Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
baby uz druhy den ma pobolieva pod bruchom..neviem co to moze byt ale mala kope ta asi nic len plany poplach..
@jzabava Aj Teba pali pod rebrami? Tak stale, alebo obcas? Ja som myslela, ze to je nejaka somarina, a tiez presne na pravej strane..co Ti na to doktorka povedala? Ja detto tlacim 2x denne ten akriferrin, tiez mam desne nizke zelezo, ma to stve, lebo ja som na jogurty ako blazniva, a to brani vstrebavaniu..ach jaj, ti nasi drobci si pekne nasyslia pre seba 🙂
caute baby. vcera ma konecne pustili z nemocnice, bola som skoro tri tyzdne. teraz musim stale lezat ale aspon som uz doma. takze do roboty uz nepojdem. mala musi vzdrzat aspon do 34 tyzdna kedy su vyvynute plucka. Dufam ze krcok sa mi uz skracovat nebude. Mala mala v 30 tt 1300 kg. doktor ze to presne sedi na ten tyzden. tak sa drzte.
@ella_joy Ako ktory den. Su dni ked ma to pali cely den, inokedy mam par hodin pauzu 🙂. Najhorsie je ked sedim v praci za PC. Mna este k tomu aj svrbi brucho, takze ma poslala na krv, ci je v pohode pecen a zlcnik. Povodne som myslela, ze mi mala tlaci na pecen ale podla ultrazvuku je ulozena tak, ze by nemala. No a co sa tyka toho aktiferrinu tak ho zapijam ovocnymi stavami, sa vraj lepsie vstrebava, ak zapijes niecim v com je vit. C.
AHOJTE DIEVKY SOM TU NOVA JA MAM TERMIN TIEZ V MARCI.AKO SA VY CITITE?
@brigus198754 bolo už aj lepšie.....
@brigus198754 Ahoj aj ja som tu nová. A ty ako sa cítiš?
dievcata prosim,nechodite niektora do Prosanusu v BA na Daxnerovom na gyndu? moja gynekologicka si zlomila nohu a bude 6tt PN a tak si musim vybrat niekoho ineho-bud Gaza alebo Vaclavovu....nemate na nich nejake referencie??? som zufala
cawte baby.dnes som bola na 3D a vsetko v poriadku..mala ma 1440g...takze akurat to ze mi vyratal podla nej na 30tt nie 31tt.. 😉
Ahojte dievcata. Poslite mi niektora prosim link na nasu sukromnu temu. Vdaka🙂))))

@mirip no ja som mala tiez decka 2600 az 3100g..ale ja uz nepametam ako to bolo s vahou na usg..no citala som rozne prispevky kde zeny pisali ze je tam odchilka aj 400g..tak neviem v pondelok idem na 3D tak mi povie co je vo veci..