icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

sindy107
8. jan 2011

@mirip no ja som mala tiez decka 2600 az 3100g..ale ja uz nepametam ako to bolo s vahou na usg..no citala som rozne prispevky kde zeny pisali ze je tam odchilka aj 400g..tak neviem v pondelok idem na 3D tak mi povie co je vo veci..

sindy107
8. jan 2011

baby uz druhy den ma pobolieva pod bruchom..neviem co to moze byt ale mala kope ta asi nic len plany poplach..

mirip
8. jan 2011

@sindy107 no ja len dúfam že my nebudeme mať viac ako 4kg

sindy107
8. jan 2011

@mirip no tak to uz poriadne babo..ja som mala problem porodit 3200g..to bola dcerka posledna a najtazsia.. 😅

anulik888
8. jan 2011

@sindy107 no mne malu namerali pred porodom 3500g a porodila som 4080g 🙂 teraz mi nameral 1200g v 27+4 ale napisal velkym ze +-300g. takze to moze byt aj 900 ale aj 1500g. jedno je podla dr vraj iste, ze to bude maly maco s vahou nad 4000g takze ma caka dalsia sekcia.

mirip
8. jan 2011

@sindy107 mne mala malá 3800 a bola zo všetkých detí čo sa v ten deň narodili najvačšia a pozašívaná xyz stehmi som bola aj ked vonkajšie boli len tri ale dosť dlho sa to hojilo a teraz ma dr uistil že ani Barborka nebude malé dieťa

ella_joy
8. jan 2011

@jzabava Aj Teba pali pod rebrami? Tak stale, alebo obcas? Ja som myslela, ze to je nejaka somarina, a tiez presne na pravej strane..co Ti na to doktorka povedala? Ja detto tlacim 2x denne ten akriferrin, tiez mam desne nizke zelezo, ma to stve, lebo ja som na jogurty ako blazniva, a to brani vstrebavaniu..ach jaj, ti nasi drobci si pekne nasyslia pre seba 🙂

elskrin
8. jan 2011

caute baby. vcera ma konecne pustili z nemocnice, bola som skoro tri tyzdne. teraz musim stale lezat ale aspon som uz doma. takze do roboty uz nepojdem. mala musi vzdrzat aspon do 34 tyzdna kedy su vyvynute plucka. Dufam ze krcok sa mi uz skracovat nebude. Mala mala v 30 tt 1300 kg. doktor ze to presne sedi na ten tyzden. tak sa drzte.

jzabava
8. jan 2011

@ella_joy Ako ktory den. Su dni ked ma to pali cely den, inokedy mam par hodin pauzu 🙂. Najhorsie je ked sedim v praci za PC. Mna este k tomu aj svrbi brucho, takze ma poslala na krv, ci je v pohode pecen a zlcnik. Povodne som myslela, ze mi mala tlaci na pecen ale podla ultrazvuku je ulozena tak, ze by nemala. No a co sa tyka toho aktiferrinu tak ho zapijam ovocnymi stavami, sa vraj lepsie vstrebava, ak zapijes niecim v com je vit. C.

fugu77
8. jan 2011

@jzabava ahoj, mna tiez pali pod pravym rebrom. daj mi prosim vediet, co ti u lekara povedali

bebulik
autor
8. jan 2011

@elskrin super že ste doma 🙂 predsa je to úplne iné ako v nem.
Držte sa 😉

zazuzana
8. jan 2011

@tijana

ahoj, tak ja mám podobný problém, skrátený krčok a teda prechádzky určite nie. Jediná činnosť je ležanie s nohami hore. Taktiež sa neodporúča chodiť po schodoch. Už som si to zažila pri predchádzajúcom tehotenstve a teda žiadna sranda. Držím prsty. Bojujme.

zazuzana
8. jan 2011

@sindy107
tak ja som v 31 mala váhu 1508 g....vraj môže byť

tijana
8. jan 2011

@zazuzana Ahoj, no ja sa priznam že nevydržim ležať.Je to čudne ale aj ked ležim tvrdne mi casto brucho ...vo stvrtok idem na kontrolu tak som zvedava ako na tom krčok. Pred 2 týždnami som mala jeho dlžku 1,5 cm.

zazuzana
9. jan 2011

@tijana ahoj, ani mna nebaví len ležať, ale čo mi iné zostáva? radšej to teraz vydržím. Záleží to teraz len na nás, aký postoj k tomu zaujmeme. Vraj po 32. týždni sa to zvykne aj ustáliť, myslím teraz skracovanie krčku. Tak siilno ti držím prsty.

brigus198754
9. jan 2011

AHOJTE DIEVKY SOM TU NOVA JA MAM TERMIN TIEZ V MARCI.AKO SA VY CITITE?

zazuzana
9. jan 2011

@brigus198754 bolo už aj lepšie.....

tijana
9. jan 2011

@zazuzana Dakujem, uvidim vo stvrtok na kontrole ci sa to aspon ustalilo. Držim ti palceky aby si tehotenstvo do konca uspesne zvaladla a prajem vela síl a trpezlivosti 🙂

katuska29
10. jan 2011

@brigus198754 Ahoj aj ja som tu nová. A ty ako sa cítiš?

martinex
10. jan 2011

dievcata prosim,nechodite niektora do Prosanusu v BA na Daxnerovom na gyndu? moja gynekologicka si zlomila nohu a bude 6tt PN a tak si musim vybrat niekoho ineho-bud Gaza alebo Vaclavovu....nemate na nich nejake referencie??? som zufala

sindy107
10. jan 2011

cawte baby.dnes som bola na 3D a vsetko v poriadku..mala ma 1440g...takze akurat to ze mi vyratal podla nej na 30tt nie 31tt.. 😉

fugu77
10. jan 2011

Ahojte dievcata. Poslite mi niektora prosim link na nasu sukromnu temu. Vdaka🙂))))

bezaz
11. jan 2011

@fugu77 napis @prsky, lebo ona je zakladatelka a bez jej pozvania sa tam nedostanes 😉

fugu77
11. jan 2011

@bezaz, dakujem ti. Ja som medzi pozvanymi, bola som uz tam raz ale zabudla som ako sa ta nasa sukromna tema vola, preto sa tam teraz neviem dostat. 🙂

fugu77
11. jan 2011

@prsky dakujeeeeeeeeem🙂 nejakym zazrakom sa mi vas pred chvilkou podarilo najst a uz som tam aj napisala. ale este raz vdaka.

ella_joy
11. jan 2011

@prsky kto moze dostat pozvanie? Je to nejak obmedzene? Dik

prsky
11. jan 2011

@ella_joy mame v sukromnej teme len jedno pravidlo a to je prispievanie (=nemusis byt vo fore 24/7, ale aby sme o tebe cosi aj vedeli, nie, ze nas budes len citat - nie sme roman na pokracovanie 😉 ) takze ak s tym pravidlom suhlasis, prihodim ta do skupiny

ella_joy
11. jan 2011

@prsky tak to je OK, myslim. dik za odpoved. co mam robit, len klinut na ten odkaz co si posielala hore?

prsky
11. jan 2011

@ella_joy pockaj pol minutky, hned ta pridam a mozes kliknut na ten odkaz vyssie..a potom si bud daj temu do oblubenych alebo nas najdes vzdy v sukromnych temach