icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

miska22200
22. feb 2011

@andrea142 no švagrina ho tiež nechala nejaky čas plakat,potom ho aj vyberala aj sa hrala,všetko možne skušala...ale on čakal proste na nas ☹ neviem čo to bude ked budem vnemocnici ☹ už sa začinam o neho obavat ☹ aj chybat mi bude velmi,uvažujem že nech mi ho radšej ani na naštevy nenosia,možno to bude lepšie pre oboch...

xena1
23. feb 2011

nebojte kocky,vsetko sa zvladne ked sa musi...ja som rodila ked moj maly mal rok a od jeho pol roka som bola asi 4x v nemocnici s rizikovym tehot...deti si rychlo zvykaju na zmeny,skor by som povedala ze my to viac prezivame a premyslame...🙂aj ja stale soferujem,ale na porod sama iba v nutnosti....

andrea142
23. feb 2011

@miska22200 : ináč nad tým uvažujem aj ja ,aby ju nedoniesli za mnou, hoci mi bude strašne chýbať, a pritom sme boli už bez nej aj na lyžovačke a tak, naposledy minulý víkend v Piešťanoch ale strašne mi chýbala 😅 ..............ale zase horšie by som to asi zvládla ja tú návštevu ako ona 😅

sirinka
23. feb 2011

nebojte...moja klarka bola na mna v case druheho porodu dost naviazana a napodiv odlucenie...nase prve v zivote zvladla vynikajuco, aj na navsteve v porodnici bola uplne ok, ani nevystrajala, ked trebalo ist domov... 😉

bay
23. feb 2011

@miska22200 No ja som zakazala mm aby doniesol maleho do nemocky na navstevu. Viem ze mi bude desne chybat (ale mozme si aspon telefonovat 😔 a pri jeho partizanskom style telefonovania bude pocut on mna a ja nic 😀 ) Ale podla mna by tazsie chapal ze ma vidi a musi odist ako ze ma 4 dni neuvidi. Ved bude mat s tatom a babkami o zabavu postarane 😵 A to ani nehovorim ako by som prerevala ja jeho odchod domov 🤐 😅

euphoria
23. feb 2011

@bay
Nemyslis, ze Ti bude viac smutno a jemu tiez, ked ho neuvidis? Ja urcite chcem, aby dcera prisla pozriet aj mna aj braceka..

bay
23. feb 2011

@euphoria Myslim ze takto to bude lepsie. Lepsie ked sa mu nebude pripominat ze mama nie je doma. Na to pride aj sam 😀 ale ked bude mat dobry program, tak mu ani chybat nestihnem 😉

euphoria
23. feb 2011

@bay
Je tak velmi na teba naviazany?? V jeho veku je to asi este uplne normalne.Sama vies najlepsie, co je pre neho naj.

miska22200
23. feb 2011

@bay ja si tiež myslim že malemu budu robit dobry program,tak nebude na mna tak mysliet...horšie sa bojim večera ☹ my babku mame len jednu a ta je na slovensku a nikoho okrem švagrinej pre neho nemam 😔 kebyže mi ho prinesu do nemocnice tak by som možno aj vnaleve hormonov celu naštevu preplakala...a to by ho určite bolelo viac a nechapal by čo sa deje...okrem toho mame aj blby naštevny čas poobede ked ma poobedny spanok a potom o 20 večer ked ho ukladam na ten večerny 😝

xena1
23. feb 2011

babule mate nachystane nejake zaujimave sms co budete posielat z porodnice? 🙂

miska22200
23. feb 2011

@xena1 mna by skor zaujimali nejake kartičky ,ktore budem potom rozdavat spolu s fotkou...

sindy107
23. feb 2011

cawte baby.tak ja som uz doma.malinka je este v nemocnici chodime sa kojit.ma sa dobre na to ze je malinka je strasne ziva...

