Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@andiekens no tak to drzim palce, aby malinka pekne vydrzala tam kde ma, snad to prejde a mala sa trosku umudri a prekoprcne. U mna zatial v pohode, vsak uvidim na dalsej poradni, inak poskakovanie maleho dolu hlavou rovno kdesi na krcku mi nie je moc prijemne. A neodporucila Ti na to nic? Mangezium trebars?
@andiekens drž sa, musíš malej dohovárať, že sa nemá kam ponáhľať. Tam kde je teraz jej je určite lepšie 🙂.
A ten test mi pri dcére nesedí. Mala byť podľa toho chalan. A teraz mi zase vychádza dievčatko. Ale ja chcem mať prekvapko až pri pôrode, takže až potom budem vedieť, či to sedí.
dakujem baby, pridam potom fotky 🙂
cafte, tak ja som vcera bola na tej sladkej vode, no peklo, este ze som si povedala, ze musim vydrzat, lebo inak by som ju vysablila, tocila sa mi hlava, sestricka ma chodila kontrolovat, ci som ok 😅 takze podla vsetkeho budem mat cukrovku znova, aj pri ninke mi bolo zle, dokonca menej ako teraz.. a vraj najnovsie nemeraju cukor z krvy z prsta, ale brala mi 2 skumavky krvy, takze mam krasne modre ruky ako bonus k tomu 😝 a vysledky az v pondelok
@lubka78 jeej lubi, pri druhom si nemala? som si myslela, ze automaticky budem mat aj teraz.. ale velku nadej si nedavam, pri mojom stasti 😒
som vcera bola trochu pobehat po obchodoch, kokso to jake ceny su za detske oblecko, nejaky kompletik bodycko s dupackami 14.90 a pod 😲 😲 😲 sa mi zda, ze idem prebrazdit MMB 😝
@andiekens no podla tohto grafu by som mala mat dievcatko, ale doktor mi na 90% hovori chlapca. Takze uvidime v marci, alebo mozno medzi sviatkami, kedy idem na dalsi utz 🙂
Inak baby, nemate este problem so striami na brusku? Kedy to asi pride? Ja sa kremujem rano aj vecer, zatial nemam, iba na prsiach sa mi urobili, ale bojim sa, aby to neprislo aj na brusko 😖
caute maminy 🙂....tak my mame po morfo utz....vseeetko je v poriadku, coho sa velmi tesim 🙂))....a budeme mat malu princeznu 🙂
akurat ma mm trosku sklamal, lebo som si mylslela, ze je vacsi chlap...a on na utz po piatich minutach usiel so slovami, ze musi ist von, lebo sa rozplace.....od dojatia naozaj skoro aj 🙂......
ja mam strie na prsiach a to myslim, ze poriadne, hoci sa natieram :(
@kvetka84 netvrdim, ze je to na 100%, ale bola som prekvapena, aku to ma uspesnost.. 🙂
a tie strie.. mne sa uz zacali robit, ale zatial su malicke a len v slabinach. no nerobim si iluzie, budem mat s nimi velky problem.. a natierat moze kolko chcem. ked to raz pokozka nezvlada.. 😒
fuuuuuuj, baby, som bola dnes na to glukozovom teste... to je riaaadny humuuuus!!! 🤐 🤐 🤐
ráno na lačno krv aj moč, potom ten cukrový grc (75g. glukozy rozpustenej v 2dcl vody 😢 ), dve hodiny cakat a potom zas krv aj moč.... bleeeee, som myslela, že sa pozvraciam... 😠
@zibritka aj ja som to dnes rano absolovovala, ale celkom fajn, v čakarni sme boli taka veselá partia, že sme sa furt smiali a hned nam to rychlejšie ubehlo....
@andiekens mne teda dosť tvrdne bruško a mam pocit,že to magnezko moc nezabera,ale aj ho zabudam brať, takže 😅 ...a tie vypočty, v činskom mi vyšlo dievča, v Plzakovi mi vyšlo dievča, a v tomto tušim chlapec....a je to chlapec
strie zatiaľ nema, ale to ak tak pride neskor, počitam tak po 30.tt, ja mažem len večer, som lajdak, ale potom asi budem poctivejšia,ked nejaku uvidim-len to už bude asi neskoro 😝
ja prave rozmyslam, ze ten glukozovy test odmietnem...
ahojte
aj ja som dnes absolvovala glukozu..prebiehalo to ako u zibritky, len sme pili nie 2dcl,ale 3dcl..ale v poho..nato ako som sa bala 😎 este musim na buduci tyzden absolvovat interne...
strie..pri dcere som sa natierala a ku konci som mala total popraskane brucho...teraz sa nenatieram nicim..ved aj tak to uz horsie u mna byt nemoze 🤐
@adka84 nie, nechodim do GPN, bola som tam len na Ntcku 😉
ja som na cukre bola rovno u diabetologicky, kedze som k nej chodila s gestacnym diabetesom aj pri ninke 😅
inak ja som nemala ani 2dcl vody, normalne ten malinky poharik, do ktoreho vam kavomat nacapuje kavu, tak 1.5deci podla mna
k striam, ja nemam ziadne, ani pri ninke sa mi nespravili, kedze na prsiach mam este z detstva a brucho je z vecneho chudnutia a priberania take ochable, ze sa mi natiahne, kolko potrebujem 😅

@mary.la to znamena, ze velmi citlivo reaguje na vonkajsie aj vnutorne vplyvy. staci, ze chvilku cupim, ci som skrcena, ci si natieram brusko, alebo znervozniem.. hned mi tvrdne.