Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@nellie_ My uz mame doma Matuska a teraz cakame chlapca a meno mame vybrane Filip 😎 Chceli sme Davida, ale ten ma meniny po Vianociach, tak tiez nechceme aby sa to nejak spajalo, tak uz ani ine nevyberame a bude to Filipko. 😉
Kocky my sme sa cez vikend prestahovali a poviem vam, ze mam dost. Tolko pohybu som nemala odkedy som tehu, az si robim vycitky ci to neprehanam. Ale brusko netvrdne, ani ine problemy nemam, tak snad to bude O.K. Uz sme celkom zabyvani, len este kopu veci musim vybalit a poukladat. Ale aspon sa trosku zastavilo priberanie, lebo som uz mala pocit ze co tyzden to kilo. Tak teraz sa to trosku spomalilo. Momentalne som + 7.5 kg. Ale brusko mam v porovnani s vasimi fotkami teda riadne velke.
V pondelok sme boli na 3D, krpec sa strasne vrtel, stale mal ruku pred tvarou a aj obidve nohy pri hlave, tak som bola trosku sklamana, ale aspon ze je vsetko v poriadku.
V utorok idem na cukor a do poradne, tak som na to celkom zvedava.
Kociky som nemala cas obzerat, ale tiez velmi zvazujem ci investovat viac, alebo menej. Ked sa udomacnime, tak zacnem robit prieskum nazivo, lebo zatial som len nieco na nete popozerala, ale treba vidiet a si vyskusat. Tak mi to tiez vychadza ze az po Novom roku budeme kupovat.
@zipsy pozri sa, ale asi by sa Ti nehodila farba 😉 https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/dprg/ges...
@sjuzi - ta ziarlivost je asi normalna.. predsa len to pre neho bude nove ze odrazu nie je vsetka pozornost venovana iba jemu... ale neboj, urcite si na noveho clena rodiny rychlo zvykne.. 🙂
A veru tie najmensie veci su uplne ako nove.. babetka to neznicia ked su este malinke.. 🙂
@elesarka - takze vy uz mate v menach uplne jasno.. 🙂 🙂 Obidve moje oblubene mena budete mat doma - aj Matuska aj Filipka 😵 😵
A najhorsie uz mate za sebou co sa stahovania tyka.. teraz sa uz len pekne zabyvat v novom.. 🙂 🙂
No ja som tiez zvedava ze ci teraz fakt nejak narazovo nepriberiem.. mne moja doktorka povedala, ze najviac sa pribera po 6-tom mesiaci.. ale tak ono to je individualne, kazda sme ina.. 🙂
@hasacka - a ved na tebe ani nie je vidiet zeby si nejak drasticky pribrala.. 😉
@elesarka kočky buďte radi, že máte veľké bruško, pri prvej dcére som mala bruško malé, sotva také ako mám teraz, a potom, keď sa narodila mala 3,5kg 50 cm a kázali mi s ňou cvičiť, lebo mala málo miesta a mala stuhnutý sval na krku - mala hlavičku opretú o pliecko. Nebolo to vidieť, len na vyšetrení si to všimli. do mesiaca to bolo OK, ani sme necvičili, lebo pri tom hrozne plakala, len som ju polohovala. Takže radšej veľké bruško, aby mali dosť miesta 😀
Tak aj ja som tu po veľmi dlhej dobe, tiež sme prerábali náš dvojizbový byt. Dokúpili sme vedlajšiu garzónku a urobili z toho 4-izbový. Ešte finišujeme. Tiež som bola na 3D ultrazvuku (morfologickom) Zistili nám , ze je to dievcatko, takze budeme mat parik. Môj maly ma 5 roky a mam pocit, ze to bude velmi tazko niest, pretože ked sme prisli z ultrazvuku, tak sme mu ukazali sestricku a ani nemukol. Zacal rozpravat o niecom inom. ☹
Kocik mame zatial aj my len vyhliadnuty. http://www.tomsta.sk/product/baby-active-jet-kl...
ja momentalne priberanie neriesim, kedze tu nemam ani vahu 😅 ale tych 9-10kg navrch urcite mam 😅
my sa chystame dnes na vianocne trhy, minuly tyzden som mala aj trochu strach niekam ist, ale vsade kopec policajtov, tak hadam sa nic nevyskytne 😉
hadam u nas uz nejaka ziarlivost nehrozi 😉 len ked sme sa bavili o menach, ze ake dame babatku, tak Filip zahlasil, ze nech sa vola "Bican", tak sme mu vysvetlili, ze to je priezvisko, tak sa opytal ci sa moze volat Andrej 😅 😀 😀 😀
@hasacka - ja funim tiez ako slon.. 😀 😀 a aj pri najmensej namahe.. vzdy som myslela ze funiet budem ak vela priberiem alebo budem mat velke brucho, ale to zevraj nie je tym. 😉 Ze to funime preto, lebo srdce pumpuje ovela viac krvi ako obycajne tak preto sa rychlo v tehotenstve zadychame.. 🙂
Ale tak je jasne ze tie kila citis, ved to je dost rozdiel oproti pôvodnej vahe..
