadaba Kamosku som k nemu tiez objednala, cca 3 tyzdne vopred treba, ma tam dost naval. Uvidim, ci sa k nemu ja dostanem, ja mam Hruzika, ten je tiez celkom OK, len je skor taky vegetak, ale bola som z neho prijemne prekvapena, lebo zrozumitelne aj priatelovi vsetko v anglictine vysvetlil, co som absolutne necakala 🙂
Ty si aj rodila v Kochovi? Ja velmi dufam, ze sa to dovtedy otvori, je to o par ulic vedla, co by bolo super, a pocula som na to dobre ohlasy, nevies nahodou,ci to vyzera, ze by to stihli zrenovovat? Ja mam hrozny strach z porodu, je to sice daleko, ale asi mozno ani radsej nevediet co ma caka..ma to desi 😢

euphoria
26. okt 2010

@martinkaastefanek
tak gratulujem, ze ti vyslo.Viem, ako to je pocit.Ja som chcela prve dievcatko a vyslo. Teraz som tipovala chlapceka a bude.Skoda ze v lote mi to tak nevychadza🙂) no clovek nemoze mat vsetko, mne stacia zdrave deti.

ella_joy
26. okt 2010

@euphoria Tak to je parada 🙂 ze ste boli spokojni 😵

mariannet
26. okt 2010

@jabadaba 3D ako klientka 39,5 (alebo 38).....ja som tam na 19....a tiez tak skoro ze 7,30 🙂

jabadaba
26. okt 2010

@euphoria tak uz som k nemu objednana, prave som tam volala. Holan je ozaj skvely, takze si ho nechceme s muzom nechat ujst. Kedze nie som poistenkynou nimi preferovanych poistovni tak cena za 4D v Medifere je 52 plus necelych 10 eur. Tych 10 eur je vraj za hodinovy termin pre neklientov. Takze 16.11. ideme k nemu a 11.11. mam morfo v GPN.

jabadaba
26. okt 2010

@ella_joy Elli, k tomu Kochu - aj ja pevne verim, ze ho stihnu dokoncit. S inou alternativou ani neratam a ani nechcem ratat. Mam hrozu z masovych porodnic, nepomozem si. Ale ked som bola omrknut situaciu tak veru na dokoncenie to nevyzera. Cele nove kridlo je este v stave hrubej stavby, cista tehla z dnu aj z vonka. Skoro ma porazilo. Ratala som s novembrom, ze uz tam budem chodit na poradne a nie sa trpat do Ruzinova co je pre mna desne daleko a musim to riesit taxikmi. Cize ma to zakazdym stoji prachy tam aj naspat. 😠 MHDckou nehrozi, na to nemam naladu trepat sa najprv elektrickami, potom slapat cez pol mesta na zastavku busu. Toto eee. Zabila by som hodinu len cestovanim. Koch ma idealnu poziciu, mala by som to na skok. Ked ho nedokoncia ani do terminu tak ja neviem co porobim, asi ma vykoti.

jabadaba
26. okt 2010

@mariannet dakujem za info. 😉

ella_joy
26. okt 2010

@jabadaba Jej aka si ryyychla, parada, ze ste uz objednani 🙂 Dik za info, tak aj Ty teda byvas v Starom meste? Ja chodim preto do Medifery, lebo to mam najblizsie z domu, aj z prace, len cez most. Tak aj ja budem pevne duuufat, ze to stihnu fesaci do Februara, nech to mame v Marci uz zabehnute 🙂

jabadaba
26. okt 2010

@ella_joy ja zas byvam kusok od Medifery 😀 preto som to mala a mam blizko aj do Kocha. Jeden vrz cez most a som tam. 😉

