icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mariannet
1. dec 2010

@erika1983 daj si aj za mna 🙂...mne je po dnesnom obede stale zle :(
Baby nevracaju sa vam ranne nevolnosti?....ja som ich nemala prvy trimester a pride mi, ze sa mi to teraz kompenzuje....tak mi je poslednu dobu niekedy zle ☹
@nataliasarron aj tebe pekny dnik 🙂.....a nezasnezi a nezasnezi 🙂

sjuzi
1. dec 2010

Čafte... 😉
@erika1983 pošli aj mne jednu... mmmmm 🙂

sjuzi
1. dec 2010

@prsky vyzerá to nádejne... tuším ešte prehodnotíme to 3. dieťa nakoniec... 😀 😀

andrea142
1. dec 2010

@fodorka aj ja mám poradňu 22.12 😀 .......
baby čo máte cukor v poriadku tak gratulujem aj ja ho má v poriadku akúrat krvný obraz nie .mám málo železa 😖 takže som dostala tabletky. 😝 ........len už sa dokopať aby som ich brala, lebo vždy zabudnem 😀 😅

ja som si už kúpila kabát. veľkosť 44 🙄 tak dúfam ,že do marca sa do toho napracem väčší už kupovať nebudem ,veď už aj tú 44 budem nosiť iba počas tehotenstva a potom predám ak si to niekto kúpi.

andrea142
1. dec 2010

@mariannet mne občas býva ráno blbo. no nevraciam ,len mám taký ako keby ťažký žalúdok a je mi na zvracanie. trvá to cca 2 týždne

adrika0
1. dec 2010

@lulu19 gratulujem,že máš všetko v poriadku ja ešte vysledky z GTT neviem.....

andiekens
1. dec 2010

@dendy1 aha.. no neviem, ale uz sa teda tesim na S4, ked dojde 🙂

mariannet
1. dec 2010

@andrea142 mne praveze ani nie rano, ale v pribehu dna, minule poobede, predtym vecer len tak z nicoho nic mi zacalo byt zle, zacalo ma natahovat viackrat po sebe.....a po takych 15 minutach to preslo samo.....

sjuzi
1. dec 2010

@andrea142 ja som si tiež včera objednala tehu kabát cez jednu babu... nosila ho vraj len 2 mesiace... no veď potom predám... totiž svoje bundy už ledva zapnem... resp. jednu ešte zapnem... ale, keď sadnem do auta, musím rozopnúť... 😀 A do marca ďaleko a bohvie ako bude, možno bude ešte snehu...
Aj snehulky som si kúpila nové, aspoň nemám starosť, či obujem, či nie...

sjuzi
1. dec 2010

Mne nebýva zle ani nič podobné... ale mi každý deň tečie krv z nosa... 😝 😝

nellie_
1. dec 2010

ahojte.. 🙂
@sjuzi - aj mne tecie krv z nosa.. ale nie tak, zeby sa mi spustila spontanne ale vzdy ked si vyfukam nos tak mi tecie...zevraj mame prekrvene sliznice teraz tak to preto.. 🙂

Baby to este aj teraz môzu byt nevolnosti..?? 😅 to ste ma teda nepotesili.. mne teda ani raz za cele tehotenstvo zatial zle nebolo... a dufam ze to uz ani nepride.. 😅 😅

sjuzi
1. dec 2010

@nellie_ v podstate aj mne... ale občas aj v noci sa mi spustí, no našťastie sa na to vždy zobudím, takže stihnem zachrániť vankúš... a vreckovky nachystané pri posteli... možno aj ten suchý vzduch v byte a potom mrazivé počko tomu nepomáha... 😒
Ale mala som to aj pri Miškovi, takže ma to ani neprekvapuje...

prsky
1. dec 2010

mne tecie aj krv z nosa a aj dasna mi krvacaju pri umyvani zubov..toto tehu sa mi ale nastastie nezlomil este ani jeden (co pri Lale sa mi 2x predna lopatka zlomila a aj to tesne pred svadbou 😅 )

ja kabat nejdem kupovat, vydrzim v tej mojej uz ohyznej bunde alebo si dam muzovu, ked bude najhorsie...obavam sa ale stale o obuv - ked mi budu puchnut nohy tak ako pri prvom tehu, tak amen tma..nebudem moct ani von vyliezt

a inak boli sme na 3D, zasa sme chytili Ditteho /mam nanho toto tehu stastie 😵 / tak mame aj krasne fotky a dost dlhe videjka

prsky
1. dec 2010

@sjuzi hehe ze tretie dieta, este mas len druhe v bruchu a uz mas "kacirske" myslienky 😀

nellie_
1. dec 2010

@prsky - mne tiez aj dasna krvacaju.. ale ze to je tiez normalne tak to nejak neriesim.. 🙂

