Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@zuzulietka vacsina veci ma limit 6 mesiacov od vzniku naroku....takze vsetko okrem rodicovskeho vybav cim skor, najneskor do pol roka od porodu...a rodicak ked ti skonci materska....
Ahojte bambulky 🙂, no dnes mam dilemu ☹ cely cas som mala brusko dost vysoko a dnes mi moje brusko dost spadlo dole, neviete preco? je to tym ze babo sa hybe v brusku? alebo neboj tam ze bude skorsi porôd? no ale dufam ze to este nie kedze este len 34 tyzden budem zacinat. Aj vam sa to stava alebo stalo? Dakujem za rady
ahojte ja som tiež marcovka 😉
@martinex vidim že aj ty maš jedno za druhym,kupuješ si aj surodenecky kočiar? bude ti aj niekto s detmi pomahat?
@nika0403 Nemyslim si ze by to malo automaticky znamenat skorsi porod 😉 Aj moje je uz trochu nizsie nez pred tyzdnom. Teda aspon sa mi zda. Ale to sa niet co cudovat. Ved zas podrastlo, tak nan posobi uz poriadna gravitacia 😀 😀 A aj miminko sa posuva cim dalej nizsie. Ale na rebra dokopne nadalej 😉 😀
ahojte dievky ani ja si nemyslim ze by to mohlo byt skorsi porod,mozno len babetko je inak otocene a preto mas pocit ze je to nizsie
babenky asi mate pravdu o nic nejde a brusko sa teraz meni kedze babo je uz vädsie ... 😉 prajem pekny vikendik
AHOJTE DIEVKY KTORE STE V UK PIJETE CAJ Z MALINOVYCH LISTOV?PROSIM VAS NAPISTE MI KDE SA DA ZOHNAT.DAKUJEM 😅
@brigus198754 ja žijem vtaliansku ,blizko hranic rakuska,ale tiež som ho nevedela nikde zohnat pri prvom,mala som sušene listy z malin a ztoho som si robila....vidiš aj som celkom na to zabudla,od kedy sa ma pit? a na čo to je,na lepši porod že?
ahojky ako sa mate maminky? uz som tu dlho nebola. tak som sa prisla kuknut ze ako sa drzite. ja sa mam celkom fajn.pekny vikend vam prajem.paaaaaaaa
@miska22200 ahoj uz som si ich vcera zohnala z internetu,nie caj ale tablety s malinovymi listami.Pomaha to svalom maternice,krcok je makksi tym padom je porod lahsi[TEORIA] ale ja to skusim.Malo by sa to zacat v 32.tt cize 2 mesiace pred porodom.
ja som o tom ani nevedela ze je takyto caj na lahsi porod...vyskusala to uz niektora z vas???
ahojte, neviete mi poradiť, kde v Ba sa dá kúpiť ten maliníkový čaj ?
@dendy1 skus v lekarnach.
V tejto bylinkarskej lekarni na Riazanskej by ho isto mali mat - len to mame trochu od ruky:
http://www.vickywall.sk/
Ja sa tam chystam zajst aj kvoli siliciam - eterickym olejom - chcem nejaku vonavu porodnu zmesku 😉
@sindy107 ja som ho pila pri prvom,porod bol lahky,dufam že bude taky aj druhy 😉 ale tažko povedat či kvoli čaju 😕
@miska22200 ahoj,ano surodenecky kupujem-kupim Jane-mal by mi vojst do vytahu uplne na presne a ak nevojde,tak ho predam a kupim Phil and Teds....a s detmi si budem musiet poradit sama,manzel cele dni v praci, moja mamina este pracuje...ale mam kamaratky,ktore sa na Adamka tesia akoby same cakali babo 😀
AHOJTE DIEVKY AKO SA DNES CITITE?
ahojte, po dnesnej poradni sme 31+4 a mala ma 1950g takze ozaj slonik. inac je vsetko ok. mala je nadherna 🙂
caute....tak dnes som navstivla ruzinov a zaplatila som si uz pritomnost otca pri porode... 😎
ahojky maminky dnes som si kupila caj z malinovych listov. a vo stvrtok idem na poradnu tak som zvedava kolko ma moj chlapcek. 16 januara mal 1800g ak som zvedava kolko bude mat teraz dnes som zacala 36 tyzden. paaaaaaaa
@martinex ja som na tom podobne,mm robi až do večera,slubila sa švagrina s pomocou ale no neviem ako to bude lebo ta je stale ulietana 😒 teraz som videla v sekači za 60 euro tak uvažujem že zoberiem aspon ten,lebo mame teraz viac vydavkov naraz aj väčšie auto potrebujeme 😒 budeme to mat perné,neobavaš sa?
@miska22200 o vydavkoch mi ani nehovor....my sme teraz kupili byt na hypo,cize asi suche rozky budeme jest...ale hlavne ze mame kde byvat 😀 a pravdu povediac,nejak sa nad tym nezamyslam..spolieham sa na to,ze Adamko bude pohodove babo a ze to proste nejak zmaknem..sak co ine mi ostava? 😀
a ja som prave dnes kupila Jane powertwin,pride mi koncom tyzdna,tak sa velmi tesim.... to bude super kocik 🙂
@martinex prave som si ho pozrela na nete,vyzera super 😉 a ktory konkretne mas? ja sa aj bojim do kočika zainvestovat,lebo som často počula že tie deti vzadu neskor nechcu sediet ,lebo nič nevidia 😒 a tvoj davidko je dobre dieta? lebo moj je velmi zivy,bojim sa aby tomu druhemu neublizoval
@miska22200 ja mam tento http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
ale prekupila som z druhej ruky...
@sirinka no ten je tiež super 😉 vidiš ty maš staršie dieta ako ja a moja rodina ma odhovara že načo mi je surodenecky kočiar 🙄 no moj maly prejde už vela, ale že by som sa snim ktovie kde dostala nehrozi 😒 a neviem si predstavit že by poslušne stal na tom schodiku skolieskami čo sa pripaja ku kočiaru,juj nenapada ma ako sa tomu nadava 😅 😒
@miska22200 my súrodenecký tiež nejdeme kupovať malú už teraz do buginx nedostsnem stále ked ideme von chce len za ruku a prechádzku buginu nechce ani vidieť
@mirip no tak ty si mi to rozhodovanie teda neulahčila...hm,ja som tiež najprv nechcela kupovat že počkam ake to bude s malym neskor a že ked to nebudem zvladat tak kupime až potom...ale teraz je vsekači a potom už nemusi byt,tak neviem čo spravim 😒
@miska22200 to som nechcela ale ono aj deti sú iné mne ako malá začala chodiť tak len chodiť a chodiť a do kočíka ju nedostanem a kamoškina maluá zase len sedí ako torta v bugine a nechá sa voziť takže deti sú iné a vidíš na svojom či bude treba alebo nie

@zuzulietka tu mas konkretne co treba vybavit,kde a ako
http://www.dietaaja.sk/co-treba-vybavit-pri-por...