icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

skippy7
2. nov 2010

@sirinka aj my sme tri baby a je to super, máme dobre vzťahy, aj ked sme vždy fantazirovali, že ako by vyzeral naš brat... 😵

sirinka
2. nov 2010

@skippy7 ja mam este tri sestry...takze tiez dobre viem, do coho ideme 😀

skippy7
2. nov 2010

@sirinka jeej, no tak vieš, čo to obnaša... 😉 ....budete riadny babinec 🙂

sirinka
2. nov 2010

@skippy7 len chudak moj muz...uz teraz ma problem zvladnut nasu hlucnu domacnost...on je z klasickej 4clennej rodinky, navyse otec a brat kludasi...u nas bolo vzdy co riesit a hlavne nahlas...a baby to po mne zdedili... 😅

tinkaba
3. nov 2010

Zdravím kočky, dlho som tu nic nepisala akosi nebol cas...no chcem Vam povedat, ze vcera som bola na poradni a budeme mat chlapceka, tajne som dufala, ze prve bude dievcatko, ale tak hlavne ze je zdraveeee🙂 Len kazdy tipoval dievca a aj ja som si myslela, tak som stale pozerala po dievcenskych veciach, teraz sa musim trosku preorientovat xixi

andiekens
3. nov 2010

@salonka9 no moj mm vcera nevydrzal a volal mojej dr. a vraj je vsetko v poriadku, tak neviem. v kazdom pripade mi 36mm pride trosku malo, ale zas neviem aku som mala vychodiskovu hodnotu. nastastie budem teraz 3 tyzdne doma, tak mam lepsi pocit.. potom nas caka vraj opat 3D v 28tt, tak som vzedava, ale to este najprv budem musiet zladit sluzby mojho mm s dr. a to nie je vzdy celkom jednoduche.. 😒

andiekens
3. nov 2010

@tinkaba u mna zas vsetci tipovali chlapca okrem mojej mamci a bude baba.. 🙂 takze aj ked sme straaasne chceli babu, pripravovali sme sa na chalana 🙂 ale radsej zdraveho chlapceka ako nebodaj chore dievcatko..nikomu by som nepriala teda.

sjuzi
3. nov 2010

Dobré ránko... kočky, uvidíte, že keď dostanete buď svojho chlapčeka alebo dievčatko do rúk, tak vám bude celkom jedno, že to nie je to druhé pohlavie... Ja by som svojho malého princa nevymenila za nič na svete, ani za milión dievčatiek a viem, že pri druhom krásavcovi to bude rovnaké... 😉
Akurát ma trocha štve, že keď niekde zahlásim, že čakáme druhého chlapčeka, tak reakcia je, zase chlapec? alebo ešte lepšie: no veď nevadí, možno tretie bude dievča, a pod... akoby chlapci boli nejakí menejcenní, alebo ja neviem... Ale je mi to jedno, len ma to tak trocha zamrzí... 😕 😒

andiekens
3. nov 2010

@martinkaastefanek ahoj, uz viete co cakate, ci stale dusok prekvapenia ? 🙂

sjuzi
3. nov 2010

@prsky - ešte som chcela reagovať na to, čo si písala o tej vene cave... tak je to fakt pravda. Keď som posledný mesiac chodila na prietoky do nemocky a musela som ležať na chrbte, vždy mi dochádzalo zle na odpadnutie do niekoľko sek., ako mi malý tlačil na tú tepnu. A raz dokonca i on začal mať slabšie ozvy, asi sa pridusil... A aj pri ňom i teraz mám placentu na zadnej stene, takže na chrbát si už radšej neľahám už teraz, nech má dosť kyslíka...

bezaz
3. nov 2010

bre ranko
@sjuzi to je asi narovnako, ci cakas druheho chalana, alebo babu, ked mas rovnake pohlavie deti, tak to ludia beru ako dovod na lutost 😅 ja som praveze mala pocit, ze dievcata su take menejcenne 😔

sjuzi
3. nov 2010

@bezaz asi máš pravdu... ľudia sú hlúpi niekedy... ja som v každom prípade fatalistka: čo nám osud dožičí, to si treba ceniť, čo nám nadelí, sa s tým treba zmieriť a čo nás čaká, to nás neminie a hotovo... 😀

mirinka7
3. nov 2010

caute babulky, co nove? my mame uspesne morfo za sebou, tak sa tesime 🙂 asi pojdeme aj na 3D, resp. 4D, viete mi povedat ake dlhe bude asi to video? ci to zalezi od lekara?

sirinka
3. nov 2010

@andiekens tych 36mm mas na mysli krcok? to mas uplne v pohode...

prsky
3. nov 2010

tak ludia chcu asi kazdemu dopriat parik 😀 ved v kazdej rodine ma byt syn 😲 mne sa zas pacia surodenci rovnakeho pohlavia, ale aj pariky su fajn (ja som z parika 😉 ). minule som sa pousmiala v obchode - rodicia a 4 chalani 😀 som sa nemohla zbavit dojmu, ze sa o tu babu snazili 😉 ale boli strasne chutni - mamina a 5 chlapov okolo nej 😀

