icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

sjuzi
25. nov 2010

No ahojte bruškane... jeeeeej, to sú krasné brušinká, ale obávam sa, že mám z vás najväčšie... trčí mi dopredu ako taký balón. Fakt neviem, čo budem do marca tlačiť pred sebou... Ešte som dosť toto tehu pribrala aj v prsiach.. ale hlavne ten pupek... joooooj... 😀

@briketa ja vám tak závidím to letné počko... hneď by som menila, aby som sa nemusela toľko obliekať... s čím mám dosť problém... lebo som zistila, že asi 3 zimné kabáty/bundy zapnem teraz, ale či aj v januári ešte, to je otázne... 😅 😅

sjuzi
25. nov 2010

Kočky ja tiež užívam železo, tak k tomu si dávam do jogurtu/kávy/mlieka/kakaa a niekedy aj do polievky za lyžicu Inulínu-vlákniny z čakanky... nemá žiaden vplyv na chuť daného pokrmu a mám pocit, že mi dosť dobre pomáha... 😉
http://www.vemica.sk/vlaknina_inulin.php?sekce=22
Ja sušené slivky neznesiem, lebo potom som ako časovaná bomba pol dňa... 😅 😀 😀

nellie_
25. nov 2010

Ahojte... 🙂
Ja sa hlasim po dlhsej dobe.. pozerala som tie vase bruska... zlaté tehulky ste vsetky.. 🙂 🙂
Ja mam stale malinke brusko - nikto mi neveri ze som v 6-tom mesiaci, kolegovci sa mi smeju ze ci som kôstu z ceresne zjedla 😀 😀

V utorok som mala poradnu.. zatial som pribrala 4 kg..doktorka mi robila aj sono, a prekvapilo ma ked povedala, ze malinky je uz zafixovany hlavickou dolu.. mne sa to zda nejak skoro 😅 😅
Podla mna sa este popretaca ako sa mu zapaci... 😀

Ja zatial problemy so stolicou nemam, ale myslim ze mi pomahaju tehu vitaminy - su aj s probiotikami http://www.lekynainternetu.cz/p/multi-tabs-peri...
a su dobre aj na imunitu, okolo mna vsetci chori ale ja sa drzim.. 🙂

adka84
25. nov 2010

@mariannet ahoj, prosim ta, vies o nejakej predajni, kde predavaju kociky TAKO?

sjuzi
25. nov 2010

@nellie_ z toho si nič nerob, veď brušino má čas ešte vykuknúť. Ja som tak bola pri Miškovi na tom, že sa mi všetci smiali, či som vôbec tehotná... No ale tentoraz mi to je všetko plne vynahradené... práve sa obávam, ako budem vyzerať do marca ešte... 😅

nellie_
25. nov 2010

@sjuzi - ja sa len obavam toho, aby mi nejak narazovo nevybehlo a cele sa dopraska... 😅
kamoske sa to tak urobilo..

A to mas pravdu druhorodickam skôr nabehne brusko aj ho maju vacsie.. 🙂 pozeram ze aj ty cakas chlapceka.. 😉 🙂

sjuzi
25. nov 2010

@nellie_ hej hej, bude druhý princ... tak sa na neho už tešíme... aj Miško... stále sa pýta, kedy už pôjde bábatko von... 😀 (len aby realita potom nebola iná...)
Aj máte vybrané nejaké mená?

sjuzi
25. nov 2010

A s tými striami mám skôr skúsenosť, že niekto má k tomu viac nábeh, ako iný... Mne sa napr. pri 1. ani teraz zatiaľ nič neobjavilo. Mám pár strii na zadku ešte z puberty... 😉

nellie_
25. nov 2010

No verim, ze sa striam aj ja uspesne vyhnem.. 🙂 kremujem kremujem kazdy vecer nuz ale ak sa spravia tak co uz... budem nosti cele plavky a vybavene 😀 😀

