icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

fordemirka
Odpoveď bola odstránená
anulik888
25. feb 2011

@briketa som na tom velmi podobne. pre malu mam co to oprate a ozehlene ale pre seba este nic. a ani sa mi do toho nechce

briketa
25. feb 2011

Baby, paci sa vam viac Liam Dane (Liam Dejn) alebo Liam Daniel?
U dievcatka to mame jasne, bola by Elle Mia.
Najstarsi je Neal Kenneth (stredne meno podla deda) a prostredna je Aili Maya (stredne podla mojej mamy), ak by si to chcel niekto prirovnavat.
Stredne mena su inak takmer vsade pisane len inicialy. Ja by som ani nedala, ale tu naozaj v akychkolvek formularoch je aj kolonka na stredne meno.

mirip
25. feb 2011

@briketa mne sa páči tá druhá kombinácia

ja som mužovi povedala čo by povedal na Barbora Stella a poslal ma do riti že on chce Barboruku a dosť a nes si nápady niekam strčím že prvé som vybrala menj ja a teraz je na rade on

briketa
25. feb 2011

@briketa ... a este priezvisko mam Ludlow (Ladlou) co je typicke anglicke priezv.

briketa
25. feb 2011

@mirip mne sa paci aj Stella, aj Estelle. Barbora mi je dlhe na spellovanie (tu si vsade meno treba hlaskovat a v skolke vidim ako troj-stvorrocny maju problem ak maju dlhe meno) ale na SVK je to uplne jedno.
Meno ako take sa mi paci.
Koli tomu hlaskovaniu mam Neal, Aili, Elle, alebo Liam. No problem 🙂

briketa
25. feb 2011

stvorrocni ma byt s makkym, prepacte

mirip
25. feb 2011

@briketa no my máme prvú Bianku a muž vymyslel že druhá bude Barborka a že sa k sebe hodia mená tak nech má radosť

briketa
25. feb 2011

@mirip velmi pekne oboje!

mirip
25. feb 2011

@briketa no molžno ho ukecám na tú stellu ako druhé meno aj ked on nechce len preto že prvá má len jedno meno a že načo druhej komlikovať život dvomi menani, no o pár dní napíšem a uvidíte či sa podarilo zlomiť muža alebo nie 😀 😀 😀

briketa
25. feb 2011

wohooou , toto je zato sila! 😨 dufam,ze sa to bude dat citat

no neda, tak v skratke: gratulacia prvemu obcanovi v jednom ceskom kraji. jeho meno, miery....bla,bla
matka ma 15 rokov! otec 55 a zaroven je otcom aj starym otcom.
namiesto trestneho stihania za totalny incest prebera cenu od primatora a urcite aj fin. ciastku.
to len aby ludia vedeli za co platia dane....

briketa
25. feb 2011

prvemu obcanovi v roku 2011 som zabudla

mirip
25. feb 2011

@briketa otras podla fotky je jasné o akú vrstvu ludí ide keby to boli biely tak majú po prdeli a otec je v base a dostanú h.........o

sirinka
25. feb 2011

@briketa chces mi povedat, ze ho oficialne nahlasila za otca?
lebo moja mama robi na socialke a teda hocijako su tie cigane blbe, tak v takychto pripadoch nikdy nenahlasia meno otca dietata...a pekne si povybavuju davky v hmotnej nudzi a pod....

sirinka
25. feb 2011

@briketa inac ja som vzdy chcela syna daniela...takze moja preferencia je jasna... 😀

henika30
25. feb 2011

@zazuzana Dakujem ti!ukliudnila si ma!Moc moc ti dakujem!Držím aj aj vám palce! 🙂 🙂 🙂 🙂

henika30
25. feb 2011

@priadka Dakujem!Dnes ti už je lepšie!

