Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
ja v spalni nemam zrkadlo ☹ musim povedat muzovi aby sme kupili nech sem zapadnem s fotkami zrkadlovimi 😀 😀 😀
Lulu ani my nemame v spalni zrkadlo 😉 😝
Mne sa mensie nezda 😅
@jabadaba a skusila si aj dlhu prechadzku alebo cvicenie? niekedy staci len telo rozhybat a ide to 😉 a hlavne nejest sladke.....a to s tym pitim je fakt pravda...ja som teda vzdy pila dost, ale teraz v poslednej dobre by som pila ze nonstop! Fakt sa mi zvysila spotreba 🙂 aj pivko si davam nealko, to mi strasne ide 😀
@erika1983 len moja mala mala 7 mesiacov ked som otehotnela, preto to spominam.
@lulu19 su kapsule proti zapche, kludne si ich kup a vecer si ich davaj (pre istotu sa porad s lekarom)
po porode ich budes potrebovat! prvy tyzden je na tlacenie na wc-ku dost brutalny
inak so stravou, skus s kazdym jedlom jest ovocie, to ma vlakninu a vela vody, ale to sa ti urcite teraz ziada aj tak.
na ranajky ovsenu kasu, lanove semiacka to velmi pomaha.
ja mam lanovy olej, chuti hrozne, ale je velmi dobry na pravidelnost.
baby prvorodicky, s priberanim sa teraz nezatazujte. teraz az do konca to nie je o nas, robime vsetko pre babatko. a po siestom - siedmom mesiaci sa zacina to ozajstne priberanie. ked vas to velmi stresuje, tak nechodte na vahu. ja kludne aj v ordinacii poviem, ze sa nepozeram a nech mi nehovori.
ahojte, ja som mala dnes poradňu , včera som bola na tých testoch na cukor. výsledky sú v poriadku akúrat mám zase málo železa , tak som rovno dostala tabletky. Ďalšiu poradňu mi dal na 22.12 ................no ja neviem koľko vážim ,lebo som sa zabudla odvážiť ale cca pred mesiacom to bolo +5kg 😅 😀 ....tak dúfam ,že sa to nejako nevyšplhalo hore
@briketa anevies ako sa tie tabletky volaju .no ja sa snazim kazdy den jest aj ovocie teraz mi hlavne chutia mandarinky tie viem zjest na kila 🙂 a aj paprika mi chuti velmi .jej aj jogurty a kysle mieko acidko ale ja tak niekdy je to des ☹ a tym ze som bola este operovana na zaciatku tehu tak tio nemamdobre ze vraj podla dokttorky zahojenne tak ako tlacim ma to aj boli ale teraz je klop klop ddnes dobre 🙂
@lulu19 nie som na SVK, takze u nas je to uplne ine s nazvami, ale na Slovenskus som nasla volne predajnu v lekarnach a drogeriach bez predpisu - LACTULOSA. A dolezite, je vhodna aj pre tehotne zeny.
Skus aj susene slivky, ale napr. mne tie vobec nezaberaju. Z mineralok viem ze Saratica je na zapchu velmi ucinna.
ale to urcite nie ja tak tuzim po velkom brusku 🙂
my sme s menami ( k anglickemu priezvisku) zatial na : Mia Elle a pre chalana Kai Liam.
Kai viem, ze znie na SVK dost cudne, ale je to velmi caste hawaiske muzske meno.
A poznate Kaia Pflaume z nemeckej TV? 😝 moja srdcovka uz roky rokuce
http://www.google.com/images?q=Kai+Pflaume&oe=u...
@briketa tak ja mam taketo brucho uz teraz. 😲 Neviem si predstavit ten balonisko na konci. Dufam, ze nebude vacsi ako pri prvom, kedy to bolo neskutocne na moju postavu. Musim sa odfotit konecne, nech som v obraze. 😀
myslis kyslu kapustu ci surovu? Z kyslej napriklad mne dokopy nic neni. Dnes bol segedin z doma zakladanej a pohoda vcelku. Inak s tou zeleninou je to u mna bieda. Z listovej nastastie u mna nic, ale paprika, redkovky ci zelena uhorka, koniec. No a ovocie okrem bananov neznesiem ziadne. Pri prvom tehu aspon pomarance som mohla a jedla som ich na kila, teraz mi staci aj odstaveny a utekam. 😝
@zuzuzaza no to prave, ze mam absolutny nedostatok pohybu. Priznavam. Posedkavam doma, prisposobujem sa tempu maleho, ked sme vonku tak je to kratsia prechadzka, lebo vzdy skoncime niekde na ihrisku a ja opat postavam. Sem tam si hodime dlhsie kolecko, najma ked sme v meste, kde nie su ihriska. Len to ma nasledne po dhlsom chodeni boli desne panva. Asi by som mala zacat cvicit, len neviem najst sposob ako a ani volu. Hanba mi. Sladke nejem, okrem tej melasy co som si vcera kupila kvoli zelezu. Inak mi sladke nevezie.Ani cokolada. Ja musim celkom isto upravit moj pitny rezim plus ten pohyb a snad sa to zlepsi. Toteraz mam take blbe obdobie, par tyzdnov dozadu to bolo fajn, strieda sa to akosi.
@lulu19 neblbni? To preco? Ja som bola v tom, ze duphalac, kedze je prave len na baze laktulozy, ze je pre tehule neskodny. A este je take ze Fructolac Kids, mal by to byt cisty ovocno vlakninovy sirup, ani to sa nemoze? Ja som si ho na zaciatku tehu davala, ked ho mozu kojenci...aj ten duphalac mozu male batolata. No som prekvapena. 😲
@jabadabamne povedala ze mouem z toho dostat vvelke krce a ze mozem potratit a este aj kolitomu ze ja som bola opervana a ze sa mi to dobre nezrastlo a tie krce by mi to este zhorsili .neviem mne to takto vysvetlila ale katzdy doktor ti povie inak
@mariannet ahoj, no ja stale este hladam, a Tako mam ako taku "rezervu" hladam nieco trosku kvalitnejsie ale nie drahsie ako 600 euro... a to je dost tazke. vcera som nasla super kocik Gesslein za 480 euro. tak som utekala vytesena ho pozriet do obchodu, ako vyzera na zivo, a az tam som sa dovzedela, ze to je vlastne len sportova verzia, za dalsich 130 euro si musim dokoupit taku "prenosnu tasku", ktora sluzi ako vanicka... no a to uz mame 610 euro.. som dost sklamana... a este aj dodacia lehota bola, ze najskor v januari, a v novom roku ze budu zdrazovat.. a tak.
Mne sa paci Concord fusion, ta akcia za 666 euro, ale priatelovi sa nepaci a ani ta cena 🙂 tak hladam. A ak by si sla kupovat Tako, resp. objednavat, tak kde? uz si ho videla aj na zivo?

@lulu19 krasne! tie brusinka s prvymi detickami su nadherne. ja som este ani nebola schudnuta po malej a uz dalsie....
Lulu, aj Ty v spalni? 😀