prsky
26. okt 2010

@jabadaba ja mam tiez 11.11. morfo v GPN o 11:30 - sa tam mozno uvidime? 🙂

baby a k tomu Kochovi...ja neviem, aj keby to stihli otvorit, bude to este dost nezabehnute a urco to nebude uz take "dostupne" financne ako to bolo predtym. takze ja sa uz nejak na to nespolieham a pripravujem sa na zurivy boj v niektorej z molosnych porodnic (zrejme antolska)

prsky
26. okt 2010

@jabadaba inak ja chodim do gpn zo stupavy = sad + mhd 😀 a minule som to absolvovala aj s malou

sirinka
26. okt 2010

@jabadaba tak a hainburg?
ja sa trepem do poradne zo senca do petrzky 😝 a vacsinou v zapchach... 😠
jednoznacne budem rodit v ruzinove...

prsky
26. okt 2010

@sirinka alebo v aute 😀

sirinka
26. okt 2010

@prsky joooj, to by nembolo dobre.... 😅

jabadaba
26. okt 2010

@prsky tak Prsky klobuk dolu ako cestujes, mna by asi piclo. Ja som Ti nejaka zpohodlnela posledne obdobie. A to som kedysi len MHDckou vsade, pripadne peso cez cele mesto a v pohode, netazilo sa mi. No co uz, leniviem.

Ja idem toho 11. steho skoro rano na morfo, hned na siedmu 😝 a nasledne mam o pol osmej poradnu, tak sa asi minieme, skoda. Ale tak rozbehnem Ti pana doktora aspon, na mne otestuje svoju rannu naladu a kym prides RTy uz bude prebraty. 😀

jabadaba
26. okt 2010

@sirinka ee, uz ma to nejako preslo. Ked som planovaal druhe mimo este pred vyse rokom, chcela som ist prave tam ale uz sa mi to nepozdava. Ani neviem preco, ale mam taky pocit.

sjuzi
26. okt 2010

Ahojte kočky, dlhšie som tu nebola... mali sme v rodine takú smutnú udalosť... no ale taký je život... ☹

Ale včera som bola na morfo a zistili sme, že čakáme krásneho zdravého chlapčeka, presne ako som tušila a chcela. Takže budeme mať dvoch princov... 😵 😵 😵

sirinka
26. okt 2010

@jabadaba ani ja by som tam nesla...ale tak ja ani po kochovi netuzim... 🙂
pri prvej som hainburg zvazovala, to by mi poistovna preplatila v pohode, ale vieden je daleko keby nieco...a darmo je tam vela slov. personalu, ja rakusanov nemusim...

jabadaba
26. okt 2010

@sirinka no fakt, aby si nam neporodila v aute. 😀 Teda ale taku strapu absolvovat kazdy mesiac, jezisi zistujem aka som leniva. Hanbim sa, ale asi len trosku. 😀

sjuzi
26. okt 2010

Vidím, že už je nás celkom dosť, čo vieme pohlavie... a ostatné sa tešte na ten moment prekvapenia, či už teraz pri utzv alebo po pôrode... ja už teším... už len to pekne dotiahnuť do zdarného konca... 😵 😵 😵

jabadaba
26. okt 2010

@sirinka ved to, akoze s rakuskymi lekarmi ja mam dobru skusenost, vo Viedni, ale Hainburg je dedina, neviem ci tam je to ono zrovna. Plus mam obavy ako to je s vybavovanim rodneho listu, nechce sa mi takto komplikovat zivot - urady Rakuske, potom nase, preklady dokumentov...oj toto ja nemusim. A po porode asi mat ani chut nebudem, nieto cas. A ja by som si to hradila sama a uz mam jednu riadnu palku za sebou prave v tej Viedni, takze ani toto ma uz nelaka. V GPN mam vsetko pekne rozdiskutovane, prebrate, dohodnute, svojej porodnicke verim a teda bolo by fajn keby bolo aj kde odrodit. Ja uz mam po prvom porode uplne presne predstavy aj o tom co chcem a co nie pocas poporodnej starostlivosti a to mi v klasickej porodnici asi neposkytnu.