icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

sindy107
13. feb 2011

@rejcl4 k akemu lekarovi chodis????

sindy107
13. feb 2011

tu u nas v SNV tazko nieco spravia..fakt je dobre ze posielaju na porodnicu posledny mesiac lebo aspon kontroluju vsetko..ked sa spitas nieco lekara ohladom babetka ta ti povie ze on je lekar a vie co robi..to je krasny pristup..ukazkovi..

bebulik
autor
13. feb 2011

@rejcl4 aspoň sa Ho na to opytaj, a žeby si bola pokojnejšia. Ja chodím do nem. Zvlášť ku porodnicke a zvlast na monitor.

@cerealka Mne samotné tehotenstvo bude chýbať, je to skutočne zázrak, že babenka v nás rastu, kopkaju, ckaju si a vsetko 🙂

xena1
13. feb 2011

kocky co mate nachystane pre babatko na cestu z porodnice? 😉

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
fordemirka
Odpoveď bola odstránená
rejcl4
13. feb 2011

@sindy107 tak to je pravda, musis si asi vediet vybrat aj spravneho lekara, co z toho , ze ho mas, ked aj tak nesleduje veci, ktoré by mal sledovat a ked ho na to napr. upozornis tak sa urazi, ze co si to vlastne dovolujes, ved lekar je on:(

cerealka
13. feb 2011

@bebulik tak to bude chybat aj mne ale manzel povedal ze som pekna ked som tehotna ze o dva rocky sa budeme snazit o dievcatko a ja som rada. len nech teraz to dopadne dobre. pekny dnik

nataliasarron
13. feb 2011

@fordemirka 😉 faaajn 😉 tak to sa tesim 😉 aj ja idem rodit v ZA 😉 takze mozno sa v porodke stretneme 😉
@xena1 no my pojdeme z porodnice v dupkach, kosielke, kabatiku, svetriku a v teplej zavinovacke do autosedacky 😉 hadam to bude stacit 😉 pripadne este muzikovi poviem aby nabalil aj decku 😉

solinka
13. feb 2011

ahojte tehulky marculky 🙂 prajeme vám krásnu nedelu 😉

nataliasarron
13. feb 2011

@solinka ahojkaj 😵

sindy107
13. feb 2011

ahojte babenky..ani by ste neverili ake mam zmiesane myslienky ked si spomeniem na porod..a to nie je moje prve dieta a bojim sa jak prvorodicka..je to mozne???? ☹

dendy1
13. feb 2011

@sindy107 ja som na tom rovnako, mám pocit, že by ma ukľudnilo ak by som vedela "kedy presne to bude", ale asi je to len klam 😀

sindy107
13. feb 2011

@dendy1 no ja som mala prve presne na termin a ostatne vsetko po termine tyzden dva...tak snad toto bode aspon kusok sikovne a pojde skor..ale tomu moc neverim kedze som jazdkyna tak panvu mam pevnu...

xena1
14. feb 2011

@sindy107 no ja mam tiez zvlastne pocity,a to cakam tretie babo,sice po 10rokoch,obe som porodia skor,jedno v 37tt,druhe v 39tt...dnes sa idem dohodnut s porodnikom na porod,tak som sama zvedava co povie...chcem rodit s epiduralom...

teddynko
14. feb 2011

@sindy107 ja čakám tretie po 13 rokoch a priznám sa, že si neviem predstaviť, ako to celé začne a skončí... bolo to už dávno, prvý pôrod hrozný, druhý v pohode - a to som rodila koncom panvovým ... teraz pri mne bude manžel, to ma trochu ukľudňuje, ale tie bolesti budem musieť pretrpieť sama... 😖

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
sindy107
14. feb 2011

@xena1 no aj ja som chcela ale ja strasne bojim ihly ta asi sa nepremozem aby som tak rodila..

nataliasarron
14. feb 2011

@fordemirka 😉 hih mala si asi robi diskoteku a uziva si posledne dnicky v brusku 😉 na mne sa muzik vzdy smeje ked drobec takto vystraja ze robi velke upratovanie predtym ako odtial odide 😀 heheee asi sa tie ich dnicky menia z menej aktivnych na viac aktivne 😉 a naopak 😉 hadam este chvilku v brusinku vydrzite 😉

miska22200
14. feb 2011

@sindy107 neboj sa,ked maš velke bolesti pri kontrakciach tak budeš na tu ihlu čakat dost netrpezlivo ako na spasenie...ja som počitala sekundy že kedy mi ju tam už konečne pichnu,len vdaka epidularke som si porod doslova vychutnala 😉 neprehanam 😉 teraz by som tiež chcela aby ju dali...

juliet2812
14. feb 2011

Pekný valentínsky deň všetkým marcuľkám 🙂
Prosím neviete mi poradiť - včera keď som sa sprchovala, tak zo mňa vyšiel akýsi hlien, bol hustý a ťahavý a mal farbu bielu až žltú - asi skôr tú žltú. Myslíte, že to bola hlienová zátka?
Čítala som ale, že tá "môže mať ružovkastú farbu" ale to znamená, že aj nemusí. Neviem, čo si mám o tom myslieť. Predzvestné kontrakcie už mávam vyše týždňa a to aj s bolesťami....sú najmä v noci, ale niekedy aj cez deň.

xena1
14. feb 2011

@sindy107 ahoj moja,tak to sa vobec nemusis,lebo to nebudes ani vidiet ani citit,jedin eked ti opichnu miesto vpichu na znecitlivenie a to len tak pod kozu.... 😉 ja som prave prisla od lekara,otvara sa mi branka,krcok skracuje,zvysil mi magnezko aby som este aspon 2tyz.vydrzala a potom naplanujeme porod ....tak som pokojnejsia....maly je vacsi ako ma byt a ma troska rozsirenu panvicku oblicky...tak ho budu sledovat aj po porode...a ja teraz poctivo polihujem a nohy vylozene nech to vydrzim...... 🙂

xena1
14. feb 2011

@miska22200 zdiielam presne tvoje pocity,epi je super....

xena1
14. feb 2011

@juliet2812 ahoj vacsinou to byva hneda hlienova zatka ale mozno nemusi...

sindy107
14. feb 2011

babenky dnes ma cele poobedie boli v podbrusku..taka pichava bolest pri chodzi alebo sede.neviem co to moze byt???babo sa hybe tiez nejad dole ako by mi malo vypadnut von. ☹ poradte

erika1983
14. feb 2011

ahojte
@sindy107 tak to pichanie mam aj ja ale uz od vcera a tiez si neviem rady no uvidime ked neprejde zajtra idem k dokimu 😖

sindy107
14. feb 2011

@erika1983 ja idem v stredu do poradne tak snad to nic nebude.

erika1983
14. feb 2011

no ja mam poradnu az v piatok, tak dufam ze to bude OK

minewka
14. feb 2011

Ahojte 🙂....Môžem sa pridať?

Je tu niekto z KE?

cerealka
14. feb 2011

ahojte maminky tak to iste prezivam aj ja lae moj drobcek sa nechce hybat len ked chodim vtedy najviac kope ale inac je kludny len sem tam sa mi tam vzoprie ze nemozem ani sediet. a bolesti v podbrusku mam castejsie ale potom to prejde. ja idem na poradnu vo stvrtok tak som zvedava ci je vsetko v poriadku a kolko vazi drobec. drzim vam palceky maminky. uvidime kedy budeme mat vsetky len nech nam to dopadne dobre. paaaaaaaaaaaaa