Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Baby, paci sa vam viac Liam Dane (Liam Dejn) alebo Liam Daniel?
U dievcatka to mame jasne, bola by Elle Mia.
Najstarsi je Neal Kenneth (stredne meno podla deda) a prostredna je Aili Maya (stredne podla mojej mamy), ak by si to chcel niekto prirovnavat.
Stredne mena su inak takmer vsade pisane len inicialy. Ja by som ani nedala, ale tu naozaj v akychkolvek formularoch je aj kolonka na stredne meno.
@mirip mne sa paci aj Stella, aj Estelle. Barbora mi je dlhe na spellovanie (tu si vsade meno treba hlaskovat a v skolke vidim ako troj-stvorrocny maju problem ak maju dlhe meno) ale na SVK je to uplne jedno.
Meno ako take sa mi paci.
Koli tomu hlaskovaniu mam Neal, Aili, Elle, alebo Liam. No problem 🙂
stvorrocni ma byt s makkym, prepacte
wohooou , toto je zato sila! 😨 dufam,ze sa to bude dat citat
no neda, tak v skratke: gratulacia prvemu obcanovi v jednom ceskom kraji. jeho meno, miery....bla,bla
matka ma 15 rokov! otec 55 a zaroven je otcom aj starym otcom.
namiesto trestneho stihania za totalny incest prebera cenu od primatora a urcite aj fin. ciastku.
to len aby ludia vedeli za co platia dane....
prvemu obcanovi v roku 2011 som zabudla
baby, ktore uz mate deti a teda aj skusenost mozem sa spytat:
plodova voda ma nejaky charakteristicky zapach, prip. farbu? ze ako ju spoznam? lebo kamaratka hovorila, ze jej zacala vytekat iba po troche ako pri mnestruacii. no a ja mam cele tehotenstvo problem s vytokom- cize ci sa da rozoznat o co ide.jasne,ze keby to prasklo naraz,tak si to teda urcite vsimnem 😀
@nicky655 pozri, ak to bude naraz, tak urcite...
pri prvej dcerke mi ale obaly praskli niekde hore, takze zo mna sla voda iba po malych davkach...ale vzdy som citila, ze ups, nieco zo mna tecie, oproti akemukolvek vytoku je to vodovejsie, ja osobne som nikdy necitila, ze "ide zo mna vytok" ale toto bol taky zvlastny pocit, ako keby mi po troskach unikal moc a predsa som si bola ista, ze to moc nie je...
aj ked na pohotovosti ma odbili, lebo prave tam som bola v suchu...az na 5. den, ked mi uz zacali kontrakcie a prisla som svlhkou vlozkou, tak mi uverili, ze napriek celym plodovym obalom zo mna plodovka tecie...
takze ak by si mala podozrenie, treba ist na pohotovost s vlhkou vlozkou, najlepsie takou porodnickou, nie s kridelkami 😉
Baby a teoreticky: ked mi praskne voda a vytecie napriklad do postele alebo na gauc a zaschne tam (budeme utekat do porodky a nie cistit), ono sa zacne potom nejako rozkladat a pachnut? 🙂
@majloo mohlo by...ale zase tej vody nebude nejako extremne vela...ona nevytecie vsetka na jeden sup...ked uz raz praskne, az kym neporodis, stale bude z teba vytekat 😉
ja uz rozmyslam, ze si dam nepremokavu ochrannu plachtu do postele....mame celkom nove matrace 😅
a inac nemusis az tak hned rychlo utekat do porodnice...staci, ked to vysajete uterakom alebo tak...neviem sice, ako daleko mas porodnicu, ale pokial nebudes mat hned aj nastup kontrakcii, tak to moze este rozne dlho trvat...
@majloo mne voda nepraskla ani pri jednom vobec. ani kvapka. pri prvom mi ju praskli ako som isla tlacit a pri druhom boli absolutne nestihacky, bez lekara, mala sa narodila a az hlavickou prerazila plodovku. ja ani neviem, manzo mi hovoril. hlavne ked je to intenzivne a rychle ku koncu, to ani nic nevnimas, lebo si uplne sustredena na vytlacenie hlavicky.
@nicky655
@sirinka
@majloo
ja som citala, ze plodova voda vonia clovecinou 😉
Nemusi unikat po troskach, moze to byt aj riadna supa - ako ked ta obleju vedrom teplej vody - a potom este stale unika az do porodu. Aj hustota vraj byva rozna, niekto to prirovnava k vajecnemu bielku, niekto k cistej vode...
Do postele som si dala pod plachtu nepremokavu podlozku taku ako do porodky 60x90 cm, len neviem, ci to bude stacit 😅 A v zdravotnickych potrebach som si kupila inkontinencnu plienku pre dospelychc 😅 Mam vela plodovky a dlhu cestu do porodky...