Joj s tym menom to je veru sradna.. teda skôr nie je 😀 😀 ja som mala vysnivane meno vzdy Adrián, ale ako na potvoru je 23.3. takze nechcem mu urobit to co mam ja cely zivot ze narodeniny aj meniny naraz...takze to som zamietla.. Momentalne sa mi paci meno Matúš.. ale manzelovi nie, ten chce by sa volal po nom Ľuboško.. mne sa meno Ľuboš páči, ale nemam rada ked sa volaju otec aj syn rovnako - maly/velky, stary/mlady ked ich potom volaju...
Ale na druhej strane je to vytuzene babo a vysnivany synko tak mozno ho prekvapim a dam meno Lubos...
Teraz ho "pracovne" volam Filipko.. len dufam ze si potom na to meno moc nezvyknem 😀 😀

A vy mate vybrate meno? 🙂

sjuzi
25. nov 2010

No, to máme to isté... mm je Peter a on by chcel Peťka... ale ja si trvám na svojom Kubkovi... Ale zase, keby bol Peťko, tak by všetci moji traja chlapi 29.6 oslavovali naraz. Lebo vtedy je Peter,Pavol v kalendári a Miško sa vtedy narodil... 😀
Ale tiež to nemám rada, že otec a syn sa volajú rovnako... aj môj tato je Ľubo aj brácho... 😅
Takže ja zatiaľ bruško volám Kubko a aj Miško ho tak už volá... tak mm sa len smeje, že som sa s malým proti nemu dohodla...
A Filipko je krásne meno!

sjuzi
25. nov 2010

A ešte sa mi páči, že meno Jakub vo význame mien vraj znamená "druhorodený"... a je to aj silné meno... 😉
A tie meniny by oslavoval možno i tak spolu s ostatnými mojimi chlapmi, lebo tuším Jakub je 1. júlový týždeň...

nellie_
25. nov 2010

Takze sme na tom rovnako 😀 😀
Jakub je tiez krasne meno.. len tak uz sa vola synovec.. mne sa pacili aj mená Dávid, Lukáš, Tobias - ale tak sa volaju synovci.. u nas z manzelovej strany sa len chalani rodia tak vsetky dobre mena mi uz vyfúkli... 😀

Pri Filipovi mi narocky hovori ze to nemozem dat lebo ze ci chcem aby ho volali "FIFO" ako toho z Panelaku 😀 😀
tak sa mu smejem ze preco by ho tak mali volat.. 😀

nellie_
25. nov 2010

To je peknéééé ten význam mena Jakub.. 🙂 🙂

sjuzi
25. nov 2010

Ja poznám Filipa, ktorého volajú Fio... ale to je už dospelý chalan.
A máš pravdu... aj u nás v rodine (keďže sa ako na potvoru rodia samí chlapci), tak veľa mien je už v obehu a nechce sa mi dávať 3. Maťka či Adamka... A Alexov, Šimonov, Samuleov máme len na našej ulici po 4 minimálne... Jakubko tu ale zatiaľ nikde v mojom okolí nefiguruje... aj keď i to je teraz veľmi časté meno... 😅

sjuzi
25. nov 2010

No, nie pozerám, že to je až 25.7. 😅

nellie_
25. nov 2010

Aj u nas v dedine su dost pouzivane mena Šimon, Samuel, Sebastian... potom ked mama okrikne na ihrisku tak sa otocia minimalne traja 😀 😀
A ja mame rada mená co sa daju pekne zdrobnit... 🙂
Ano Jakuba je 25.7. 🙂

A Miško ti uz chodi aj do skôlky? 🙂

sjuzi
25. nov 2010

Hej, od septembra je v škôlke. Chodí rád... 😉 Býva tam tak do 15tej... Dnes ideme spolu aj plávať, tak sa teším... 😵

sjuzi
25. nov 2010

My máme také typické slovenské priezvisko, takže veľa toho nevymyslím, čo sa mena týka. A je to dobré aj kvôli tým zdrobneninkám, aj mne sa to páči... Jakubko, Kubko, Kubík... 😉 Miško, Mišenko, Mišiačik (tak som ho volala ako bábenko).

