Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
no od toho, co dostala Prsky pred niekolkymi rokmi, to ma velmi daleko 🙂
A uz ma objednali aj na glukoz. test. idem na konci novembra, tak sa uz tesim 😝
kocky, a mna objednali na glukozovy test v 24+0tt. nie je to skoro?
Hura, tak uz dorazila manduca. Sa vytesujem. Takze ako vas citam tak mne sa ujde 11. teho Dr. Ditte na morfo. Mam to na dost vrazednu hodinu objednane, dufam, ze nebude mat blbu noc a stihne sa do tej siedmej prebrat, aby bol dostatocne zdielny.
@bebulik No ja som minulu zimu vyliezla na kolibu cez les s kocikom. Ale teda mala som este 2 pomocnicky na udrziavanie rovnovahy a 2 velkych psov na pomoc v tahani 😀 😀
No moj maly zacal posledny tyzden zas ochotne na ruku, ale iba jeho smerom. A tiez nechapem tie deti co idu za mamami bez "utekov" spravnym smerom a rozumnym tempom 😠 🤐
zasa nejake aktualizacie https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marec2011/al...
ja idem na glukozu 18.11., mala som ist minuly tyzden, ale mlada vracala, takze ma museli preobjednat a termin az za mesiac 😝
mne robil v GPN NT Demecko a bol otrasny, len mi povedal, ze som antiultrazvukovy typ, nic dokopy nebolo vidiet ani poriadne odmerat a nebol ochotny to spravit vaginalne 😠 bola som tam asi 5minut aj s cestou, za 23eur, dakujem, neprosim, preto som sa na morfo nechcela tam objednat
@skippy7 ja som moj mala mat robeny tento tyzden, cize 22tt. aspon moja gyndoska tak chcela, ale kedze som sa nemohla uvolnit kvoli skole, idem buduci utorok to je jest 23tt+2. ono ten moj nebude skutocny glukozovy, lebo ten by som teraz nezniesla. totiz pred 2 tyzdnami som mala 3 dnovu gastritidu a plus som ho raz dobrovolne skusala na vyske a bolo mi po nom 2 dni zle a to som nebola tehotna. takze mi zmeraju glukozu na lacno a potom 2 hodiny po spapani buchty s dzemom 🙂
@bezaz oj tak s Demeckom tiez nemam velmi dobre skusenosti, ale viem, ze si ho aj pochvaluju. Mne den pred porodom nevedel zmerat maleho, vraj maju zapozicany utz. a ten ich, ktory on ovlada maju v servise. Tak len zhodnotil, ze nevie parametre urcit, do tehu knizky zapisal len odhad podla predchadzajucej stranky. No a tak aj bolo,. ze doslo k porodu a pocas neho porodnicka zistila, ze dieta je na mna privelke. 😖 Mohla som si usetrit tie poranenia co som utrzila a teda riadne si tiez zariskovali, maly mal vsetky predpoklady, aby sa zakliesnil v porodnych cestach. Dr. m u musela ohybat klucnu kosticku, bolo podozrenie na zlomeninu. Ja si myslim, ze keby objektivne vedel vyhodnotit velkost plodu tak mozno by to slo aj cisarskym. No nastastie to vsetko dobre dopadlo. Ale uz som bola vedena ako tazky porod. 😒
@andiekens aj tak sa da merat hladina cukru v krvi? Je to dostatocne?Ja totiz mam dost obavu z toho testu tentoraz. Prvy raz som to ustala v pohode, ale to mi nebyvalo zle tak ako toto tehu. Ja si nan proste netrufam a nemienit s prepacenim obtyckovat pol mesta cestou domov. Asi sa budem musiet na tomto dohodnut s lekarkou, nech mi to zjednodusia, ja to nechcem tak klasicky. 😝
@bezaz moj dr. v tretom trimestri pozeral, ake asi je velke babo...ale ja mam dost siroku panvu, tak to nejako velmi neriesil z hladiska porodu, ale hrozil nam predcasny porod, tak ze ake uz asi je velke babo keby nahodou...
pri druhej ju zase merali uz tesne pred porodom, kedze to mal byt porod KP, ci sa zmestime do limitu 😝
Baby, mam k tomu GTT testu taku sranda technicku otazku - kde v GPN ho robia? Tam kde su ambulancie? Vsak tam je len jedno wcko, to ak tam nahodou budeme dve taketo obete a nahodou nam zle pride, tak co? 😀
@jabadaba netusim, ci je to standard, mne aj prietoky robili myslim len raz, o velkosti babyna som nemala tusaka az do porodu a to sa divim, ako vas citam, kedze som mala diabetes, kedy je vyssia pravdepodobnost vacsieho dietatka 😅
a s manducou sa urco nezapleties, je uplne jednoducha na pouzitie 😉

@adka84 vidim, ze sme na tom s tym papierikom A5 rovnako 😉