henika30
25. feb 2011

@priadka Asi je to stým ako mi baby napísali že tá koža sa natahuje a to je tá pálivá bolest!Uvidím,pondelok mám poradnu a opýtam sa lekára že čo to može bit! 😉

papty
25. feb 2011

@briketa jeeej to vazne uz 6 hodin po porode doma? Sranda, ake to je vsade rozdielne 🙂

nicky655
25. feb 2011

baby, ktore uz mate deti a teda aj skusenost mozem sa spytat:

plodova voda ma nejaky charakteristicky zapach, prip. farbu? ze ako ju spoznam? lebo kamaratka hovorila, ze jej zacala vytekat iba po troche ako pri mnestruacii. no a ja mam cele tehotenstvo problem s vytokom- cize ci sa da rozoznat o co ide.jasne,ze keby to prasklo naraz,tak si to teda urcite vsimnem 😀

mirip
25. feb 2011

@nicky655 bez zápachu a priesvitná alebo trolinku doružova ak má farbu zelenkavú alebo dosiva je zle

sirinka
25. feb 2011

@nicky655 uplne ako cista voda...

nicky655
25. feb 2011

@mirip
@sirinka aha,dakujem za odpovede.len teraz fakt neviem ci to teda spoznam ☹ ☹
tak hadam hej.

sirinka
25. feb 2011

@nicky655 pozri, ak to bude naraz, tak urcite...
pri prvej dcerke mi ale obaly praskli niekde hore, takze zo mna sla voda iba po malych davkach...ale vzdy som citila, ze ups, nieco zo mna tecie, oproti akemukolvek vytoku je to vodovejsie, ja osobne som nikdy necitila, ze "ide zo mna vytok" ale toto bol taky zvlastny pocit, ako keby mi po troskach unikal moc a predsa som si bola ista, ze to moc nie je...
aj ked na pohotovosti ma odbili, lebo prave tam som bola v suchu...az na 5. den, ked mi uz zacali kontrakcie a prisla som svlhkou vlozkou, tak mi uverili, ze napriek celym plodovym obalom zo mna plodovka tecie...
takze ak by si mala podozrenie, treba ist na pohotovost s vlhkou vlozkou, najlepsie takou porodnickou, nie s kridelkami 😉

majloo
25. feb 2011

Baby a teoreticky: ked mi praskne voda a vytecie napriklad do postele alebo na gauc a zaschne tam (budeme utekat do porodky a nie cistit), ono sa zacne potom nejako rozkladat a pachnut? 🙂

sirinka
25. feb 2011

@majloo mohlo by...ale zase tej vody nebude nejako extremne vela...ona nevytecie vsetka na jeden sup...ked uz raz praskne, az kym neporodis, stale bude z teba vytekat 😉
ja uz rozmyslam, ze si dam nepremokavu ochrannu plachtu do postele....mame celkom nove matrace 😅
a inac nemusis az tak hned rychlo utekat do porodnice...staci, ked to vysajete uterakom alebo tak...neviem sice, ako daleko mas porodnicu, ale pokial nebudes mat hned aj nastup kontrakcii, tak to moze este rozne dlho trvat...

cerealka
25. feb 2011

@dendy1 gratulujem k narodeniu dcerky. drzim vam palceky a zelam vam obom vela zdravia, stastia a lasky. uzivajte si to. pekny vikend.

briketa
26. feb 2011

@majloo mne voda nepraskla ani pri jednom vobec. ani kvapka. pri prvom mi ju praskli ako som isla tlacit a pri druhom boli absolutne nestihacky, bez lekara, mala sa narodila a az hlavickou prerazila plodovku. ja ani neviem, manzo mi hovoril. hlavne ked je to intenzivne a rychle ku koncu, to ani nic nevnimas, lebo si uplne sustredena na vytlacenie hlavicky.

sirinka
26. feb 2011

@briketa mne zase zatial pri obidvoch zacal porod odtecenim vody...doktor si mysli, ze aj tentokrat to tak bude... 😝

priadka
26. feb 2011

@nicky655
@sirinka
@majloo
ja som citala, ze plodova voda vonia clovecinou 😉
Nemusi unikat po troskach, moze to byt aj riadna supa - ako ked ta obleju vedrom teplej vody - a potom este stale unika az do porodu. Aj hustota vraj byva rozna, niekto to prirovnava k vajecnemu bielku, niekto k cistej vode...
Do postele som si dala pod plachtu nepremokavu podlozku taku ako do porodky 60x90 cm, len neviem, ci to bude stacit 😅 A v zdravotnickych potrebach som si kupila inkontinencnu plienku pre dospelychc 😅 Mam vela plodovky a dlhu cestu do porodky...