anulik888
23. feb 2011

kolko cca trva od padnutia brucha po porod? dnes mi neskutocne padlo brucho. tesi ma to a v duchu si predstavujeme ze idem rodit normalne. len mam obavu aby moj doky na poradni nezahlasil ze mam ist do nemocky a naplanuju mi sekciu.

dadka1010
23. feb 2011

@sindy107 Jéééj tak to je super a ozaj gratulujem 😉

dadka1010
23. feb 2011

@xena1 nie, ale už som nad tým uvažovala, máš dačo originálne? 😀

cerealka
23. feb 2011

ahojte maminky my sme boli dnes na poradni. som satle zatvorena a malicky uz ma cez 3 kg. a zatial sa nechysta vonku. drzim vam palceky. pekny vecer

salonka9
23. feb 2011

@miska22200 no mne sa stalo, že keď mal Š. 1 rok a 4 mesiace, tak ma odviezli neplánovane do nemocnce (kolika obličky). Varovala ich moja mama a všetko v pohode až na to, že keď som sa po týždni vrátila domov, tak moju mamu už nevolal baba, ale mama. Nasledujúci deň po mojom návrate sme boli už mami obidve až po 2 dňoch som bola už len ja mama. A ešte cca mesiac sem-tam zavolal na babku mama. Ale so spaním napočudovane nebol problém.

salonka9
23. feb 2011

@dadka1010 a @xena1 - na tejto stránke sú pekné oznámenia a nie sú dlhé, takže sa zmestia aj do SMS-ky.
Inak perfiš, že ste to spomenuli. Tiež si niečo nachystám do mobilu.

http://www.thunderboyxpress.sk/oznamenia/ozname...

miska22200
23. feb 2011

@salonka9 jejha to mi ani nehovor,dufam že nebude tak švagrinej hovorit 😝

dadka1010
24. feb 2011

@salonka9 Jéééj super, ďakujem 😎

xena1
24. feb 2011

@sindy107 tak vela stasticka nech ste rycglo spolu domka 🙂

xena1
24. feb 2011

@dadka1010 praveze som nic nenasla co by ma zaujalo 🙂 a nechcem nejake dlhe a gyce

xena1
24. feb 2011

@salonka9 suoer dakujeme.... 🙂

nika0403
24. feb 2011

Ahojte babenky, chcela som sa spytat mate kupene vo vybavicke aj detske flase a sterlizator na flase? ak ano tak aku znacku?

mis_ka
24. feb 2011

@nika0403 sterilizator len taky maly z tesca na cumliky a dve flase, za par E... a flase nenakupujem, verim, ze budem kojit 🙂

siss_sz
24. feb 2011

@nika0403 ja podobne ako mis_ka sterilizator mam nejaky z najnakup.sk nejaky najlacnejsi... 😀 a flase si myslim ze aj pripadni navstevnici pokupuju... 😀 odlozim po polroku na kasicky, cajiky...

bay
24. feb 2011

@nika0403 Sterilizovat sa da aj vo vriacej vode 😉 A flasky ja mam, co pouziva starsi, ale inak by som nekupovala a ani nemala 😉

anulik888
24. feb 2011

my sme pri prvej dostali kopec znackovych flias v tych baby balikoch. nemocnica, poistovna, lekarka .... a takmer kazdy kto prisiel na navstevu doniesol cumlik alebo flasku 🙂 . ale vtip bol v tom, ze som malu dojcila vyse 20 mesiacov a do 18 mesiaca mi nechcela vziat do ust ziadnu flasku. potom sa to troska zmenilo a oblubila si cumel na flaske znacky nuby. takze ja zatial flasky neriesim, mam este stare zasoby. v najhorsom skoci muzicek kupit nove cumle .... a sterilizujem vo vriacej vode. a na cistenie od nanosov caju sa mi najviac osvedcilo trocha ryze. nic ine flasku tak krasne nevycisti 😉

sindy107
24. feb 2011

@xena1 no musime pribrat..teraz ma 2000g a musi mat 2200g..tak neviem za ako dlho priberie ☹