Ja idem na 3D o tyzden 8.12. uz sa velmi tesim.. to musi byt perfektny zazitok... dufam ze malinky pekne ukaze tvaričku 😵 😵

Ja tiez nekupujem tehu bundu.. nosim taku jednu co som uz nenosila asi 5 rokov lebo mi bola velmi siroka a teraz sa super hodi.. a vyzera fajn, taka klasika - cerna predlzena nad koleno.. 🙂 dufam ze este nejaky ten mesiac bude dobra a potom daco vymyslim.. ale kupovat na tych par mesiacov sa mi nejak nechce.. 😅

Ozaj baby v tescu maju -30% zlavy na detske oblecenie.. vcera som taku krasnu supravicku malemu kupila 😵 😵 len som mala malo casu, tak dnes sa chystam este daco ulovit.. 🙂

sjuzi
1. dec 2010

@prsky no, teraz sme síce s 1. synátorom vo víre "výchovy"... tak keď si poviem, že ma toto čaká ešte s druhým, tak s pánom bohom... ale nieeee... ono sú aj slabé chvíľky niekedy... ale inak sú to naše zlatíčka, že jo... 😀 😀 😀
Ale ja si vravím, že už budem mať odrodené... 😎

prsky
1. dec 2010

@nellie_ prave preto som to spomenula, ze sa netreba lakat..vsetko je prekrvnene ajajaj - aj po sexe je trochu spinenia normalne 😉

prsky
1. dec 2010

@sjuzi tiez si niekedy hovorim, ze by som nebola ani proti viacerym detom - hlavne ked je mala taka milucka a zlatucka a tuliva a ked je jak devilka, tak si nadavam, ze naco som vobec niekedy chcela otehu 😀

sjuzi
1. dec 2010

@nellie_ určite to bude super zážitok pre vás... 😵 My sme boli aj s Miškom, aj on si to užil... 😉 A malý má celkom noštek ako on... tak možno sa budú bráškovia podobať... 😉

andrea142
1. dec 2010

@sjuzi no hej j ja ešte jeden zapnem ,len už sa to dobre napína pri brušku . 🙂 ................. ja mám snehule z minulej zimy som kúpila za 3€ vo výpredaji 😀
@mariannet no mne býva ráno 😝
@prsky : no u mňa mužova nehrozí hoci tam by som sa zmestila aj neviem akým megabruchom 😀 totiž on má 195 cm a ja 166cm 😅

sjuzi
1. dec 2010

@prsky presne, to sú tie chvíľky... 😀 😀 poznáme... 😅

nataliasarron
1. dec 2010

@mariannet dakujeeeem 😉 no hej nezasnezi a nezasnezi ... mam strach ze kym sa dnes dotrepem k dokimu bude zo mna jedna velka snehova gula 😀 😀 😵
ozik, uz ste doriesili ten kociarik? 😎

priadka
1. dec 2010

@prsky "baby, tak tie zmeny budu platne od januara http://hnonline.sk/ekonomika/c1-48384360-stat-b...

ale pozor, v clanku sa pise, ze "S návrhom na tieto zmeny v novele zákona o sociálnom poistení prišla poslankyňa Natália Blahová (SaS) na rokovaní parlamentného výboru pre sociálne veci."

...je to navrh.

zuzla2
1. dec 2010

@priadka je to tak ako pises...je to iba navrh..malo sa o tom hlasovat dnes o piatej a zatial to vyzera tak,ze budu az zajtra doobeda 😒

dendy1
1. dec 2010

@andiekens a akú farbu si vybrala?

prsky
1. dec 2010

@priadka hej, ale podstatana info je, ze zmeny maju byt platne od 1.1. - konecna podoba je vo hviezdach 😉

prsky
1. dec 2010

@andrea142 mne je muzova tiez velmi dlha, rukavy mam vyhrnute, lebo on ma 187 cm a ja 165 🙂

lilunka
1. dec 2010

@nellie_ dik za tip. V ktorom tescu si bola? Myslis ze to bude vsade?

mariannet
1. dec 2010

@sjuzi mne sice netesie, ale ked smrkam, tak tam krv je 🙂......
@nellie_ no mne tiez zle doteraz nebyvalo 🙂....ale tak hadam ma to teraz iba postrasilo a bude dobre aj nadalej 🙂
@nataliasarron hadam ta nezasnezi az tak moc 🙂....ja som sa rozhodla pre ten Tako kocik.....aj farbu som si u vybrala- cierno cervenu......a co vy? uz ste vybrali?

zipsy
1. dec 2010

@andiekens dakujem. aj ked si ma velmi nepotesila 😖 ja som si citala viacero diskusii na kociky, a nenasla som ani jeden, kde by nespominali nejaku chybu...