A moja svagrina meria 155 cm a pri oboch detoch pribrala 25 kg.. taka mala gulka z nej bola.. a do pol roka po pôrodoch sa vzdy vratila ku pôvodnym 46 kg 🙂
@lubka78 - to s tym Bicanom je dobre... som sa schuti zasmiala.. zlatyyyyy 😀 😀 😵
dakujem skusim aj ked teraz sa to upravilo a je to super ale pre pripad kupim lebo urcite sa to este zopakuje
Ahojte, GTT v norme, 26tt, cca 900g. najbližšia poradňa tesne pred Vianocami 🙂 Akurát mám stále anémiu... a čosi dôležité - doktorka mi zakázala sex ☹ 😠 😖 až do 34.tt... vy ste na tom ako? Ja neviem, ako to prežijem, bo mám sexuálny apetít jak hrom... 😀
@elesarka My sme sa sťahovali pred mesiacom a ešte nemám všetko vybalené... a doktorka mi povedala, že to mám všetko nechať tak, že nech oddychujem... Dobré, nie?! V byte jak po bombardovaní a ona, že nech to neriešim... 😀 Tak som včera volala mame, že nech o týždeň dojde na návštevu a pomôže mi, bo ja nevládzem 😀
čaute baby vidím že sa preberajú kočíky.. Takýto nemá nikto v pláne kúpiť?
http://eshop.richkids.eu/casualplay-2-teiliger-...
@zipsy no ano strasne som chcela tako warrior ilussion, uz sme si ho chceli objednat avsak manzel nasiel kocik do ktoreho sme sa tak nejak zalubili viac a este k tomu sme mali to stastie kupit ho za polovicnu cenu, takze nebolo o com.Kupili sme nakoniec abc 3 tec design 2010 v kremovocokoladovej farbe.
dnes sme absolvovali glukozu, tak som zvedava na vysledky....
@elesarka moj manzo je tiez Phillip 🙂.
Kociky su uz teraz take vselijake, ze naozaj kazdy si moze vybrat podla jeho potrieb a vkusu.
@hasacka v 7tt a stale nemozes sex? 😅 to by si musela byt na tom velmi vazne aby az doteraz si nesmela nic.
urcite sa na to znova opytaj. ja som mala nizko placentu prvych pat mesiacov, ale sex mi aj tak nezakazali.
Ja uz kocik mam, samozrejme potrebujem dvojkociar a na moje potreby mam Maclaren. Je najlahsi a najspratnejsi z dvojkocikov, velmi kvalitne robeny. Toto je uz treti, takze viem, ze budem spokojna. Samozrejme ja neriesim nic take ako fusak. Strany ma obe rovnake, to len uhol skresluje.
@jabadaba jej, no teda ... tak musíš hľadať, čo zaberá tebe ... potom daj tip, keď by som sa aj ja náhodou stala po čase imúnnou 😀 ... inak ja som tie slivky vyčítala z časopisu a spomínali sa tam aj sušené marhule a prírodná vláknina, tú som si aj kúpila, ale tá zase nezabrala mne 😅
ahojte baby jaj ja som dnes objavila ze sa mi na prstiach urobili zo spodu cervene ciarky ☹ ☹ ☹ a pritom si ichnatieram kazdy den a aj brusko ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@sjuzi @briketa @lulu19 krásne brušká ... ak sa podarí, pridám večer to moje do zbierky 😅
@briketa dík za tip na to magnézium, ten môj mi to aj vravel, ale moc som mu neverila, lebo aj keď vyštudoval výživu ľudí, nevenuje sa jej, tak som to len tak preletela, že kto vie odkiaľ to má, asi z Discovery channel 😀 tak skúsim
@sjuzi
@nellie_ k tým striám, mne doktor tiež vravel, že na to aby ich človek mal, musí byť na to typ ... teda že ich majú len ženy s určitým druhom pokožky ... tak uvidíme aké sme typy 😀
@martinkaastefanek hmmm..kocik velmi pekny, ale ja tie 3 kolesove nejako nemusim, mam pocit ze by som ho nevedela "karovat". no ja stale hladam a vaham, uz mi to aj lezie na nervy, rozmyslam, ze to necham na januar...ved mozno najdem nieco pod stromcekom 🙂
inak na zapchu aj glycerinove cipky .. a dodrziavat pitny rezim, jest ovocie/zeleninu (jablka, jahody, slivky, marhule...aj susene), vela pohybu, obmedzit ciernu kavu a caj, jest menej masa a menej mlieka a mliecnych vyrobkov, vajec, bieleho peciva a pod. v tehu - hlavne vo vyssich stadiach - je to ale bezny jav, lebo hormony spomaluju travenie + dieta tlaci na creva

@sjuzi aj ja by som sa najradšej nevážila, ale čo keď na každej poradni odo mňa chce moju váhu .))))))