Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
tu u nas v SNV tazko nieco spravia..fakt je dobre ze posielaju na porodnicu posledny mesiac lebo aspon kontroluju vsetko..ked sa spitas nieco lekara ohladom babetka ta ti povie ze on je lekar a vie co robi..to je krasny pristup..ukazkovi..
kocky co mate nachystane pre babatko na cestu z porodnice? 😉
@fordemirka 😉 faaajn 😉 tak to sa tesim 😉 aj ja idem rodit v ZA 😉 takze mozno sa v porodke stretneme 😉
@xena1 no my pojdeme z porodnice v dupkach, kosielke, kabatiku, svetriku a v teplej zavinovacke do autosedacky 😉 hadam to bude stacit 😉 pripadne este muzikovi poviem aby nabalil aj decku 😉
ahojte tehulky marculky 🙂 prajeme vám krásnu nedelu 😉
@solinka ahojkaj 😵
ahojte babenky..ani by ste neverili ake mam zmiesane myslienky ked si spomeniem na porod..a to nie je moje prve dieta a bojim sa jak prvorodicka..je to mozne???? ☹
@sindy107 ja čakám tretie po 13 rokoch a priznám sa, že si neviem predstaviť, ako to celé začne a skončí... bolo to už dávno, prvý pôrod hrozný, druhý v pohode - a to som rodila koncom panvovým ... teraz pri mne bude manžel, to ma trochu ukľudňuje, ale tie bolesti budem musieť pretrpieť sama... 😖
@fordemirka 😉 hih mala si asi robi diskoteku a uziva si posledne dnicky v brusku 😉 na mne sa muzik vzdy smeje ked drobec takto vystraja ze robi velke upratovanie predtym ako odtial odide 😀 heheee asi sa tie ich dnicky menia z menej aktivnych na viac aktivne 😉 a naopak 😉 hadam este chvilku v brusinku vydrzite 😉
@sindy107 neboj sa,ked maš velke bolesti pri kontrakciach tak budeš na tu ihlu čakat dost netrpezlivo ako na spasenie...ja som počitala sekundy že kedy mi ju tam už konečne pichnu,len vdaka epidularke som si porod doslova vychutnala 😉 neprehanam 😉 teraz by som tiež chcela aby ju dali...
Pekný valentínsky deň všetkým marcuľkám 🙂
Prosím neviete mi poradiť - včera keď som sa sprchovala, tak zo mňa vyšiel akýsi hlien, bol hustý a ťahavý a mal farbu bielu až žltú - asi skôr tú žltú. Myslíte, že to bola hlienová zátka?
Čítala som ale, že tá "môže mať ružovkastú farbu" ale to znamená, že aj nemusí. Neviem, čo si mám o tom myslieť. Predzvestné kontrakcie už mávam vyše týždňa a to aj s bolesťami....sú najmä v noci, ale niekedy aj cez deň.
@sindy107 ahoj moja,tak to sa vobec nemusis,lebo to nebudes ani vidiet ani citit,jedin eked ti opichnu miesto vpichu na znecitlivenie a to len tak pod kozu.... 😉 ja som prave prisla od lekara,otvara sa mi branka,krcok skracuje,zvysil mi magnezko aby som este aspon 2tyz.vydrzala a potom naplanujeme porod ....tak som pokojnejsia....maly je vacsi ako ma byt a ma troska rozsirenu panvicku oblicky...tak ho budu sledovat aj po porode...a ja teraz poctivo polihujem a nohy vylozene nech to vydrzim...... 🙂
@miska22200 zdiielam presne tvoje pocity,epi je super....
@juliet2812 ahoj vacsinou to byva hneda hlienova zatka ale mozno nemusi...
babenky dnes ma cele poobedie boli v podbrusku..taka pichava bolest pri chodzi alebo sede.neviem co to moze byt???babo sa hybe tiez nejad dole ako by mi malo vypadnut von. ☹ poradte
no ja mam poradnu az v piatok, tak dufam ze to bude OK
Ahojte 🙂....Môžem sa pridať?
Je tu niekto z KE?
ahojte maminky tak to iste prezivam aj ja lae moj drobcek sa nechce hybat len ked chodim vtedy najviac kope ale inac je kludny len sem tam sa mi tam vzoprie ze nemozem ani sediet. a bolesti v podbrusku mam castejsie ale potom to prejde. ja idem na poradnu vo stvrtok tak som zvedava ci je vsetko v poriadku a kolko vazi drobec. drzim vam palceky maminky. uvidime kedy budeme mat vsetky len nech nam to dopadne dobre. paaaaaaaaaaaaa

@rejcl4 k akemu lekarovi chodis????