Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@martinaaaaa eeee ja rodim v BB 😵
Baby asi hlúpa otázka, ale ak mi náhodou začne tiecť plodová voda, keď budem cikať, spozorujem to??? 😅 Je tej vody viac? Ja už sa zaoberám takými hlúposťami, lebo nemám čo na práci 😀
ahojte no na ja som tuto noc nic nespala zacal ma boliet zub takze som volala tam a o 2. idem k zubarovi[coho sa lepsie bojim ako porodu 😀 😀 😀 ]ani u mna ziadne zmeny ani naznak porodu a to som vcera znasilnila aj manzu. 😉
@martinaaaaa ahoj ja mam termin rovnako ako ty a tiez budem rodit v Ruzinove. no ja som zatial nemala ani ziadne bolesti, ani naznak ze by sa drobcek chystal von. 7.3. mam poradnu tak som zvedava, ale bojim sa ze ma caka prenasanie a vyvolavacka
ahojte, ja patrim do apriloviek, ale asi to pride skor, aj ked dufam, ze este nieco vydrzim-e 🙂 Chcem sa vas spytat, mate kazda vyduty pupok von a tu ciaru na brusku??? lebo ja ani jedno nie ☹ neznamena to nieco zle??? dakujem 🙂
@dadka1010 nam vravela lektorka na tehu cviceni, ze pocas cikania si mame zastavovat mocenie. Napr.,ze sa Ti zda, ze zrazu vela cikas (velke mnozstvo) proste zastav mocenie. Ak by to bola plodova voda, mozes si tam dat aj uzaver, a nezastavis to 😀 Pokial zastavis mocenie a nic z teba netecie, nebola to plodova voda. Takto nam to aspon tvrdila. Zo mna ide dneska zase zatka von. Len nech vydrzime do nedele... 😨
mne odporučali chodit bez poprdy už teraz aby sa lepšie tvorilo mlieko 😉 už par dni ju nemam (aj ked to vyzera hrozne 😝 ) ale pomaha to...dnes rano som našla na nočnej košeli maly mokry fliačik 😕 🙂
@dadka1010 neboj to určite spozoruješ tu plodovu vodu 😉 pri mne to bolo tak že mi vytekla aj stroškou primesou krvy a stale som mala mokru vložku,tieklo to pomaly ako pri kramoch...
@miska22200 No som zvedavá, ako to u mňa začne 😅
@dadka1010 ja cikam ako zavlazovna 😅 No zo mna stale odchadza zatka. No musime vydrzat do nedele 😵
Ja mam vyduty pupcek a jedine co mam na bruchu je fajne prekrvena dierka po nausnici 😠 Dufam, ze to hned zmizne! Inak ani stria, ani ciara, ani prasklinka, povinne som sa natierala aj 3krat denne 😎
@miska22200 ja tiez uz vyse mesiaca neznesiem podprdu,ale kolostrum mi tecie od 5 mesiaca. To, akoze budem potom riadna dojka? 😀 😀
@smolka Fakt? To u mňa len cvrk, už mi to ide dakedy na nervy 🙄 , že sa ani poriadne nevycikam, zato dosť často tam musím utekať 😀 😀 😀 . Do minulého týždňa som strie nemala ani ja, ale drobec sa rozhodol, že mi predsa len pár urobí na pamiatku, tak mi tam nejaké tri či koľko už svietia 😠
@dadka1010 no ja nepametam ci som pocas tehotenstva dala niake cvrk 😀 😀 Tak, ale ja strasne vela pijem tekutin, takze to nemozme porovnavat. Napr.: Ja musim rano vypit pol litra caju, ale to mam uz 5 rokov. A podrdy este znesies? No, ale co som rada, ze krasne prsia vyniknu vo vystrihoch haha 😀 😀 Nieze by som predtym mala stym problem, tak dufam, ze to ostane take plne aj po porode 😝
@smolka Veď ja tiež toho popijem, ráno liter čaju, poobede padne celá Lucka a popri tom, ešte nejaká šálka čajíku ku rožteku a tak 😀 . Inak v noci idem cvrk skoro každú hodinu a to sa snažím už po 21.hodine nič nepiť 🙄 . Podprdu musím nosiť, tiež mám a vždy som mala veľké prsia, minule som dva dni nenosila, tiež som chcela vyskúšať, či sa mi niečo pustí a potom ma tak kozy boleli 😢 .
@dadka1010 ja mam prezretejsiu, tak preto..Ale, ze to nieje niake extra vazne alebo co..Idem sa ukazat Dr. tuto nedelu, lebo ma sluzbu. Ale dneska mi odchadza zatka, tak som jej uz volala, lebo predsa len som sa chcela uistit, ze co. Ale tvrdnutie mam uz 2 tyzdne a tento tyzden zacali aj bolesti krizov a to hlavne v noci. A co nenavidim je to hnusne pichanie a tahanie od spodu, to mi je na zomretie, lebo to ani predychat ani nic 🙄 😠 Tak pevne verim, ze do nedele vydrzime a potom v nedelu ak si ma tam nechaju, to pojde MEGA TURBO rychlo. 😀

@smolka prosim ta to meno tej dr nieje harbulakova vsak 🙂