sjuzi
25. nov 2010

A čo, chystáš už výbavičku? 😵

sjuzi
25. nov 2010

Aj mne sa veľmi páčil Lukáš, Tobias aj Boris... ale bohužiaľ, naše meno začína na S a vraj nie je dobré a ani to neznie dobre, keď sa prvé meno končí na rovnaké písmeno ako sa začína priezvisko... 😝 😝

sjuzi
25. nov 2010

Joj, no idem dačo porobiť... už tu vysedávam hodinu... a to som si len kávičku chcela vypiť... čafte a pekne píšte 😉

dendy1
25. nov 2010

@zipsy skús sa pozrieť na tejto stránke. http://www.e-kociky.sk/?kombinovane-kociky,67 . Aj tie DorJan sú podobné ako Tako, snáď nájdeš niečo, čo sa vám bude páčiť. Concord je aj bez čiernej, je to quantum, ale tie sú ešte drahšie.
Prípadne pozri aj inzerciu, videla som tam za dobrú cenu 6mesačné kočíky, málo používané - stoja za zváženie 😉

nellie_
25. nov 2010

A to je fajn, ze uz je takto skôlkar.. aspon to budes mat jednoduchsie pri babatku.. 🙂
Lebo svagrina ma 2 rocneho a 6 mesacne a veru nezavidim jej to ... tiez uz sa tesi ked v januari pôjde starsi do skôlky..

Vybavicku sme aj podedili od svagriny, pred tyzdnom som triedila veci 0-3 a 3-6.. tak som sa vytesovala nad tymi malinkatymi vecickami - si ani neviem predstavit ze to naozaj bude nosit nase babo 😵 😵 Bodyniek mi dala hadam 50 takze to ani kupovat nemusim 😀 😀
Ale rada som bola ze nemusim uplne vsetko kupovat.. lebo ona ma ozaj krasne veci a kedze mala chalanov tak pekne vyuzijeme 🙂 🙂

Nad kočikom mam stale dilemu.. 😅 😅 nejak si neviem vybrat.. ale nechcem vela do koca investovat, povedali sme si ze max do 400 Eur.. 🙂 ale asi ho budeme kupovat az v januari..

A ty mas tiez vyhodu, ze malinky vynosi veci po bračekovi 😉 🙂

nellie_
25. nov 2010

Dendy - ekociky je dobra stranka.. 🙂 tiez som na nej uz ocumovala.. Kociky Dor Jan su velmi pekne, patri medzi mojich favoritov.. len ho musim najskôr vidiet nazivo.. a nejak ma odradza troska to ze potah je z kozenky...

dendy1
25. nov 2010

@nellie_ ešte raz som sa na ne pozrela, ale myslím,že nie sú koženkové. Aj v texte píšu, že madlo je z koženky. Pozri si tie obrázky a uvidíš, že je tam na tej strieške hlbokej vaničky rozdiel medzi poťahom a madlom. Inak ja mám zatiaľ vybraté meno Nelly. 🙂

zipsy
25. nov 2010

@sjuzi jeeej, asi mate tu istu sedacku ako my? nie je to z Euro sofa, nahodou?
chi, no to ale nie je podstatne ... pekne brusko, ja mam podobne... ale kil mam uz +12 😖

hasacka
25. nov 2010

@sjuzi máš krásne bruško .)))) a vôbec nie je až také veľké .)) my máme asi dobré zrkadlo, čo zoštíhľuje .))

vlastne vštky máme krásne brušká, veď bodaj by nie, keď nám v nich rastú naše pokladíky .. .)))

@zipsy ja mám +11 .)))

@mirinka7 ani našej malej sa nechce ísť nejak hore, stále sa vrtí v spodnej časti bruška

nellie_
25. nov 2010

@dendy1 - nelly je velmi pekne meno.. tiez som ho mala vybrane keby bolo v brusku dievcatko 🙂 🙂
ja som myslela tento kočik http://www.e-kociky.sk/?190,danny-sport-prestig...
on je vacsinou z kozenky...ale co som citala nan recenzie tak si ho baby chvalia a ze ma velmi velky sportovy kocik.. ale este som ho nevidela nazivo.. 🙂

@zipsy - kasli na kila, hlavne ze je malinky v poriadku 🙂 🙂 Jeej tiez mate vybrane meno Filipko 😵 😵
mne sa paci cim dalej tym viac... a to zo zaciatku som len robila zakonitemu zle ked som brusko oslovovala Filipko 😀

hasacka
25. nov 2010

@nellie_ tento kočík som si vybrala aj ja .)))

zipsy
25. nov 2010

moj favorit z tych lacnejsich je http://www.e-kociky.sk/?139,tako-jumper-x-miner...
a na tie kila kaslem, aj tak to neviem ovplyvnit ...