@mirinka7 videjko zalezi aj od toho, ako sa bude to vase babo ukazovat 🙂

mirinka7
3. nov 2010

@prsky nemam vobec predstavu, morfo trvalo 15min a bolo to inak velmi pekne 🙂 No o videjku mi povedali iba cenu na recepcii, nic viac, dokonca sa mi zdalo, ze ma aj odhovaraju 😅 Ale manzel by chcel ist, tak sa asi objedname. Male kope o 106, tak snad bude robit diskoteku aj tam 😉

priadka
3. nov 2010

@sirinka Ty si tusim v nasom fore spominala, ze dcerky sa rady sprchuju v sprchaci - jeden s rodicov uz osprchovany a vyhriaty v sprche s babatkom na kolenach a druhy robi servis, podavanie veciciek a potom osusenie babatka. To aj s novorodeniatkom mate odskusane?
Nasa kupelka 1,6x1,6 m. V jednom rohu dvere, v druhom umyvadlo, v tretom sprchac a vo stvrtom pracka. Vanicka sa mi nikam nezmesti, uvazujem nad kupacim vedierkom, ktore polozim na pracku (ale neviem, ci to nebude vysoko na manipulaciu). S naplnenou vanickou ani s vedierkom sa mi nebude chciet presuvat kvoli kupaniu do inej miestnosti.
Inak ta predstava sprchovania sa s babatkom sa mi velmi paci, len ci sa take malinke mrstne babo lahko nevyklzne z ruk 😕 Asi to chce najskor nejaku prax, ktoru nemam ako ziskat...

sirinka
3. nov 2010

@priadka najskor sme to robili s asi tak 6 tyzdnovym babom...dovtedy som ich kupala vo vanicke.
a minimalne do pol roka sme kupali iba kazdy druhy den, iba ritulu kazdy den.

mariannet
3. nov 2010

@martinkaastefanek hlavne si na seba davaj pozor....ziadny stres v praci za to nestoji....ja som si povedala ze sa stresovat nebudem......a vzdy sa vsetko podari urobit, nebudem sa za nicim nahanat....a vsetko si robim v klude......ale tak do prace mi ostava chodit este nejake 3 mesiace, tak to sa bude dat aj s usmevom 🙂.....mam miestami aj skolenia, tak to su tiez oddychove dni......a ked to bude na teba vela, lekar ta vypise a poradia si aj bez teba, neboj 🙂...hlavne sa ty nestresuj!!!

lubka78
3. nov 2010

@sirinka tak gratulujeme k tretej babe 😵

mariannet
3. nov 2010

@sirinka gratulujem k dievcatku 🙂.....

mirinka7
3. nov 2010

neviete, co znamena v tehu knizke skratka OP?

lubka78
3. nov 2010

@sjuzi aj my ked sme cakali Miska, tak kazdy presne to hovoril, ze zase chlapec, ze do tretice dievca....vtedy som si povedala, ze este ani druhe nemam a kazdy o tretom....a za chvilu bude aj to tretie 😵 ,tak som zvedava, ze co to bude 😉 u nas sme tak rozdeleni, ze ja som z 3 sestier a mm je zo 4 bratov 🙂 a vobec mi nebude vadit, ak by bol aj do tretice chlapec 😵

lubka78
3. nov 2010
sirinka
3. nov 2010

@sjuzi a to by si mala pocut tie posmesky, ked my oznamime, ze budeme mat tretie dievca...ze co je mm za chlapa, ked nevie urobit chlapca....
tak on im odpoveda, ze iba inteligentniy chlap vie robit same dievcata 😝
to su take blbiny, ja som tuzila po chlapcovi velmi pri druhom tehu, ani sme si nenechali zistit pohlavie, ale teraz uz som radsej, ze budu vsetko dievcata...

lilunka
3. nov 2010

@sjuzi ked som svokre povedala, ze budeme mat chlapca ona na to, ze ci nie sme sklamani🙂 No ja som len kukala, ze toto ma byt akoze podpora a porozumenie?!Jasne ze nie sme sklamani, tesim sa ako blazon, ze s malym je vsetko ok🙂

mirinka7
3. nov 2010

@lubka78 diky 🙂

jabadaba
3. nov 2010

@sirinka no vidim, ze mate dobru temu, poznam take priblble hlasky. Svokrovci su takyto zadubenci. Nasim sprichli, ze ini si vedeli zabezpecit rod - maju dvoch synov a dvoch vnukov! A mojej mame svkra na svadbe dristla, ze tak a uz si prisla o dceru! Chudera. Ale na druhej strane tuzi po vnucke, lebo mala len dvoch synov, jedneho max. nevydareneho stareho capa darmozra, muz detto neprehne krizom slamku co sa pomoci v domacnosti tyka....no jak si vychovala tak ma. Ale je fakt, ze ked sa narodil maly, to bol prvy vnucik, tak sa netrhala. No ak nahodou budeme mat dievca tentoraz, tak po tom vsetkom ako doondila rodinne vztahy tak ma po chlebe. Nedovolim jej aby sa zrazu zacala angazovat len preto, ze je to dievcatko. Bolo by to nefer voci malemu. A mne sa taketo praktiky hnusia. Furt otravuje, ze ci uz vieme co to je, pripravili sme ju na to, ze chlapec. 😀 Lebo som si robila ten test na urcenie pohlavia, ale neverim mu. Kazdopadne som svokre skodoradostne povedala, ze dalsi vnucik. My s muzom sme pripraveni aj na devu. Nasi sa tesia aj z jedneho aj z druheho, im je to jedno.

Ozik, a dobre si povedala, ze len inteligentny chlap vie robit baby. A maju!

sjuzi
3. nov 2010

No baby, asi sa musíme obrniť voči takým rečiam... čo už... ja už normálne ľutujem, že sme niektorým oznámili, že čakáme chlapca, mali sme držať hubu... akože nechápem... hlavne, že bude v poriadku, koľké ženy vôbec nemôžu otehotnieť, brali by jedno či druhé aj 3 baby, či 4 chalanov... ja to beriem stále tak, že je to dar, čo teraz máme v bruškách... a či má pipišáka, či cikulu, to je úplne vedľajšie... 😝 😀 😀

sjuzi
3. nov 2010

@jabadaba to na tej svadbe mi pripadá ako keď si dakedy dávno synáčik na rodný sedliacky dvor nevestu privedol... 😀 😀 😀